Μου τη σπάει

Πάρε σιρόπι για το βήχα μου το είχε προτείνει ένας γιατρός κάποτε.

[SPOILER]Από το παρελθον για όσους ενθυμούνται.[/SPOILER]

δεν έχω βήχα ρε μαλέα έχω καταρροή τρέχει η μύτη μου σαν τον Νιαγάρα

όλο συμβουλές είσαι εσύ[-X

ον τόπικ: μου τη σπάνε τα λεωφορεία από όλες τις πλευρές
η αιώνια αναμονή στη στάση βλέποντας όλα τα λεωφορεία εκτός από αυτό που θες να περνούν και διπλές φορές, οδηγοί, επιβάτες, σπρώξιμο καθυστέρηση στα φανάρια και ακριβό εισιτήριο

επίσης μου τη σπάει που κάθε μέρα έχω κάτι να με εκνευρίζει.

Αυτό θα σου έλεγα ρε Μαρία. Όλο κάτι που σε εκνευρίζει βρίσκεις. Δες τα πιο θετικά τα πράγματα.:roll:

Εγώ τη νιώθω πάντως.

ον τόπικ: το τρυπάνι των αποπάνω…γκρρρρρ…

Γατί, ήσυχα εσύ.

Απλά, οκ, το χθεσινό περιστατικό με την συμφοιτήτρια είναι κάτι που συνέβη και στη σπάει κτλ, πιθανόν να μην το είχες συναντήσει και ξανά, δεν ξέρω γω τι, δεκτό… Αλλά τα λεωφορεία για παράδειγμα είναι μια γνωστή κατάσταση, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Οπότε ή θα παραπονιέσαι για όλη σου τη ζωή ή θα το ξεπεράσεις. Ακούγοντας μουσική, χαζεύοντας ένα βίβλιο/περιοδικό ή απλά συνειδητοποιόντας πως δεν γίνεται να σε χαλάει μια μλκια που δεν θα αποφύγεις ποτέ και να το δεκτείς.

γενικά είμαι χαρούμενο άτομο. ο εκνευρισμός δεν έχει να κάνει με το αν βλέπω τα πράγματα θετικά ή όχι (δικιά μου λογική αυτή:p)

:yes:

[SPOILER]ο διπλανός μου βάζει τέρμα Παντελίδη και Κιάμο και παίζει τουμπερλέκι. φταίω εγώ?[/SPOILER]

έντιτ: το χθεσινό περιστατικό έχει συμβεί άπειρες φορές και με άλλα άτομα. όπως και τα λεωφορεία. μετά από επαναλαμβανόμενες φορές με εκνευρίζει κάτι

Εκεί είναι το θέμα. Όταν συμβάινει κάτι συνέχεια πρέπει να το αντιμετωπίζεις πιο χαλαρά. Αυτό κάνω εγώ δηλαδή, δεν ξέρω.

Κατά τ’άλλα, κρίμα ρε λεωφορειατζήδες, αφήνετε το κορίτσι στο αγιάζι και στο κρύο.

Μα, σοβαρά τώρα, πάει στο διάλο ο πρώτος, αλλά τον δεύτερο και μόνο στην ιδέα τρελαίνομαι! Τελικά, υπάρχουν και χειρότερα. Ξεκίνα να ακούς τίποτα deathιές και blackιές και βάλ’τες στο τέρμα να τον τρελάνεις, εγώ αυτό κάνω (προς το παρόν δεν πιάνει, αλλά ελπίζω…)

Ακριβώς. Και δε νομίζω να ήθελε κανείς να με παραλάβει άγαλμα.:stuck_out_tongue:
Αυτά. Δεν ξαναλέω τίποτα. Πάντως είναι παροδικός εκνευρισμός μετά χαλαρώνω.:slight_smile:

Δεν ξέρεις τι θα πει τρομπαντικ_7 πετάγεσαι και από πάνω.

Fixed…:stuck_out_tongue:

και έτσι βγάζει νόημα αφού περιοδικός = κατά διαστήματα (με την έννοια του χρόνου και μόνο)

Όχι ακριβώς :stuck_out_tongue:

που εχουμε την πιο συντηρητικια και τεχνοκρατικη καθηγητρια τής δεκαετίας τού εβδομήντα στο σχολειο για εκθεση και βραζω οταν υποστηριζει ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί το θέμα τού εκπαιδευτικού συστήματος

Το μυαλό μου. Γαμημένο ηλίθιο δείγμα ανθρωπίσκου τι θέμα έχεις;

Που δεν έχω χρήματα για να αγοράζω δίσκους όπως παλιά :frowning:

η μεμψιμοιρία, η μιζεριά και η κλαψομουνια

Τα έχω και τα τρία. :lol::lol:

τόσο πολύ σε έχει ενοχλήσει η πλάκα που κάνω ρε HopesRidesAlone έλεος ξεκόλλα και εσύ λίγο…μου θυμίζεις κάτι χρυσαύγουλα που ειχαν μαζευτεί έξω απο το χυτήριο
Σύνελθε λίγο #-o