…πού μόλις γύρισα σπίτι και μου υπενθύμισαν ότι στις 17:30 έχω ένα ραντεβού :?
Εγώ τον Αύγουστο που μας πέρασε, αρρώστησα τις τελευταίες μέρες, με 40 πυρετό και τέτοια… έβραζα μιλάμε. Ήμουν χάλια, δε μπορούσα να σηκωθώ απ’το κρεβάτι, δε με βαστούσαν τα πόδια μου!!! 8O Ίσως απ΄την κούραση του καλοκαιριού, δεν ξέρω… :-k
Το γαμ%$#%#να ανοργανωτο μεταπτυχιακο μου…
Moυ τη σπαει που αυτες τις ωρες το forum ειναι νεκρο.
Μη φοβάσαι, θα το ζωντανέψουμε εμείς!!!8) Όλοι οι άλλοι ξενέρωτοι κάνουν μόνο 5-6 posts την ημέρα!!! Hail partner!!
:lol:
Ασε ρε, σε εχουμε καταλαβει… Τον καλοπιανεις γιατι βλεπεις οτι θα σου παρει την πρωτια σε ποστς/ημερα…
Ωχ, με κατάλαβαν :oops::-s
E ναι λοιπόν πως-σε-λένε Defix. Δε θα μου πάρεις την πρωτιά!! Πρέπει πρώτα να περάσεις πάνω από το πτώμα σου!! (τι είπα πάλι βραδιάτικα!#-o , συγχωρείστε με ακούω ταυτόχρονα D.S.O. και διαβάζω…)
Ε ναι λοιπον.Δε θα κατσω με σταυρομενα τα χερια σε αυτον τον διαγαλαξιακο αγωνα τιμης και ανδρειας!Κυριες & Κυριοι εφτασε ο καιρος που θα αλλαξουν τα δεδομενα στο rocking.Φαε τη σκονη μου σακερ!
Ρε μαλακες αμα κερδιζω τιποτα να μου το πειται για να παιξω σοβαρα
Κερδίζεις άπειρα πειράγματα τύπου, θα σε δω στην παραλία μαζί με το λαπτοπ σου, δεν ήρθες στη συνάντηση επειδή τα χέρια σου έχουν κολλίσει στο λάπτοπ και ένα σωρό άλλα έξυπνα από τους υπόλοιπους συμφορουμίτες!!!
Τώρα όλα αυτά τα χαριτωμένα θα τα μοιράζομαι μαζί σου (και γιατί όχι, να τα πάρεις όλα εσυ!!! )
:yahoo: :bounce:
Αν στο επομενο meeting δεν ερθετε και οι 2, θα φατε ban…
OK μεσα αρκει το επομενο meeting να ειναι στο Rockwave.
Μου τη σπάει που ενώ το ίντερνετ είναι γεμάτο τσόντες, μερικοί έρχονται εδώ μέσα για να ξεκαυλώσουν…
Αλήθεια, κανονιζετε τιποτα αυτο το καιρο?
Ελεος, εγω ειμαι 19.Αν δεν γινω στα 29 μανα, ποτε θα γινω στα 40?
Και επισης, τα 35 ειναι η καλυτερη ηλικια για να παντρευτει ενας αντρας!
(Εκτος αν θες οταν το παιδι σου να ειναι 10 να εισαι 60 χρονων παππουδελι!:lol: :lol: )
Μου τη σπαει που αρχισε να με ποναει το στομαχι μου…
Κάτι μ@λ@κισμένα που ψάχνουνε αφορμή για τσαμπουκάδες και ψευτομαγκιές…Να πάνε να γ@μηθούν :lightsabre: :lightsabre: :evil: :evil: :blow: :blow: :blow:
…που ο Η/Υ μου κάνει θόρυβο, που αργεί, που περιμένω να τελειώσει ένα γαμημένο κατέβασμα που το έβαλα να αρχίσει πριν 3 ώρες για ένα αρχείο 300ΜΒ και που επιτέλους θέλω να κοιμηθώ μετά από 2 βδομάδες! :blow: :evil:
Το pc θέλει να πηγαίνεις με τα νερά του. “Με σάλιο και υπομονή” που λένε… Αγάπη και προδέρμ, κατά τον αγαπητό μας Λουκιανό.
Όσο για το τι μου τη σπάει, μάλλον το ότι σε 10 μέρες ξεκινάει η εξεταστική και τελειώνει 27 Ιουλίου, επομένως χαμένες όλες οι συναυλίες, τα μπάνια κλπ κλπ. Τουλάχιστον θα δούμε manics
Εγω 27 Ιουλιου τελειωνω μαθηματα, ευτυχως ΔΕΝ χανω τις συναυλιες… Ελα που ομως αν φερουν τιποτα καλο το Σεπτεμβρη θα καθομαι και θα κλαιω τη μοιρα μου…
Θα χάσεις τους Mettalica γιατι θα ακυρωθούν