ΒΙΝΥΛΙΑ

εδω η λιστα ολοκληρωμενη στο for sale! :slight_smile:

http://www.discogs.com/user/offline6

οι τιμες ειναι αυτες που εχουν ανεβει στο discogs μονο που τις εχω ανεβασει σε δολλαρια. θα γινει καλυτερη τιμη σε πακετο. κανω trade με βινυλια που μπορει να με ενδιαφερουν. δεν ειμαι συλλεκτης, τα βινυλια αυτα τα ειχα παρει για να τα ακουω και να τα χαιρομαι εδω και χρονια οποτε ειναι φυσικο να εχουν καποιες φθορες. παρακαλω αν γινετε ιδιωτες, και οχι εμποροι. ευχαριστω. :slight_smile:

κλεισμενα τα:
velvet underground
varius - seeds iv punk
breeders - last splash

κρατημενα προς το παρων τα:
mouse and the traps - public execution
varius - battle of the garages
christian death - all the love
επομενη κινηση - ομωνυμο
sinister - creative killings
tuxedomoon - you

exeis pm

α και παρτε μια βαθια ανασα θα πουλισω οτι εχω σε cd ογορασμενα μεχρι το 2000 :slight_smile:

οι τιμες μπορουν να αλλαξουν αναλογα το trade και το πακετο, ευχαριστω! το mad season ειναι ελευθερο και θα γινει καλυτερη τιμη ακομα!

Εισωραίος

ok des ligo prepei na sviseis kapia minimata prepei na ise full

ok με τα μηνυματα. τελικη λιστα βινυλιων up!

να υπενθυμισω οτι οι τιμες εχουν αλλαξει αναλογα με τις τιμες που παιζουν παντου, ειναι συζητισιμες και θα γινουν και καλυτερες σε πακετο. ευχαριστω!

ΕΠΙΣΗΣ! ΠΡΟΣΘΕΤΩ!
ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ! ΤΟ ΔΙΠΛΟ!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!
75 ΕΥΡΩ!

ΑΚΟΜΑ!
PARADISE LOST SHADES OF GOD
SABBAT DREAMWEAVER
PAIN OF SALVATION ROAD SALT ONE
JAG PANZER THANE TO THE THRONE

ανανεωμενη λιστα με 100 κομματια, ολοκληρη η συλλογη up!

http://www.discogs.com/user/offline6

ολα τα βινυλια up! καποια φυγανε, καποια προστεθηκαν,
ολη η λιστα εδω!

http://www.discogs.com/user/offline6

με ενδιαφερει και trade βινυλιου με καποια απο αυτα

running wild-port royal
sabbat-history of a time to come
agentsteel-skeptics apocalypse
liege lord-master control
tyrant-too late to pray
stromwitch-tales of terror
manilla road-open the gates
voivod-dimension hatross η killing technology
deicide-deicide
venom-black metal
mayhem-de mystyries
dead can dance-within the realm η το lambyrinth
destruction-infernal overkill
absu-tara
virgin steele-noble savage η κανα mariage/invictus
brocas helm-black death
testament-legacy
ancient-cainian chronicle
skyclad-wayward sons/burnt offering/silent whales
iced earth-burnt offerings η something wicked
mercyful fate-me-lissa/don’t break the oath η time
judas priest-painkiller
blind guardian-somewhere far beyond
rough silk-circle of pain??
hallows eve-tales of terror
psychotic waltz-into the everflow

Αδερφε σορρυ που θα στο πω, αλλα 70 ευρω το Sleep of the Angels δε πιανει για κανενα λογο. Κανα 25ευρω, αντε 30 ευρω, ναι. Αλλα 70 ευρω, δυσκολα.

opws k gia to satanas tedeum pic.

8a symplhrwna…
[-X

εχετε δικιο, συμφωνω απολυτα μαζι σας.

