thorgal πρεπει να το αποκαταστησεις το κοριτσι
Γαμπρος ή μακαριτης.:lol:
το ίδιο είναι άλλωστε
Σωστοοοοοοοος:wink:
Που τη Δευτερα γραφω τεστ, αλλα μεχρι τοτε εχουμε χρονο για διαβασμα…
τα πάντα.ευτυχώς που υπάρχει και ο σκορπιονισμός καλοκαιριάτικα
Που καθε ποστ του rudolf περιεχει τη λεξη “σκορπιος” και οτι εχει να κανει με αυτο σε ελληνικα και αγγλικα…
μια μέρα θα τρως δημητριακά σε σχήμα σκορπιού και θα με θυμηθείς
θα πεις και HAIL για παρουσία σκορπιονίστρια:wink:
Πες μου οτι εισαι και σκοροιος στο ζωδιο και θα τρελαθω!!!
Όχι, αλλά έπρεπε.
Θετικές Ιδιότητες:
Πλούσια αισθήματα. 'Eντονος συναισθηματισμός. Αίσθηση του σκοπού. Ανεπτυγμένη φαντασία, κρίση, λεπτό και οξύ πνεύμα. Επιμονή.
Αρνητικές Ιδιότητες:
Ζηλιάρης, μνησίκακος, ξεροκέφαλος. Αδιάλλακτος, απρόσιτος, αινιγματικός και καχύποπτος.
Έχεις τσεκάρει ωροσκόπο;
Απο οτι ειδα ξερεις για πες και για τοξοτη τιποτα.
[SIZE=“1”]να δω ποσο μεσα πεφτει[/SIZE]
Που μας εχουν γ_αμησει στα τεστ!!! Τετοιο ανχος ουτε στις Πανελλαδικες δεν ειχα!.. Ελεγα οτι περασα και τερμα… Ας με μουτζωσει καποιος!:-s
ΠΑΡΤΑ!!!
Δεν εχει emoticon με μουτζα γαμωτο…
ωροσκόπος σκορπιός ω ρε…και με πατέρα-παππούδες σκορπιούς
ΣΤΩ!!!
Θα επρεπε ομως…
Μπα, δεν πολυξέρω, τα κοιτάω και γελάω. Αλλά πολλές φορές ισχύουν ρε γαμώτο!!!
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί τσέκαρα ωροσκόπο του rudolf και είναι ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!! 8O 8O 8O Από κάτω έχει και περιγραφή, και δεν πέφτει έξω
Δεν ξέρω για τοξότες. Λένε ότι κερατώνουν ( ), είναι αισιόδοξοι, τολμηροί, εύθυμοι, αλλά και απερίσκεπτοι, ασταθείς και κάτι τέτοια! Χεχε!
…που δε μπορώ να πιω κρύο νερό με την κωλοαρρώστια…:evil:
Που δεν μπορω να φαω παγωτο λογω λαιμου.
pos kapia mera tha pethano tha me valoun se kasa kai tha me fane ta skoulikia …mou ti spai pou zo olo ta idia …mou ti spai pou den exo fraga… mou ti spane ta panta!
Γι αυτό να επιλέξουμε να μας κάψουν…
Πλάκα στην πλάκα κι εγώ ξέμεινα από λεφτά και είμαι συνέχεια με ένα πακέτο χαρτομάντηλα!έλεος!όχι πάλι!!