Μου τη σπάει

φλωριες:p

Θα τρελαθώ ρε πούστημ, 2η προγραμματιστική εργασία σε μάθημα που παρέδωσα με την ψυχή στο στόμα ΠΡΟΧΤΕΣ, ενώ παράλληλα δουλεύω αρκετά βαρύ πρότζεκτ. Δηλαδή. WHY
Κι αυτός ο ρημάδης που είπε να μου κάνει το ψυχικό από το φροντιστήριο παίζει και να πέθανε. Ή απλά βρήκε κάποιον να του κάνει την ίδια δουλειά με ΑΚΟΜΑ λιγότερα λεφτά. Που σημαίνει ότι ξεκινάω ιδιαίτερα σε ΑΕΠΠ με παιδιά τρίτης λυκείου για τρεις κι εξήντα που θα με ρωτάνε πάλι με απορημένα βουρκωμένα μάτια “γιατί τη ΓΛΩΣΣΑ δεν τη λένε ΜΥΤΗ αφού λέτε ότι είναι [I]ψευτικογλώσσα[/I];”. ΑΝ δηλαδή θέλει κανείς να εμπιστευτεί το παιδί του σε μένα. Δεν θα μου κάθεται πάντα.
Ταπί και ψύχραιμη. Τουλάχιστον το σπίτιμ μοσκοβολά καθαριότητες και το ψυγείο είναι τίγκα. Σ’αγαπώ μανούλα

//Ήθελα να πάω και ταξίδι μη χέσω σε κάνα τρίμηνο και δεν μπορώ να βάλω στην άκρη ούτε τάληρο. Κούνια που με κούναγε

Γιατί ολοι αργούν στα ραντεβου όταν κανονίζεται μια έξοδος; Εγω βαρεθει να περιμενω μισαωρα στην Καμάρα μονος μου μέχρι να εμφανιστεί η υπόλοιπη παρέα!

^^ ο κολλητός μου στα 12 χρόνια που τον ξερω, δεν εχει καταφέρει ακόμη να φανεί συνεπής…έστω για μια φορά.[-X

επίσης αν αργεί κάποιος, παίζει ρολο πόσο θα σπαστείς ή οχι με αυτο που θα σου πει… μερικές φορές το σώζει ο άλλος πετώντας μια ατάκα…και πολυ μαλιστα

με εχουν πει κιολας οτι έχω κουσουρι να έρχομαι στην ώρα μου!:lol::lol:

:lol:
να ειδες. να μια καλή ατάκα

το εχω απο μικρος

ολα ξεκινησαν απο τα αγγλικα που το προγραμμα ελεγε 6 κ 15 και εγω καταλαβαινα θα βγω απο το σπιτι μου 6 κ 15.

δλδ πως?

ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ:!:

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς:–

όντως καμιά φορά εκνευρίζεσαι αν περιμένεις στο σημείο που κανονίστηκε
εγώ συνήθως φροντίζω να ενημερώσω τουλάχιστον να περιμένουν σπίτι τους οι φίλοι μου.

μια απ’ τα ίδια και από δω!
και στο σχολείο την ώρα που χτυπούσε το κουδούνι έφευγα από το σπίτι…
το καλό είναι ότι τουλάχιστον τώρα δεν αργώ στα υποχρεωτικά της σχολής

μπράβο DonConstantino. αυτη την λογική εχει και ο κολλητός μου

:-#

[SPOILER]γελάω ακόμη ρε γαμώτο… :lol:[/SPOILER]

αν έχεις στο μυαλό σου π.χ. να βγεις στις 10 να λες στον κολλητό σου τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν να βρεθείτε για να έρθει στις 10, μου το έχουν κάνει και βοηθάει.

επίσης μου τη σπάει που είμαι ψιλοάρρωστη και αδρανής. και έχω και υποχρεώσεις:(

Ανέβασε τη θέρμανση.

χειρότερα, νιώθω να καιει το κεφάλι με υψηλή θερμοκρασία

ναι αλλά δεν πρέπει να σπάσουν και να στο πουν οτι το κάνουν για να ερθεις στην ωρα σου…:lol:

*για κάποιο λογο στο μυαλο μου στις υποχρεώσεις εχουν περάσει γεγονότα οπως ο γάμος, αρραβώνες, κηδείες(μακριά απο δω) περισσότερο

ον τοπικ μου την σπάει που τωρα ειμαι μέσα στην ενέργεια και την τρέλα., και σε λιγο θα είμαι το αντίθετο…

ναι δίκιο έχεις, γι αυτό και πάλι αργούσα όταν το κόλπο πάλιωσε:D

πρέπει να το κοιτάξεις αυτό το συνειρμό με τις υποχρεώσεις. τρόμαξα!

τρόμαξα λέει.:stuck_out_tongue:
ναι γιατρέ. θα το κοιτάξω

[SPOILER]αν δεν εχεις διάβασμα, τράβα ριξε κανέναν ύπνο να σου περάσει.[/SPOILER]

και ξανά ον τοπικ, εχω κάνει 5 σερί ήττες στο 2k12 :frowning:
δεν μπορω να συγκεντρωθώ με τιποτα

Γαμώ τα σχόλια απο εθνίκια που έχουν γεμίσει κάθε black metal video στο youtube απο ελληνικές black metal μπάντες

http://youtu.be/L03b1-nPZXU
και ακόμα συνεχίζουν σαυτο

Παντού είναι…όταν πρόκειται για black metal λές και είναι bot κάτω απο τα βίντεο αρχίζουν τις βλακίες

Που εκανα δυο ωρες να παω στην δουλεια αφου ειχαν κλεισει τους δρομους στο κεντρο λογω πορειας και αλλη μια να γυρισω το βραδυ γιατι η Καβαλας ειχε γινει λιμνη απο την βροχη