Εγώ την έχασα. Μισότρελη με καταντήσανε. :lol:
καημένο παιδί:p
εγώ μέσα μου εκνευρίζομαι αλλά εκείνη την ώρα δε δείχνω κάτι προς τα έξω.
Δεν έχεις σκεφτεί να αρπάζεις την ένεση και να τους την καρφώνεις στο μάτι; Εγώ, να ήξερες, πόσες φορές έχω φανταστεί να τις δολοφονώ (γυναίκες με καταστρέψανε εμένανε:lol:).
:|δεν έχω τόσο δολοφονικές σκέψεις
απλά εύχομαι να μην τους ξαναδώ μπροστά μου και να μείνουν για πάντα άνεργοι:D
Εγώ έχω φανταστεί ότι σπρώχνω κάποιον-α στο δρόμο, πέφτει και περνάει αμάξι από πάνω του-ης. Θες να πεις ότι έχω δολοφονικά ένστικτα; :razz: :evil:
Wow. Ιατροκουβέντα στο Μου Τη Σπάει. Άντε να ξαναπάω σε γιατρό μετά απ’αυτά που διαβάζω περί ένεσης.
Ον τόπικ, μου τη σπάει η σιχαμερή αναβλητικότητα μου, αυτό το “εντάξει, μπορώ να το κάνω και μετά”. Η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να έχω πήξει τελευταία στιγμή και να λιώνω κυριολεκτικά - κάτι που θα συνεχιστεί ως αργά απόψε βράδυ.
Πρέπει επίσης να είναι το πρώτο μου ποστ στο Μου τη Σπάει μετά από 2 χρόνια ξέρω γω, μπορεί και παραπάνω.
όχι, όχι:-s
πώς μπόρεσες 2 χρόνια? αναβλητικότητα φορ έβερ. είναι τρόπος ζωής
Σίγουρα με έχεις περάσει τώρα για καμιά παρανοική, κακιά, διεστραμμένη, ψυχοπαθή και ανώμαλη… Δεν είμαι τέτοια, εγώ αγαπώ όλον τον κόσμο.
Mου τι δίνουν οι political correct σοφούλιδες. Που καταβάθος είναι απολιτίκ δεξιούλιδες.
Μου τι σπάνε οι παπάρες που επειδή είναι γκασμάδια και τους παράτησε το γκομενάκι ακούνε σκυλάδικα και φωνάζουν τα γραφικά Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες κλπ. (και το αντίστροφο)
Α! Και οιι χίππιδες ενίοτε
αντε μια που γράφετε όλοι…
… που δεν μπορώ να συγκρατηθώ … ρε μην την τρως ολη την σοκολάτα με την μια… εκει αυτός.!!!
βρε ασε μερικές μέρες χωρις σοκολάτα να την φας και αργότερα που θα σου εχει λείψει , εκεί αυτός…παει η σοκολάτα…
ε αύριο-μεθαύριο πως θα φας σοκολάτα ρε ηλίθιε?!! λαίμαργε.,
Υπογλυκαιμίες ο κρίμσον…
Μα καλά, τί μανία αυτή σήμερα με τη σοκολάτα όλοι! Ποτέ δεν κατάλαβα το κόλλημά σας…!
Ναι, βαριέμαι πολύ (άσχετο, αλλά μου τη σπάει.)
χαχα το επαθα χθες αυτο με τη μερεντα:p
ον τοπικ
εμενα μου τη δινει η απροσεξια μου…χτυπαω συνεχεια σε αντικειμενα(πορτες,τραπεζια κλπ) και που εχω κλεισει τουλαχιστον 5 φορες σημερα λαθος tab #-o δηλαδη πρεπει να κοιμαμαι λιγο ορθια:p
αα επισης μου τη σπανε τα ατομα τα οποια δεν μπορουν να δεχτουν την αποψη σου και προσπαθουν να σε κανουν να πιστεψεις τη δικη τους…
Εμένα, αφού μιλάτε όλοι σοβαρά, μου τη σπάει που νομίζω ότι ό,τι παθαίνουν οι άλλοι θα το πάθω κι εγώ. Πάντα όμως. Από τη στιγμή εκείνη όλα πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο.
όχι, όχι:-s
8O
Σήμερα αγόρασα από αυτές με 70 % κακάο για να μη φάω μεγάλη ποσότητα αλλά τη μισή σχεδόν την έφαγα. Αυτή η πικρίλα που αφήνει μου αρέσει.
Κρίμσον είναι εκείνη η άτιμη στιγμή που πρέπει να βάλεις την υπόλοιπη στο ψυγείο. Ετσι και το καταφέρεις αυτό μετά θα σου φύγει η λαιμαργία.
[SPOILER][/SPOILER]
και εγω τις παίρνω αυτές…και για τον ίδιο λόγο…
[SPOILER]και με τα ίδια αποτελέσματα όμως…:?[-X[/SPOILER]
ε προσπαθώ να την βάζω λιγο στο ψυγείο…άλλα δεν μπορώ ρε γαμώτο…ισως μαρεσει να ειμαι [I]λαίμαργος[/I]…
και πως να την βάλω στο ψυγείο… δεν βοηθάς!!!
[SPOILER]εμ,τι φωτο ειναι αυτη?!!=P~[/SPOILER]
τι ειναι αυτη η κουραδα που ποσταρες…
Μετα απο τα επαγγελματικα προβληματα και τα πολιτικα προβληματα ερχετε και το μαλακισμενο που ζει στην κοσμαρα του και αποκαλυπτει τα σοβαρα προβληματα που πρεπει να απασχολουν τον κοσμο:
[SPOILER]Nομιζατε οτι δεν μπορει να γινει χειροτερο ε?Χοχοχοχο.
[SPOILER]ΨΟΦΑ ITUNES[/SPOILER][/SPOILER]
στη γεύση φαίνονται οι διαφορές:wink:
[SPOILER]
ευχαριστήθηκες τώρα?[/SPOILER]
[SPOILER]πόσο άκυρη παίζει να είμαι που βγαίνω οφ τόπικ και στο μου τη σπάει[/SPOILER]
ok. σε κάνω On topic>…
… η απο πάνω που ποσταρει φωτο απο γλυκά… σταμάτα μωρέ!! θα μου πέσει το παιδί!!
που ξανα κρύωσα ρε πούστη