Πιστεύετε ότι μπορούν να οργανωθούν φεστιβάλ εκτός Αθήνας..?

Επαναλαμβάνω το θέμα:
Πιστεύετε ότι μπορούν να οργανωθούν φεστιβάλ εκτός Αθήνας/Μαλακάσας?
Δε μιλάω για περιστασιακές συναυλίες, αλλά για οργανωμένο φεστιβάλ σε κάποια μεγάλη πόλη της περιφέρειας, με το κάμπινγκ του κτλ…Στο εξωτερικό απ’όσο ξέρω σε πολλές πόλεις διοργανώνονται διάφορα φεστιβάλ και με επιτυχία μάλιστα.
Προσωπικά, με έχει κουράσει λίγο η Αθήνα και η Μαλακάσα για να πω την αλήθεια. Δε λέω από χώρους δε μπορεί να τη συναγωνιστεί άλλη πόλη, αν και στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσε άνετα να γίνει κάτι ανάλογο. Εγώ μιλάω όμως για κάτι πιό…περιφερειακό. Αν σε μια πόλη, μπορούσε να βρεθεί ένας χώρος πχ. της τάξεως των 15.000 και οργανωνόταν κάτι τέτοιο, θα το στήριζε ο κόσμος, ή θα βαριόμασταν να τρέχουμε??Όχι τώρα πως δε τρέχουμε βέβαια, αλλά τέλοσπάντων…

Αυτά.

Εδώ δε γεμίζουν οι χώροι κοντά στην Αθήνα, που να βρεις τόσες χιλιάδες άτομα με διάθεση για κάμπινγ μακριά από τις εστίες τους. Αμφιβάλλω πολύ…

Μη κοιτάς εξωτερικό, άλλη νοοτροπία. Το καμπινγκ είναι πολύ περισσότερο διαδεδομένο από ότι εδώ. Εκεί βλέπεις δεν έχουν τα δικά μας νησιά και το κάμπινγ είναι η πιο οικονομική λύση για οικονομικές διακοπές

Δυσκολα τα πραγματα για τον γκρινιαρη Αθηναιο(sorry). Eδω περπαταμε 2χλμ στην Μαλακασα και γκρινιαζουμε στην επαρχια θελετε να γινει φεστιβαλ?
Μακαρι βεβαια , αλλα θελει πολυ μελετη το ολο εγχειρημα, απο πολλες αποψεις.

Δε μιλάω για κάμπινγκ που να χωράει τόσο κόσμο ρε σύ! Μιλάω για τη δυνατότητα επιλογής κάμπινγκ σε όσους το επιθυμούν, αλλά όχι όπως ήταν πέρυσι στο terra vibe που σκάσαμε σαν τα τζιτζίκια με τον ήλιο να βαράει και ούτε ένα δέντρο (για να μη πω για τουαλέτες και νερό…
Τέλοσπάντων, το κάμπινγκ είναι δευτερεύον. Και όταν μίλησα για 15.000 κόσμο, μίλησα για χωρητικότητα, και όχι απαραίτητα να γεμίσει όλος ο χώρος. Το ερώτημα μου είναι σε αυτή τη φάση:Αν σας λέγαν ότι οργανώνεται ένα νέο “Rockwave” ας πούμε στη Λάρισα ή στη Πάτρα, θα πηγαίνατε; Θα μάζευε κόσμο;

Οι πολλοί πορωμένοι ροκάδες θα πήγαιναν παντού στην Ελλάδα (το 50% τουλάχιστον των χρηστών του forum), οι υπόλοιποι αμφιβάλλω (εδώ δεν τρέχουν στο Λυκαβηττό). Και πάλι όμως, για να κάνεις το ταξίδι θα πρέπει να σε προσελκύει το προϊόν οπότε

“εμπορικό προϊόν”=μεγάλο κόστος για διοργανωτή

και αφού δε θα έρθει πολύς κόσμος -----> Ζημιά για το διοργανωτή…

Με λίγα λόγια δε νομίζω να γίνει ποτέ…

(Όσο για μένα, μόνο με κάτι εκπληκτίκό που δε θα ξαναείχα την ευκαιρία να το δω, θα το σκεφτόμουν να κάνω το ταξίδι…)

oraio sxhma exun sxhmatisei ta apotelesmata tou dimopsifismatos mexri stigmhs…

συμφωνώ Socrates, αν και θέλω να δω ένα πιό αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού (μερικές εκατοντάδες ακόμα) 8O
Πάντως, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σπάσει το μονοπώλιο…ε?

Εδώ δεν μπορούν να διοργανωθούν μέσα στην Αθήνα που υποτίθεται είναι μακράν η μεγαλύτερη αγορά. Η επαρχία μας μάρανε…? Τεσπα

Εδώ έκανα το λάθος να πάω πέρσι Μαλακάσα χωρίς το παπί και για να φύγουμε περιμέναμε σα μαλάκες για τα λεωφορεία τόσες ώρες αφού τελικά το τρένο δε θα 'ρχόταν (η τρόμπα σε όλο της το μεγαλείο…)
Και τελικά πολλοί δε φύγαμε με αυτά και ή φεύγαμε με ταξί ή ήρθαν οι δικοί μας και μας πήραν…
Αίσχος, και λέτε και για επαρχία…

Γι’αυτό λέω ότι αν είσαι σε μία μικρότερη πόλη, μπορείς να συνδυάσεις εκδρομή με συναυλία. Ένα διήμερο φεστιβάλ δηλαδή σε έναν όμορφο χώρο που να είναι κοντά σε πολιτισμό και μου να μην έχει γδάρτες να καραδοκούν, εμένα θα με τραβούσε και ας μη με ενδιέφερε η μία μέρα από τις δύο. Θα πήγαινα δηλαδή για τη φάση.
Πάντως αυτό που είπε κάποιος για τους Αθηναίους ότι δεν κουνιούνται, δε πρέπει να ισχύει πάντα, γιατί έχω γνωρίσει κόσμο από Αθήνα που ανέβαιναν και Θεσσαλονίκη για συναυλίες, πόσο μάλλον φαντάζομαι για φεστιβάλ.

