Μεγαλύτερος "μαϊντανός"

Ποιός πιστεύετε ότι μας τα’χει κάνει τσουρέκια περισσότερο απ τους άλλους και γιατί; :stuck_out_tongue:

Grohl με διαφορά από τον δεύτερο.

Απο εκει και περα κανουν φιλοτιμες προσπαθειες να τον φτασουν ανεπιτυχως οι: Sammy Hagar, Lars Ulrich, Chris Martin, Duff McKagan, Slash.

Πρόλαβες και το poll… :stuck_out_tongue:

Κάποιους δεν τους έβαλα - νταξει ο Hagar δεν είναι κ κανένας φοβερός τύπος ν ασχοληθούμε… Ο Axl πάντως είναι πιό “τσουρεκωτός” απ τον Slash :stuck_out_tongue:

Η Σάηλεντ Γουίντερ.

lars με μικρη διαφορα απο grohl.
ολο μιλαει και ολο βλακειες λεει.

χαχαχαχαχ

Grohl! καλοι οι Foo Fighters αλλα το κουρασε :confused:

Σωστος για Mustaine τον ειχα ξεχασει, εμμένω στην αποψη οτι Slash > Axl. Με τις καλυτερες προυποθεσεις ειχε ξεκινησει και ο Portnoy πριν εναμιση χρονο, αλλα δειχνει να ηρεμησε. Για τον Cornell διαφωνω, δεν συγκρινεται με τους αλλους τιτανες του poll

Τελευταία ο mustaine κατέχει αυτό το βραβείο, μιας και πια ότι πετά απο το στόμα του είναι ‘μαργαριτάρι’. Απο εκεί και πέρα είναι μετά ο lars

παντως τωρα που το λετε θυμαμαι μια φορα σ εκεινη τη στηλη με τα κουτσομπολια στο χαμερ,να εχει κατι ρουκετες του μαστειν και μετα τις απαντησεις του κερρυ κινγκ :’)

Πράγματι… Τον έβαλα για να χει καμιά επιλογή παραπάνω το poll - τελευταία είπε κάτι ωραία μαζεμένα - αλλά δεν περιμένω πολλές ψήφους :stuck_out_tongue:

ξαναρχίσαμε…στα μαθήματά σου τώρα!!! :Ρ

:oops:

Ας μετονομαστει από έναν mod το “Axl Rose” σε “Axl/Slash” ως μία επιλογή για να τους πιάσουμε μαζεμένους :stuck_out_tongue:

Μα ποιος αλλος,ο ‘‘Νταλαρας του συγχρονου rock’’!!!

[SPOILER][/SPOILER]

Παρ’ολα αυτα μ’αρεσει ο ατιμος και παρακολουθω τις συνεργασιες του!!!

Grohl.Νισαφι πια.Για δευτερο δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε Rose και Ulrich

Δεκτά όλα αλλά είναι κ ετούτος…

http://www.rocking.gr/news/Dave_Mustaine_Peiste_ton_Hetfield_kai_ton_Ulrich_na_ftiaksoun_group_mazi_mou/12173/

δεν παίζεται η απαλεψιά του! ΕΛΕΟΣ!

Τον έχουν πάρει χαμπάρι τον Mustaine ότι το χάνει και πάνε να τον κάνουν Έφη Θώδη του μέταλ.

[SPOILER]


[/SPOILER]

Για μένα, Axl και Slash απλά απάλευτοι, πραγματικοί γκουρού της σπασαρχιδοσύνης. Έχουν μια διαχρονική συνεπή πορεία σε αυτό που κάνουν.
Στη συνέχεια θα έβαζα τον Mustain, λόγω της σημαντικής ανάκαμψης που έχει να επιδείξει τώρα τελευταία σε θέματα θρησκευτικού περιεχομένου. Πολύ καλός και αυτός.

Αλλά ας μην ξεχνάμε και έναν άλλο διάσημο παπαρολόγο: BONO !!! Τώρα τελευταία έχει εξαφανιστεί, αλλά πριν 1-2 χρόνια μας τα χε πρήξει κανονικά. Και παπαρολόγος και αυτοδιαφημιζόμενος φιλάνθρωπος :slight_smile:

Ο οποίος μάλιστα δεν έχει αφήσει πρόεδρο για πρόεδρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάθε χρόνο τον βλέπεις στο λευκό οίκο.

Ο Bono χτυπαει με ζηλο σεβαστα νουμερα μαιντανοσυνης, αλλα τα χτυπαει σε περιοδους που οι U2 ειναι ψηλα στη δημοσιοτητα λογω αλμπουμ/περιοδειας και μετα πεφτει σε normal επιπεδα. Ο Grohl και οι Mustaine/Ulrich/Slash κτλ ειναι παντος καιρου, σπαμαρουν με σταθερη αποδοση ολες τις χρονιες/εποχες/ωρες/λεπτα.

Επισης και ο Corey Taylor μια εποχη εδειξε καλο potential μαιντανου