μου ειπε το παιδι οτι ειναι πρωτη εκδοση το satanas πικτσερ και τα 2 ειναι σε πολυ καλη κατασταση. το σλιπ δεν ειναι πικτσερ λεει. οποιος θελει με τα ιδια λεφτα να βαλει βενζινη να κανει καμια βολτα να παρει τσιγαρα και να αφησει τους rotting λεει. εγω τι να πω τωρα? θα μιλησω να τις ριξω λιγο ρε παιδια αν ειναι καποιος να αγορασει νο προμπ, αλλα το θεμα συλλεκτικο και ετσι ειναι γενικο, εγω αν μπορω να κανω κατι, οκ.

offline αν θές να φύγει κανένα από αυτά που πουλάς κάντα ένα σωστό grading πρώτα γιατί τα έχεις όλα VG+/VG+, δλδ κανένα δεν είναι VG ή Μ-? Όλα μα όλα είναι VG+/VG+ και εξώφυλλο και δίσκος? Χτυπάει άσχημα αυτό να ξές. Επίσης βάλτα και ανάλογες τιμές μετο grading σου, αν είναι VG+ όπως λές, δλδ κατά μέσο όρο στο 60-70% από όσο τα πουλάς, φιλικά στο λέω.

ok τις εριξα λιγο το περνω πανω μου. :slight_smile:

Παντως, για να μη βγαινουμε και παραλογοι δλδ: http://www.popsike.com/php/quicksearch.php?searchtext=rotting+christ+sleep+of+the+angels&pagenum=1&incldescr=&sortord=&thumbs=&currsel=7

Επισης, επειδη αυτα οι εμπορες (γενικα μιλωντας) δεν τα λενε παραεξω, το popsike τις χαμηλες τιμες που κλεινουν τα πραγματα στο ebay δεν τις κρατα στα αρχεια του. Εχω δει να κλεινουν πραγματα στα 10 ευρω (τα οποια οντως πουληθηκαν, γνωριζα προσωπικα τους πωλητες) και δεν θα τα δειτε καταχωρημενα. Το popsike δειχνει τις ανωτατες τιμες που πωλουνται καποια πραγματα κι ειναι καλο για να κρινει κανεις την αξια [U]ακριβων[/U] δισκων (απο 35 ευρω και πανω ας πουμε). Τα πιο φτηνα πιανουν και πιο κατω.

Εξηγω καποια πραγματα για το φιλο σου εδω, γιατι το σχολιο με τα τσιγαρα μου καθισε λιγο καπως.

παιδια δεν τα εχω μπροστα μου τα βινυλια ειναι ενος φιλου. δεν μπορω να του πω κατσε κοιτα ενα ενα, γιατι με το ζορι τον επεισα να μου στειλει λιστα. οταν τον ρωτησα για κατασταση εριχνε σταυριδια εβριζε και κοροιδευε. οποτε το περνω πανω μου οτι ειναι βερυ γκουντ εως μιντ επειδη ξερω οτι τα προσεχει σχετικα. ενιγουει ποτε δεν τα πηγαινα καλα με ολα αυτα γι’αυτο χαλαρωστε λιγο, το συζηταμε, απλα τα περισσοτερα δεν ειναι δικα μου και δεν κανω οτι μου κατεβει. αν εχετε καποια προταση το συζηταμε. αν λετε οτι ειναι ακριβα, στειλτε μου λιστα δικη σας να δω τι τιμες κανετε εσεις και μιλαμε. αυτα.

Το σάιτ αυτό το χρησιμοποιείς για να δείς πόσο περίπου πωλούνται σιντί κ βινύλια στο ίντερνετ?Εκτός από αυτό υπάρχει κ κάτι άλλο που θα με βοηθήσει?

ρε σεις συμφωνοι. υπαρχουν παιδια εδω μεσα που εχουν ενδιαφερθει και μου εχουν κανει καλες τιμες και ετσι θα πραξω γι’αυτους. υπαρχουν ομως και αλλοι που δεν μπορουν να μιλανε. ενιγουει επειδη εουμε ολοι κατι καλυτερο να κανουμε, οποιον τον ενδιαφερουν καποια κομματια ας στειλει π.μ και τα βρισκουμε. ωχου αδερφακι μου!