Μου τη σπάει

τι λετε ρε παιδια, εγω σαπουνιζομαι την ωρα που χτυπαει το κουδουνι του σχολειου. μια φορα δεν εχω παει στην ωρα μου φετος.

^^:lol::lol: (για κάποιο ηλιθιο λόγο γελάω με το σαπουνίζομαι)

… οταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με λάθος μέσο .

δεν υπάρχει κάτι, κάτι, κάτι να κάνεις τέλος πάντων…κι αυτή η γαμοώρα, ή γάμω-ώρα, δεν περνάει όταν θες να περάσει, ένας αιώνας σου φαίνεται.

Ναι, ο χρόνος μου τη σπάει…

ara σου την σπαει και ο χωρος βασει του χωροχρονου. βγες μια βολτα.

Μου τη σπάει που αντί να πας με την κοπέλα σου ένα σινεμαδάκι να δεις καμιά ταινία θα την κατεβάσεις και θα την δεις στο pc σου, μου τη σπάει που αντί να βάλεις το cd σου στο στερεοφωνικό ή το βινύλιο στο πικάπ θα ακούσεις μουσική στο pc σου, μου τη σπάει που αντί να πας με τους φίλους σου σε μια καφετέρια να δεις μπαλίτσα θα δεις τον αγώνα στο pc σου, μου τη σπάει που αντί να πάρεις καμιά εφημερίδα να διαβάσεις μαθαίνεις τα νέα από καμμένα blogs στο pc σου, μου την σπάει που αντί να μιλήσεις στο τηλέφωνο τσατάρεις στο pc σου, ε γαμώ τους υπολογιστές μου μέσα, διευκόλυνση είπαμε, όχι αντικατάσταση. Το μόνο που μένει είναι η ηλεκτρονική μπύρα…

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Ακριβώς.

Δε μου το ζητάει κανείς όμως. Άσε που μόνο έναν φίλο έχω εδώ. :\

Αυτό δεν θα ήταν κακό με τις αφραγκιές που παίζουν…Λιάρδα κάθε μέρα θα ήμουν.

Και εγώ ζω μία εικονική ζωή…θες να γίνουμε εικονικοί φίλοι;;; :Ρ

εικονικό σεξάκι

Όπως βολεύεται ο καθένας. :lol:

αμα γινοταν αυτο θα επαιρνα σβαρνα τα ωραια του γιουτζιζουζ.

μου τη σπάει ο[B] πλανήτης ΓΗ[/B]: [U]γιατί τόοοοοοοση πολύ ομορφιά μέσα στη Ματαιότητα των πραγμάτων;;;[/U]

ανάλογα πως βλέπει τι ,ο καθένας…

[B]ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ[/B]

Παράξενος διεστραμμένος άνθρωπος που ήταν
Τοση ομορφιά γύρω του
Και αυτός χαιρόταν

βιβλίο.σελ.52, πως τολμάς και νοσταλγείς τσογλανε; γιαννης αγγελακας.

*γέμισα σκόνες βραδιάτικα…

οι κακίες που πετάγονται με σκοπό να σε μειώσουν με περιτύλιγμα ψεύτικης καλοσύνης σε επαγγελματικό υποτίθεται χώρο (όπου δε μπορείς να βρίσεις τον άλλο). και να έχει και άδικο αυτός που τα λέει. άκρως εγωιστικό
αυτά.

Έχω καταλάβει ότι σπουδάζεις ιατρική?
Αυτό σου έτυχε σε νοσοκομείο?
Αν όχι, και πού να δεις τι σε περιμένει…

Το υφιστάμην συστηματικά στη δουλειά μου επί τρία χρόνια. Και εκεί που ήμουν, συνέβαινε πάντα μπροστά σε κόσμο. Και όχι μόνο σε μένα, σε όλο το τμήμα - εκ περιτροπής, να μην ξεχνάμε και ποιος είναι το αφεντικό εδώ μέσα.
Το θέμα είναι πως αν μάθεις να (δια)χειρίζεσαι τελικά τους κομπλεξικούς συναδέλφους/ προϊστάμενους, έχεις κερδίσει εμπειρία ζωής :roll:

ακριβώς. αντιμετωπίζεις πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις.

