Μου την σπαει το τίτσου
Κατσε και ΚΑΘΑΡΙΖΕ
Μου την σπαει το τίτσου
Κατσε και ΚΑΘΑΡΙΖΕ
Χάλασε το καλώδιο του στερεο και δεν μπορώ να ακούσω μουσική.
Εχει διαλυθεί από τις μπουνιές η υποδοχή usb του στερεο και δεν μπορώ να ακούσω μουσική.
Δεν κάνουν καλή επαφή τα ακουστικά του μπ3 με την υποδοχή και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ μουσική.
σαν να λεμε σου γαμησαν τη μερα τα καλωδια…
Που δεν παιζουν φραγκα για να βαλουμε πετρελαιο και θα την ακουσουμε στερεοφωνικα απο το κρυο φετος
Το ξυπνημα στις 6 το πρωι
που βαλανε πετρελαιο στην πολυκατοικια και ηρθαν τα κοινοχρηστα 80 ευρω… σιγα το κρυο μωρε…
Kορόϊδα. Χαχαχαχαααααα…
Δεύτερη χρονιά χωρίς καλοριφέρ, and still going on…
Εμας πρωτη!!!Καθε χρονο και χειροτερα
Δεν είναι άσχημο. Διατηρείται καλύτερα το χοιρομέρι στο γάτζο, τα κεφάλια με το τυρί, το βαρέλι με το κρασί και σφίγγει και το δέρμα, συν τοις άλλοις. Τέλος πάντων, για κελάρι είναι ότι πρέπει. Τώρα για διαμέρισμα είναι λίγο θέμα…
κεν αμα εχεις παιδι σε καταλαβαινω… αλλιως 0 παραγγελιες μπας και γινει τπτ…
να πειναω ενω εχω πλυνει τα δοντια μου και να εχει περισσεψει μονο το ζουμι απο τα γιουβαρλακια.
Μα είναι αυτά προβλήματα; Άκου. Βάζεις στο ζουμί λεμόνι, όσο γουστάρεις, πετάς ψωμί (σε μπουκιές) και κόβεις και τυρί φέτα. Αφού τελειώσεις ξαναπλένεις τα δόντια και είσαι έτοιμος-η. Άμα σου λέω γω. (Αυτό θα έκανα στη θέση σου.)
αντρες (φανταζομαι), αμαν, δεν προλαβαινουμε να γκρινιαξουμε, τσουπ με τη λυση ανα χειρας :bleh:
δε μου παει η φετα με το αυγολεμονο [-X
αν το πιω με καλαμακι λες να μη λερωσω δοντια;;
κανω και μια ωρα να τα πλυνω και σκεφτομαι τον κοπο μου!
Γυναίκες τς τς τς τς [-X[-X[-X
Μία ζωή μες την γκρίνια και την αντίρρηση είστε.
Καλώς όρισες (κόντεψα να το ξεχασω) ! :Ρ
δε ξερεις!!!
καλως σας βρηκα
Αν θες να μας συστηθείς και επίσημα, πήγαινε στο ‘‘introduce yourself’’ και πάτα ‘‘new thread’’! Ό,τι απορία έχεις γενικώς, ρώτα μας, είμαστε παλιές καραβάνες εμείς (καλά εγώ όχι και τόσο, αλλά είπα να ‘‘πουλήσω λίγο μούρη στον νέο’’, μουχαχα)
Καλώς σε βρήκαμε, κορίτσι! (Κι εγώ μία απ’ τα ίδια είμαι.) :lol:
και δεν το λες βρε τοση ωρα;; χαχα… συγγνωμη για την εγχειριση φυλου αλλα ηθελα απεγνωσμενα να την πω ευχαριστω για το τιπ, οταν ξεπερασω τις ντροπες μου θα κανω:)
Κανένα πρόβλημα, μέχρι και ‘‘παληκάρι’’ με έχουν πει, εκεί θα κολλήσουμε;;;
Όποτε θες! Δεν είναι και υποχρεωτικό, εγώ ας πούμε ποτέ δεν έφτιαξα… :Ρ
This.-
Γιουβαρλάκια χωρίς φέτα είναι σαν λειψά γιουβαρλάκια.