Χιόνια στο καμπαναριόοοο

Εγω ουτε οταν πηγαινα σχολειο, μεχρι περισυ, δεν τη γουσταρα, γιατι καθε φορα που εβρεχε για να παω σχολειο γινομουν χαλια γιατι εδω στα Ανω Πατησια ερχονται τα νερα απο το Γαλατσι ποταμια και βραχομουν σχεδον μεχρι το γονατο καθε φορα για να παω σχολειο, απαισια κατασταση. Και σημερα το πρωι ενα καφε πηγα να πιω ο ανθρωπος και για να φτασω στην καφετερια εκανα το διπλο δρομο κανοντας τελειως ακυρη διαδρομη γιατι σε μερικους δρομους ουτε το πεζοδρομιο δεν μπορουσε κανεις να πατησει.

Και να φανταστεί κανείς ότι εδώ εγώ έχω σκάσει από ζέστη… :? … :stuck_out_tongue:

Σαντορινη, θεικο νησι!!![/quote]

Αμα δουλευεις σεζόν να δεις ποσο θεικό είναι 8) Ωραίο νησί,καταπληκτικά τοπία,η μεγαλύτερη καλντέρα του κόσμου,ωραία ηλιοβασιλέματα(Οια κατοικουντος γαρ) αλλά και μέτριες παραλίες,πολλή υγρασία και ομίχλες(έχετε δει καλοκαιριάτικα ομίχλες αλήθεια?),και καθόλου rock μαγαζιά (εκτός απο το Tithora όταν το θυμάται).Αυτά τα ολίγα προς γνώση και μόρφωση 8)[/quote]
καθολου ροκ μαγαζια?Μαλλον δεν το χεις ψαξει το νησι.

καθολου ροκ μαγαζια?Μαλλον δεν το χεις ψαξει το νησι.[/quote]

Για πες μας κάνα άλλο.Εκτος αν έχεις μπερδέψει Σαντορίνη με Ιο. 8)

λοιπόν με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω οτί εδώ που είμαι χιονίζει και το 'εχει στρώσει… Γιουπι! ποιος θα ρθεί για χιονοπόλεμο?

Κλείνω εισιτήριο… :wink:

Πλάκα πλάκα το topic θα είναι επίκαιρο σε λίγο καιρό…

Δεν εχει χειμωνα φετος!

Όντως αυτό δεν έχει ξαναγίνει…

Των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν dear!

Και εδώ το topic σε πληροφωρώ ότι είναι επίκαιρο!

Προχθές χιόνιζε και το έστρωσε κάτι ψιλά… Σήμερα έχουμε -2 βαθμούς και κάνει της π******ς το ψοφόκρυο! Ντ ντ ντ…

Των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν dear!

Και εδώ το topic σε πληροφωρώ ότι είναι επίκαιρο!

Προχθές χιόνιζε και το έστρωσε κάτι ψιλά… Σήμερα έχουμε -2 βαθμούς και κάνει της π******ς το ψοφόκρυο! Ντ ντ ντ…[/quote]

Στο Καιμακτσαλαν μενεις?

Xex! :smiley: Ekei konta!

Πρέπει να μένεις κάπου ανάμεσα στο τρίπτυχο Φλώρινα-Κοζάνη-Καστοριά από οτι φαντάζομαι… 8)

Megalos re! Mesa eisai

Βασικά, ήθελα να πως ότι χθες χιόνισε και σε μας (πρόποδες Πεντέλης), αλλά διάβασα τα ποστ του Unholy και ξενέρωσα τώρα… :frowning:

Τέλος πάντων, μερικές νιφάδες έπεσαν και σε μας (ήταν σαν να είχε κάποιος πολύ πιτυρίδα…)

δεν παταει κανα χιονι να γουσταρουμε…
λεσ κ ειναι ανοιξη ειναι ο καιρος…
θελω χειμωναααααααααααααα! Κρυοοοοοοοοοοοο!
[size=1]κ να δω ξανα τον Hughes [/size]

Τι λε ρε??? Να παραλυσει παλι ολη η χωρα??

Τι λε ρε??? Να παραλυσει παλι ολη η χωρα??[/quote]

γιατι τωρα καλυτερα ειναι? :stuck_out_tongue:

μπορώ να έχω λίγο κρύο παρακαλώ κι όχι ζέστη εποχή που είναι???

Ο μονος λογος που θα χαρω αν χιονισει ειναι οατι θα παω να παιξω χιονοπολεμο, αφου περισυ δεν μπορεσα! :frowning:
Υπομονη για τα χιονα, αφου συνεχεια μετα το Δεκεμβρη σκανε μυτη (στην Αθηνα).