fyi
πριν κανα μήνα στην Γάζα
οτι λεει ο κωστας…
μια χαρα είμαστε…
Αυτές είναι οι πραγματικές ατυχίες…
Το χειρότερο είναι ότι αυτά τα γεγονότα είναι υποκινουμενα.
παίζουν πολλά συμφέροντα και την πληρώνουν αθώοι. Σκοτώνονται γυναίκες και παιδιά από τη μια μέρα στην αλλη. Στη Λάρισα κάναμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωση από συμφοιτητές Παλαιστίνιους αλλά δυστυχώς ελάχιστοι διερχόμενοι ενδιαφέρθηκαν. Οι περισσότεροι πήγαιναν τα παιδιά τους δίπλα στα καρουζελ.
Όχι ότι τέτοιες κινήσεις προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια αλλά είναι σημαντικό να ξέρουμε την αλήθεια και να μη μας τυφλωνουν ΜΜΕ και κρατικές ανακοινώσεις.
Εμμμ… θα σε ρωτούσα, αλλά βλακεία θα ήταν… (όχι ρε δε μιλάω σοβαρά)
Ναι, δυστυχώς, έτσι όπως τα λές είναι, δεν ξέρουμε καλά-καλά τί γίνεται και μιλάμε για περιστατικά γκαντεμιάς ξέρωγω, μακάρι οι γκαντεμιές να ήταν μόνο αυτές (οι δικές μας…ή σχεδόν).
bullshit δεν παιζει κανενα “συμφερον”. μισος παιζει. καληνυχτα!
Μίσος, γιατί όμως; Για χάρη γούστου; Άσε που μπλέκεται, στις περιπτώσεις αυτές, και το θρησκευτικό στοιχείο-θρησκευτικός φανατισμός μεταξύ των δύο πλευρών.
Φίλοι μου από Παλαιστινη ανέφεραν ότι είναι εδαφικό κυρίως το ζήτημα. Εντάξει εμπλέκεται και το μίσος ενώ το θρησκευτικό στοιχείο δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Εντωμεταξύ πόλλοι στρατιώτες μισθωνονται από Ρωσσια και από άλλες χώρες ακόμα και από Ελλάδα.
update. το πορτοφολι βρέθηκε, το φαγητό το φάγαμε σήμερα, και ολα ωραία…
ειδες που αμα κάνεις πλάκα στην ατυχία , σου επιστρέφει χαμένα πορτοφόλια?
Πάντα τέτοια, Κρίμσον, και ξέρεις ε, οι ευχές μου πάντα πιάνουν! :bleh:
Γιατί εμένα δε με αφήνει η γκαντεμιά ήσυχη;;; x
[SPOILER]Μα, να πω θεούλη μου ότι είμαι κανας μίζερος και κακός άνθρωπος, να το καταλάβω…μα, εγώ που είμαι τόσο γλυκομίλητη, καλοπροαίρετη και αγαπώ όλον τον κόσμο;;; :-- [/SPOILER]
μου την σπάει Ο ΧΟΛΕΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ
…που μου λείπει ηδη ο χοπετο(έρχεται ελλαδα)… με ποιον θα κάνω πλάκα τώρα …??
Ε κατέβα κι εσύ να γίνει τζέρτζελο!
…που δεν μπορώ να κατέβω αθηνα
Ανέβα Χοπέτο, ανέβα!
οντοπικ: Άσχετο, τώρα που είπες “έρχεται Ελλάδα” και θυμήθηκα… να, τί θυμήθηκα… ότι μου τη σπάει εδώ, έχουμε γίνει (εγώ λέω ότι ήμασταν από πάντα) μία τριτοκοσμική χώρα χωρίς ευγένεια, χωρίς παιδεία, χωρίς υποδομές, χωρίς…χωρίς…χωρίς…το μόνο που μας νοιάζει εν τέλει είναι η ζωάρα μας κι ας πάει να πνιγεί ο διπλανός μας…!
…που εχω κάνει ημερολόγιο το φορουμ.
είμαι ηλίθιος…
επίσης… που πεινάω…
Σιγά μωρέ, τι να πει και η silent winter.
κάτω τα χέρια απο την σιλεντ…!
εγω πάλι συμμαζεύομαι…
οι “κανονικοτητες” των ανθρωπων
*Που πρέπει να κάνω φασίνα.
*Που τρέχουν εκατό εργασίες κι εγώ παίζω εκατό+μία παρτίδες τίτσου τη μέρα.
*Που επειδή δεν παίζουνε λεφτά δεν θα παιχτεί και Άμστερνταμ.
*Που δεν έχω λεφτά γενικά και ίσως να μην έχω ούτε για το τικέτο να πάω στο πατρικό μου. :!:
First world problems.