Χιόνια στο καμπαναριόοοο

… ke fantazome pos den ine ora na ani3oume kouvanta gia to an to xriazomaste na anikoume se kapoion lao 'i oxi…

Επιτελους βρεχει και μπουμπουνιζει.

Αντε να αρχισουν κι εκεινες οι ωραιες 10ημερες βροχες μπας και ερθουμε στα ισια μας κι εμεις τα σαλιγκαρια.

να φορέσουμε επιτέλουσ και το famous blue raincoat… :wink:

Teleia…
Idika otan figame apo ton Kokino Milo gia to spiti tis Bloodyangel pou anti na kanoume 15 leptakia fagame sto xalaro ton diplasio xrono…

Oratotis Miden!

Γαμησε τα εγκλοβιστηκα κατω απο την ομπρελα της καφετεριας, και οταν εκανα ηρωικη εισοδο για να κατσω μεσα μεσα σε 3 δευτερολεπτα (απο το τραπεζι μεχρι την πορτα δηλαδη) εγινα σκατα τελειως. Κωλοβροχη!

Εμένα μου λες!! Που κατέβηκα για τσιγάρα με βατραχοπέδιλα κ ομπρέλα, κ οταν γύρισα σπίτι το μόνο στεγνό πάνω μου ήταν τα @ιζια μου!..

Μήπως και ό,τι βρίσκεται κάτω από αυτά; :roll:

Μήπως και ό,τι βρίσκεται κάτω από αυτά; :roll:[/quote]

tha prospathiso na sygkratitho…

[size=1]hahahahahahahahahaha…aaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahaha[/size]

Τι σκατα ρε, μονο εγω ευχαριστηθηκα την βροχη…; Ουυυ ξενερωτοι… :frowning:

Βροχή το λες αυτό; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άμα δε γίνεις μούσκεμα εντελώς, δεν έχει πλάκα!! :stuck_out_tongue:

Πάντως στην Σαντορίνη όπου βρίσκομαι έχει να βρέξει απο τον Απρίλη.Καλό ε? :?

Ωραίο το νησί και ο ήλιος, αλλά άμα δε μυρίσει το απόβροχο…

Θα κάνω καιρό να μυρίσω απόβροχο εδώ πέρα δυστυχώς.

Φαίνεται πως δεν γνωρίζεις τον περιπτερά της γειτονιάς μου… :roll:

Σε καταλαβαίνω.Και στα χανιά για μπάνια ετοιμαζόμαστε

Σαντορινη, θεικο νησι!!!

Σαντορινη, θεικο νησι!!![/quote]

Αμα δουλευεις σεζόν να δεις ποσο θεικό είναι 8) Ωραίο νησί,καταπληκτικά τοπία,η μεγαλύτερη καλντέρα του κόσμου,ωραία ηλιοβασιλέματα(Οια κατοικουντος γαρ) αλλά και μέτριες παραλίες,πολλή υγρασία και ομίχλες(έχετε δει καλοκαιριάτικα ομίχλες αλήθεια?),και καθόλου rock μαγαζιά (εκτός απο το Tithora όταν το θυμάται).Αυτά τα ολίγα προς γνώση και μόρφωση 8)

Εγω 5 μερες τον Ιουνιο πηγα, μια χαρα περασα οσο για Rock μαγαζια, Tithora πηγαινα σχεδον καθε βραδυ, μια χαρα μαγαζι μου φανηκε.

Η σημερινη βροχη ηταν υπεροχη…Ημουν σχολειο και οταν εφευγα με τσακισε…Εσταζαν τα παντα οταν εφτασα σπιτι…ΠΡΩ-ΤΟ-ΒΡΟ-ΧΙΑ οεοεοε οεοεοε οεοεοε :roll:

Η σημερινή βροχή ήταν χειρότερη από την προηγουμενη.
Γιατί είχα βάλει να πλύνω κάτι μετρα υφάσματος και δεν είχα που να τα απλώσω και μουλιάζανε και παραλίγο να γίνουν κώλος! :evil:

Βεβαια όταν πήγαινα κι εγώ σχολειό την “καταγουσταρα” την όλη φάση με την βροχή… όχι, όμως πια! 8)