Όχι
Είμαι από επαρχία και δεν είναι εφικτό.

Και είμαι της άποψης να το παρατήσουμε γενικά το άθλημα των festival στην Ελλάδα. Είναι προφανές ότι μας κοροϊδεύουν και πατάνε πάνω στο χαζό οπαδισμό μας.

Επίσης, στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει τίποτα αν οι μισοί και πλέον δεν μπούνε τσάμπα. Το 20% που πάει στις συναυλίες είναι δημοσιογράφοι, το 10% ξέρει τους πορτιέρηδες, το 10% ξέρει κάποιον στους σπόνσορες και το 10% κάποιον άλλο τρόπο θα έχει.

Γιατί θα πρέπει οι υπόλοιποι να πληρώνουν το έλλειμμα πυο δημιουργούν αυτοί?

Aκριβώς όπως τα λες είναι Outshined…
Οι ξεφτιλισμένοι…

Sorry που μονοπωλώ το topic με πολλά posts, αλλα να διευκρινίσω κάτι.
Μιλάμε να γίνει μία νέα εταιρεία από ανθρώπους που δε θα θέλουν να βγάλουν λεφτά ή να ζήσουν από αυτό, με άλλα λόγια να μην είναι η μία και μοναδική δουλειά τους. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι γίνεται για τη φάση ρε παιδιά, δηλαδή λές γουστάρω να οργανώνω συναυλίες επειδή γουστάρω αυτή τη μουσική και θέλω να οργανώσω κάτι καλό για να περάσει καλά ο κόσμος και εγω ό ίδιος. Εννοείται ότι δε θέλω να με κυνηγάνε οι τράπεζες, αλλά δε πρόκειται να ρουφήξω το αίμα αυτών που θα θελήσουν να έρθουν.
Αλλά δεν έχει τζάμπα προσκλήσεις σε media κτλ, ούτε μπινιές από το security. Θες πρόσκληση; Κάνε μου διαφήμιση και θα σου δώσω μετρημένες προσκλήσεις.
Οι τζαμπατζήδες υπάρχουν και δε θα σταματήσουν να υπάρχουν και να θέλουν να τα κάνουν όλα τζάμπα. Αν όμως κάνεις δυο-τρία πραγματάκια, αυτό μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο. πχ. φοιτητικό εισιτήριο με έκπτωση.
Τέσπα, δε λέω άλλα, πάντως είμαι της γνώμης ότι ό,τι δίνεις παίρνεις, δηλαδή αν συμπεριφέρεσαι στον άλλο υποτιμώντας τη νοημοσύνη του (βλέπε DiDi κάποιες φορές), εννοείται ότι ο άλλος θα τα πάρει και θα πάει να σου τη φέρει με τον ένα ή άλλο τρόπο (τζάμπα ή αποχή).
:?:

Ειδικα εμεις που ειμαστε απο Πατρα και θελουμε να δουμε καλα Live θα τρεχαμε.Και περισσοτερο εγω που ειμαι μικρος και δν εχω με ποιον να παω σε Live της Αθηνας.
Σε Αθηνα,Θεσσαλονικη εχουν γινει πολλα και με καλα ονοματα.Στην Πατρα εχουμε να δουμε καλο Live απο το 2005 με τους Mayhem.Στην Πατρα ποιος θα ερθει;;;;Ουτε που την ξερουν τα μεγαλα ονοματα.Επιπλεον δν υπαρχει καποιος που να μπορει να τους δωσει τα λεφτα που θα ζητανε.

Edw de mporoun kan stin Athina na ORGANWTHOUN

Κλασικα σαν ελληνες εχουμε το κολλημα ολα να γινονται στην αθηνα[-X
αν κοιταξουμε στο εξωτερικο το 90% των φεστιβαλ δεν γινονται στις πρωτευουσες
π.χ στην γαλλια δεν νομιζω να υπαρχει φεστιβαλ στο παρισι-για το La tout de rock Ξερω που θα εχει και τους Pumpkins Μαλιστα και γινεται διπλα σε μια μικρη πολη
αγγλια τα ιδια glastonbury-reading-τιποτα σχεδον στο λονδινο

Εδώ δεν μπορούν να γίνου στην Αθήνα(σοβαρά φεστιβάλ επιπέδου εξωτερικού),θα γίνουν και εκτός?!

Πολύ θα ήθελα να το έβλεπα και αν είχε μεγάλα ονόματα θα το υποστήριζα π.χ σε θεσσαλονίκη ή Πάτρα αλλά είμαστε μικρός πληθυσμός για να γίνει κάτι τέτοιο…:frowning: ,όπως προείπαν εδώ δεν γεμίζουν οι συναυλίες στην αθήνα θα γεμίσουν αλλού???

Αν γινει στην Πατρα συναυλια θα γινει πανικος.Ολοι ειμαστε τοσο…διαψασμενοι για μια συναυλια metal που οποιος και να ερθει(και ας μν ειναι μεγαλο συγκροτημα)θα γινει χαμος.Αν γινει καλη συναυλια στην Πατρα και διαφημιστει θα ερθει κοσμος και απο αλλα μερη της Πελοπονησου.

καλά ρε, φέτος το river party κλείνει 30 χρόνια και αναρωτιόσασταν αν μπορουν να διοργανωθούν φεστιβάλ εκτός Αθήνας?? :lol: :lol: :lol: