Μου τη σπάει

αυτό το κουνούπι που με γυροφέρνει και με κοιτάει στραβωμένο

Ε φατο το πουστικο!!!

:lightsabre: :lightsabre:

θα το έκανα αλλά θα πρέπει να το κυνηγάω σε όλο το σπίτι, και με την κούραση που έχω δεν παίζει…έτσι όπως πάει θα με φάει αυτό και θα τελειώσει η υπόθεση. Αλλα σκέφτομαι να του αφήσω ένα μπωλάκι αίμα πάνω στο τραπέζι για να σταματήσει να με ενοχλεί, κατά το γνωστό ανέκδοτο!

Η ζεστη σε συνδυασμο με την ελλειψη κλιματιστικου στο δωματιο μου. Για να κοιμηθω παει 5 τα χαραματα ενω λογω ζεστης ξυπναω απο τις 11.30…

Γκρρρρ!!

Nα παιρνεις καποιον τηλεφωνο, να σου λεει “θα σε παρω εγω σε 2 λεπτα” και στ τελος να σε ξεχναει. #-o

Ενα κουνουπι τοσο με το συμπαθειο που μ’εχει τσιμπησει 2 φορες ηδη, εχει φαει 3 χαστουκια στον αερα και δεν λεει να ψοφησει.

Δεν τσαντιζομαι οταν με τσιμπανε αλλα οταν ερχονατι στο αφτι μου ενΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙΙΙΙ
ΖΖΖΖΖΖΖΙΟΥΥΥΥΥ:x :x :blow:

Και εγω τα ιδια!Εχω και τον μαλακα τον Σακη τον Γλυκα που περναει καθε πρωι:“Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΣΣ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ” :x :x :blow:

Γιατι οταν σε ξεχνανε και τους περνεις εσυ πιο μετα και σου λενε οτι εχουν βγει???

Ο Γλυκας περναει κι απο Δραπετσωνα!
Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΑΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΓΔΑΛΟ. :lol: :lol:

Απο εδω περναει ο Μελενιος ο γλυκας:lol: :lol:

Ο μελενιος συνηθως περναει απο νικαια κορυδαλλο!μπας και εισαι απο κει??:-k

Τωρα για τον σακη που λεει ο Zaf υπαρχουν πολοι ιμιτατιον και δεν μπορω να ξερω…

διπλα ειμαι στο Κερατσινι

ΑΑαα κοντα ειναι λεει ας περασω και απο εκει!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Κερατσινι χτες περασα!

Μου τη σπάει που θα κάνω καλοκαιρινά μαθήματα.

ΩΧ :!:

τρια καλοκαιρια τα χω περασει ετσι :frowning:

την εποχη που τα κανεις νιωθεις οτι περνας σκατα αλλα στην πραγματικοτητα (εμενα τουλαχιστον) μου χουν μεινει πολυ ωραιες αναμνησεις…

ειναι και που και ποτε τα κανεις…εγω εκανα στο κεντρο χαλανδριου και στο τελος καθε μαθηματος με περιμενε ενας φιλος μου και πηγαιναμε μαζι βολτες και μετα για μπουγελο, πραγμα που λογω ηλικιας δεν θα εκανα σε αλλη περιπτωση αρα καλα ηταν :stuck_out_tongue:

Courage, my friend :-s
Πάντως, τώρα, ούτε που τα θυμάμαι τα καλοκαιρινά. Μερικές σκηνές μόνο, αμυδρά :slight_smile:

Τι courage μωρε;

Δεν ξεχνώ οτι εσυ με κορόιδευες για την επόμενη χρονια. :frowning:

hail to vedder! thanx

Που κάνει τόση ζέστη και δεν μπορώ να φορέσω μάυρα…
Επίσης μου τη σπάει η φιλοσοφία,είναι ατέλειωτη!πως θα τα μάθω όλα???:frowning:

ΚΙ εμένα που την σπάει η ζέστη αλλά φοράω μάυρα , εκτός από εχτες που με ανάγκασαν να βάλω χρωματιστό για την παρουσίαση!:lightsabre:

ασπρόμαυρο?

χειρότερο , μαυρο φούξια!