Μου τη σπάει

Μου τη σπάνε όσοι μπαίνουν συστηματικά εμφάνιση εκτός σύνδεσης στο msn και μπαίνουν online μόνο όταν θέλουν να σου μιλήσουν… Δηλαδή άμα θέλεις εσύ να τους μιλήσεις κάποια στιγμή δεν μπορείς!
Γι αυτό κι εγώ εδώ και καμιά βδομάδα όσους ξέρω ότι το κάνουν αυτό τους έχω κάνει block…
Ειλικρινά μου σπάνε τα νεύρα!!!

γενικα να μην απαντανε στα σμσ μου στην σπαει

Βασικά το κάνω συχνά έτσι για να την σπάσω στους άλλους… Ή ας πούμε απαντάω μετά από 5-6 ώρες…

Το appear offline στο msn δεν έπρεπε να υπάρχει καν.
Τι πάει να πει appear offline. Ή θα είσαι online ή όχι. Τι νοήμα έχει το busy τότε.
Μπαίνουν οι έξυπνοι ως offline και αν σε θέλουν κάτι τσουπ, αν τους θες εσύ περιμένεις σα βλάκας να μπούνε. Πες τα ρε Μάνο.

Βαριέμαι… :oops: Εν τω μεταξύ, πολλές φορές, όταν τους πεις ότι δεν απάντησες, όχι μόνο θίγονται μερικοί άλλα σου λένε, έτσι κι αλλιώς δε θα ερχόμουν. Τι λες ρε μάγκα? Είναι επιχείρημα αυτό? Τέλος πάντων. Αρχίζει το So you think you can dance και δε κράζω παραπάνω…

Έχει σκεφτεί ότι μπορεί να κάνουν δουλειά? Εγώ όποτε δουλεύω το έχω μεν ανοικτό, αλλά στο off line και μιλάω με όποιον χρειάζομαι (συμφοιτητή για να ρωτήσω τίποτα, κλπ…). Όταν έχω χρόνο για κουβέντα με οποιονδήποτε έχω στα contacts τότε με βάζω on line… Δεν έπρεπε να τα πω δημόσια αυτά, ε?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Είπα συστηματικά!!! Τι δλδ υπάρχουν οι έξυπνοι που μας μιλάνε μόνο όταν θέλουνε, και εμείς οι χαζοί που παρόλο που είναι στο msn αναγκαζόμαστε να τους πέρνουμε τηλ?
Ρε ουστ??? Έχω ρίξει τα block μου και τ έχω ευχαριστηθεί!!!

Εγώ όταν διαβάζω (μία φορά το δίμηνο), βάζω απασχολημένος, ένα μήνυμα διαβάζω και δεν απαντάω σε κανέναν.

μπορείτε να πάρετε το Live Messenger και να στέλνετε και σε αυτούς που είναι off line

Ούτε αυτό έπρεπε να το αποκαλύψω ε?:stuck_out_tongue:

έτσι και αλλιώς αν θέλουμε να σε βρούμε, δεν πρέπει να σου στείλουμε ΣΜΣ, αλλά να ποστάρουμε στο φόρουμ!!!:lol: :lol: :lol:

Live έχουμε! Απλά, που ξέρεις αν ο άλλος είναι μέσα??? Μπορεί πολύ απλά να μη σου απαντάει, δε θα μάθεις ποτέ αν είναι…

Eνας εκκολαπτομενος mod…τα block θα γινουν ban καποτε…η ευχαριστηση η ιδια…:stuck_out_tongue:

Και γω οποτε μπω στο msn(που δεν μπαινω δηλαδη)αν εχω χρονο θα μιλησω ελαχιστα και παντα σχεδον offline ή απασχολημενος.Οι καιροι που μιλουσα με ολους και ωρα εχουν περασει ανεπιστρεπτι.

Εμενα μου την σπαει που δεν υπαρχει επιλογη “Βλεπω ταινια”, θα μου ηταν πολυ χρησιμη…
Το appear offline ειναι για τους διασημους που μολις μπαινουν τους την πεφτουν 20 συνομιλιες…:stuck_out_tongue:

Όχι ρε, πολλές φορές όταν λείπω απ’ το σπίτι έχω ανοικτό το net και ξεχνάω και τη σελίδα του rocking και φαίνομαι ότι είμαι μέσα…

και ποστάρει και αυτόματα?:lol: :lol:

Χμμμ, σιγά σιγά αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι ψήφισες λάθος:wink:

Εγώ γιατί δεν χρησιμοποιώ ΚΘΟΛΟΥ msn ? :-k

Ουουουουου αντικοινωνικέ!!!
Ρε, αν δε χρησιμοποιείς MSN αποξενώνεσαι!!!

:lol: :stuck_out_tongue:

Call of ΚΘΟΛΟΥ!:stuck_out_tongue:

Μη θωλώνεις τα νερά! Είναι κοινό μυστικό ότι you’re next!! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα του Karvou (δλδ να κάνεις τις ίδιες λαμογιές και υποχθόνιες συμμαχίες)

Οχι αν εισαι ανθρωπος, μονο αν εισαι ρομποτ.8O

Μου τη σπάει όταν κάποιοι δεν εκτιμούν ότι προτιμώ να γίνω δυσάρεστος και να πω την πραγματική μου άποψη, παρά να κρυφτώ και να είμαι ένας ευχάριστος καραγκιοζάκος…

Επίσης μου τη σπάει, που δε μπορώ να βρω τη διάθεση να δουλέψω και να τελειώσω με τις δουλειές μου :frowning: :frowning:

Μου τη σπάει, που δεν περνάει η ώρα για να δούμε και τον τελικό του μπάσκετ…

ΥΓ. Πολλά μου τη σπάει έγραψα μαζεμένα τελευταία :oops: Πάω να γράψω και τίποτα στο “Με τιμάει που…” για να μη γίνω μουρτζούφλης!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: