σήμερα έπαιζε η αελ και ο κολλητός μου ήθελε να πάμε… εγω του ειπα οτι με τίποτα δεν εχω όρεξη να πάω να δω μπάλα…
ακυρώνει και αυτός το γήπεδο [B]για μένα[/B] και έρχεται απο το σπιτι να με πάρει με το αυτοκίνητο να πάμε στο δικό του για κανένα προ και μετά για μπύρες εξω.
το ματς στο ραδιόφωνο, και ακούμε οτι ειναι το καλύτερο ματς που εχει γινει στα 2 χρόνια!!!#-o [B]και ο κολλητός μου το έχασε.για μένα…[/B]
τελειώνει και διαπιστώνουμε οτι ο κολλητός [B]εχει χάσει το πορτοφόλι[/B] του :-sκάπου στην διαδρομή για να πάμε στο σπιτι του …
κάνουμε τις διαδρομές του αιωνα, [B]δεν το βρίσκουμε… πανε ολα.[/B]
και στο γυρισμο, μεσα στην βροχη, περναει ενα [B]αυτοκίνητο [/B]με ταχύτητα και πατάει σε μια [B]λακουβα[/B], κάνοντας με [B]μούσκεμα απο πανω μεχρι κάτω[/B]:x… τα ρούχα για την έξοδο γαμήθηκαν, τα νεύρα αυξήθηκαν…
δεν είδαμε μπάλα
ηταν το ματς της διετίας
χάσαμε λεφτά, κάρτες, αποδείξεις, ταυτότητες
δεν φάγαμε σαν άνθρωποι
ακυρώθηκε η έξοδος
τα ρούχα μου θέλουν πλύσιμο
ας πρόσεχε αλλά το έχασε στο να πηγαινοφέρνει εμένα.
γκαντεμης αλλα οπως ειπε Και ο deckard, δεν υπάρχει θεος… οπότε τρολαρω τον εαυτο μου… απορώ τι του εκανα… μάλλον πρέπει να ξανα συστηθούμε και να μιλήσουμε…hello me…
που καθε φορα που μεθαω καποιος αλλος γινεται σκατα και αποσκατα και πρεπει να τον παω εγω σπιτι του να ξερνοβολησει και να τον προσεχω μην κοιμηθει ανασκελα και παθει αναρροφηση.
ΕΕΕ!! ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ!
κλαμα και για τα δυο…
ναι δεν έπρεπε να το κανω σήμερα, ενω χθες ηταν η έξοδος…
καλα ρε… όντως!!! εσυ μου το ειχες πει το βγες :lol::lol::lol:
ελα ρε…
*ναι ο καιρός ειναι για μέσα…(οχι σαν μερικούς που τους βρέχει το διερχόμενο αυτοκίνητο… αν και δεν μασαμε… μετα κάναμε τρελή πλάκα με τον κολλητό… ε τόσες γκαντεμιές μαζί, σου γυρίζουν και τα μυαλά και γελάς:D)