κατάλαβα τι τραβάς… άκρως αντιεπαγγελματικό

ναι στο νοσοκομείο. και να φανταστείς ότι εμείς δεν έχουμε πάρει καν πτυχίο και έχεις τον/την κάθε συμφοιτητή/συμφοιτήτρια να σου την μπαίνει μπροστά στον ασθενή (ενώ δεν έχει και τις γνώσεις) και να λέει και χαζομάρες χωρίς καν να έχει δίκιο. το θέμα είναι ότι είναι άσχημο μπροστά σε άλλους να συμβαίνει αυτό γιατί ο ασθενής π.χ. στην περίπτωσή μου χάνει την εμπιστοσύνη του σε σένα όταν του κάνεις τις ερωτήσεις και πετάγεται η άλλη να συμπληρώσει με κακία κάτι που ΗΔΗ έχεις πει αλλά αυτή χάζευε και δεν το άκουσε. και αντί να ζητήσει ένα συγγνώμη το ξανακάνει στη συνέχεια
έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι που το παίζουν τελειωμένοι γιατροί είναι αυτοί που δε διαβάζουν.

Εμένα το κάνει (έκανε :p) η διευθύντρια, σε όλους μας, παρόλο που είμαστε διάφορες ειδικότητες.
Να μπαίνει μέσα στο γραφείο την ώρα που κάνω συνεδρία (είμαι ψυχολόγος, είναι γιατρός) και να λέει χαμογελαστά και ναζιάρικα στον ασθενή ότι είμαι αφελής και σιγά που θα κάτσει να ακούσει τώρα αυτά που του λέω, και γιατί κάνω όλες αυτές τις ερωτήσεις τις ανόητες στους ανθρώπους, γιατί προφανώς δεν καταλαβαίνω το ουσιαστικό πρόβλημα.
Επίσης, αμφισβητεί κάθετα όλες τις διαγνώσεις μου, από χόμπι.

Αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρω είχε γίνει στον πρώτο χρόνο που ήμουν εκεί.
Πλέον τις έχουμε γυρίσει τις δυναμικές.
Όχι παίζουμε 8)

Και δεν είναι έτσι μόνο σε μένα, είναι έτσι με όλους. Οι ειδικευόμενοι που κάνουν τρίμηνο σε μας φεύγουν τρομοκρατημένοι, όσοι μπορούν μας αποφεύγουν :lol:

Αλλά αν δεν είχα αυτή διευθύντρια δεν θα είχα μάθει ποτέ πως να επιβάλλω την παρουσία μου σε ασθενείς, με τα διπλάσια και χρόνια μου, so there you go :smiley:

εντάξει μπροστά στον ασθενή να σε μειώνει ό,τι χειρότερο. αλλά βγήκες καλύτερη μετά από αυτό, ειδικά στην επικοινωνία με τον ασθενή και στο να καταφέρεις να τον κερδίσεις που είναι και το πιο δύσκολο. πιστεύω ότι ο καλός επαγγελματίας δείχνει την αξία του όχι κατηγορώντας άλλους αλλά δείχνοντας τι μπορεί να κάνει ο ίδιος (ουτοπικό αυτό πολλές φορές).
το θέμα με μας είναι ότι σου την μπαίνει όχι ο υπεύθυνος γιατρός που όσο να ναι έχει και μια θέση αλλά μια συμφοιτήτριά σου που μπορεί να μην έχει καν τις γνώσεις που έχεις εσύ ως τώρα ή επειδή μαθαίνει κατεβατά από βιβλία να τα πετάει χωρίς να βγάζουν νόημα. αν αρχίσουν από τώρα έτσι δεν ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον. προσπαθώ πια να απαντάω όπως τους αρμόζει αλλά χωρίς επιθετικότητα. έχω αρχίσει να το συνηθίζω κιόλας.

Μη δίνεις σημασία σε τσόλια, θα συναντήσεις πολλά στη ζωή σου, προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι και βγαίνεις εσύ η χαμένη.

εδώ και χρόνια συνεχίζει να επιβεβαιώνεται αυτό δυστυχώς
προς το παρόν δε χάνω την υπομονή μου:)