Μου τη σπάει

…ο θεος!!! με τρολαρει απο πάντα…

σήμερα έπαιζε η αελ και ο κολλητός μου ήθελε να πάμε… εγω του ειπα οτι με τίποτα δεν εχω όρεξη να πάω να δω μπάλα…
ακυρώνει και αυτός το γήπεδο [B]για μένα[/B] και έρχεται απο το σπιτι να με πάρει με το αυτοκίνητο να πάμε στο δικό του για κανένα προ και μετά για μπύρες εξω.
το ματς στο ραδιόφωνο, και ακούμε οτι ειναι το καλύτερο ματς που εχει γινει στα 2 χρόνια!!!#-o [B]και ο κολλητός μου το έχασε.για μένα…[/B]
τελειώνει και διαπιστώνουμε οτι ο κολλητός [B]εχει χάσει το πορτοφόλι[/B] του :-sκάπου στην διαδρομή για να πάμε στο σπιτι του …
κάνουμε τις διαδρομές του αιωνα, [B]δεν το βρίσκουμε… πανε ολα.[/B]
και στο γυρισμο, μεσα στην βροχη, περναει ενα [B]αυτοκίνητο [/B]με ταχύτητα και πατάει σε μια [B]λακουβα[/B], κάνοντας με [B]μούσκεμα απο πανω μεχρι κάτω[/B]:x… τα ρούχα για την έξοδο γαμήθηκαν, τα νεύρα αυξήθηκαν…

δεν είδαμε μπάλα
ηταν το ματς της διετίας
χάσαμε λεφτά, κάρτες, αποδείξεις, ταυτότητες
δεν φάγαμε σαν άνθρωποι
ακυρώθηκε η έξοδος
τα ρούχα μου θέλουν πλύσιμο

[B]ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ?!!! [/B] :frowning:

πρωτον σιγα μη περιμενεις την αελ ποτε θα παιξει μπαλα μια φορα καθε 2 χρονια

2ον ας προσεχε ο δικος σου

3ον γκαντεμης

ναι αλλα για 2 χρονια εχω δει ολα τα ματς της…

ας πρόσεχε αλλά το έχασε στο να πηγαινοφέρνει εμένα.

γκαντεμης αλλα οπως ειπε Και ο deckard, δεν υπάρχει θεος… οπότε τρολαρω τον εαυτο μου… απορώ τι του εκανα… μάλλον πρέπει να ξανα συστηθούμε και να μιλήσουμε…hello me…

που καθε φορα που μεθαω καποιος αλλος γινεται σκατα και αποσκατα και πρεπει να τον παω εγω σπιτι του να ξερνοβολησει και να τον προσεχω μην κοιμηθει ανασκελα και παθει αναρροφηση.

ΕΕΕ!! ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ!

Εγώ κάνω κατάχρηση του δικαιώματος συνήθως…:stuck_out_tongue: Αλλά κανείς δε με μαζεύει…:frowning:

Crimson ήθελες να με ανταγωνιστεις στη γκαντεμιά και εσπασες τα κοντέρ. Και εις ανώτερα (ειλικρινά δε χαίρομαι).

Μιχάλη, ξέρεις πόσες φορές το εχω σκεφτεί αυτό? Πολύ σπαστικό.

ναι… ζήλεψα την κατάσταση σου και είπα να την δοκιμάσω… το παράκανα,…πάλι…
ε οχι ανώτερα ρε!!

[B]@crimson:[/B] Μην αναβάλεις για αύριο αυτό που θα μπορούσες να έχεις κάνει ΧΘΕΣ. Σοφή παροιμία, αν και άσχετη με το περιστατικό…

Απορώ βρε παιδί μου, ποιός σου είπε και σένανε να [I]βγεις[/I] και να [I]περάσεις καλά??? [/I]:lol: :lol:

Εγώ ανεβαλα έξοδο τελευταία στιγμή γιατί διαισθανομουν ότι κάτι δε θα μου πάει καλά. Έχει και σκατοκαιρο.

Καλά είσαι συ, μη μιλάς καθόλου. :Ρ Τη σκαπούλαρες. :Ρ

κλαμα και για τα δυο…
ναι δεν έπρεπε να το κανω σήμερα, ενω χθες ηταν η έξοδος…
καλα ρε… όντως!!! εσυ μου το ειχες πει το βγες :lol::lol::lol:

ελα ρε…
*ναι ο καιρός ειναι για μέσα…(οχι σαν μερικούς που τους βρέχει το διερχόμενο αυτοκίνητο… αν και δεν μασαμε… μετα κάναμε τρελή πλάκα με τον κολλητό… ε τόσες γκαντεμιές μαζί, σου γυρίζουν και τα μυαλά και γελάς:D)

Μετά από σειρά ατυχιων το συνηθιζεις. Και ναι πάλι χαίρομαι που έχω μείνει στο στάδιο του να πατάω σε λακουβες και όχι να με καταβρεχουν αυτοκίνητα.

ακομη μια αξέχαστη στιγμή…:smiley:

[SPOILER]σε εναν δρόμο χωρίς στάλα νερο, μόνο ενας θα μπορούσε να μπει μέσα σε λακουβα με νερο…:p[/SPOILER]

ον τοπικ… μου την σπάει που είμαι μέσα τώρα… με μια μπύρα και μια παρέα θα ήμασταν καλα… παρά τον καιρό…

Θέλετε να μετρήσουμε τις γκαντεμιές μας να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη; (Δεχόμαστε και στοιχήματα.) :stuck_out_tongue:

Κρίμσον, λίγο πριν κόντεψες να με πνίξεις με μπισκότο, όχι το μπισκότο, αυτά που έγραψες! :lol:

^Επίσης, νομίζω γράφεται… [I]αναβάλλεις[/I]… λάθος μου.

Και οποίος νικήσει θα είναι αυτός με τις περισσότερες ατυχίες. Δεν είναι λογικό, δε θα έπρεπε να κερδίζει…:stuck_out_tongue:

μου τη σπάει που δεν έχω το πι σι μου.

Δεν έχεις ακούσει και συ να λένε: [I]“αυτός είναι πρωταθλητής στην γκαντεμιά”[/I] ?

Άρα έχει και τα θετικά του. Υπάρχει και μια πρωτιά. Αν και δε θα ήθελα να είμαι εγώ σ αυτή τη θεση:D

Ένα περιστατικό γκαντεμιάς να σου/σας πω… σας βάζω κάτω όλους, γατάκια!

οκ… θα το προσπαθήσω να σε αφήσω δεύτερη θέση…:stuck_out_tongue:

*βέβαια που να ήμασταν σε καμιά όντως δύσκολη θέση…

Σε προκαλώ λοιπόν αλλά μάλλον πρέπει να μετακομισουμε σε κάποιο θρεντ που να έχει σχέση με ατυχίες.
το προκαλώ πάει στη σαιλεντ.

ναι μια χαρά είμαστε.