Χρυσή Αυγή ούτε για πλάκα όμως.
Δεν είμαι τρελή να ψηφίσω τα άτομα που έβγαλαν στιλέτα μπροστά μου πριν λίγα χρόνια στην είσοδο της Φιλοσοφικής.
Παιδιά ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς. Προσβλητικά ποστ θα σβήνονται. Πείτε τα ήρεμα.
Χρυσή Αυγή ούτε για πλάκα όμως.
Δεν είμαι τρελή να ψηφίσω τα άτομα που έβγαλαν στιλέτα μπροστά μου πριν λίγα χρόνια στην είσοδο της Φιλοσοφικής.
Παιδιά ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς. Προσβλητικά ποστ θα σβήνονται. Πείτε τα ήρεμα.
Neliel ποτε δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα εδω μεσα αλλα δεν ανεχομαι να με προσβαλουν χωρις να με ξερουν
εσβησα την συνεχεια που απαντησα
S.O.A.D. και Machine Head ψυχραιμία ρε σεις!!!
Κάντε μια νορμάλ συζήτηση.
Καντε ποστ παλι το λινκ που εδωσε ο SOAD ωστε να το δουν οσοι θελουν να βαλουν χρυση αυγη. Ηταν πολυ κατατοπιστικο. Ακομα και απ τους ελληνες του φραπε,της δαπ και πασπ,της μιζας και κλεψιας του δημοσιου δεν περιμενα ποτε να ψηφιζουν ΧΑ. Κι ομως εγινε και ειναι απιστευτα θλιβερο.
Θεωρώ αδύνατη την όποια προσπάθεια συνεννόησης με τους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους της ΧΑ.
Με εκείνους που το σκέφτονται όμως, ένα έχω να πω μόνο: [B]λογικευτείτεεεεεεε.[/B]
Η χρυσή αυγή πάντως ειναι νομιμοποιημένη πολλά χρόνια τώρα. Ο Βορίδης που προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο είναι στέλεχος της ΝΔ. Ο καρατζαφέρης μια χαρά τα πάει με τα παιδιά της χ.α. ( παρεξηγημένους οννεδιτες τους έλεγε πριν κάποια χρόνια) . Ο Χρυσοχοίδης και ο Λοβέρδος που είναι στο Πασόκ μια χαρά φασιστικό λόγο εκφέρουν. Την Κούνεβα αλήθεια ποιοι τις έριξαν οξύ επειδή συνδικαλιζόταν? Ο Αναστασιάδης-που πρόσφατα έγραψα να διώξουμε τους ξένους- τι στήριζε τόσα χρόνια? Η ελληνική αστυνομία πόσους χρυσαυγίτες έχει?
Διορθώνω λοιπόν για τους θυγμένους μας…
Για κάθε πατριώτη σαν τον machine head που σκέφτεται να ψηφίσει Χρυσή Αυγή…
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
(Neniel μπορούσες απλά να σβήσεις μόνο τον “επίμαχο” χαρακτηρισμό και να αφήσεις το υπόλλοιπο post.)
δεν βρίσκω κανέναν ορθό και λογικό λόγο να ψηφίσει κάποιος ΧΑ. κατα την γνωμη μου κάποιος πρέπει να είναι τελείως αμόρφωτος και τόσο απογοητευμένος που να θεωρεί πρέπον (εδω πλεον εχουμε να κανουμε ήθος ) την εισοδο τησ στην βουλη. βρίσκω απάνθρωπες και αρκετα ακραίες τισ θέσεις τουσ
[I]φυσικά και δν θελω να θίξω να κατηγορήσω κανέναν απο το φόρουμ …[/I]
[SPOILER]SOAD, αν δεις πιο πάνω ξαναπόσταρα το λινκ σου για να δει όποιος θέλει [/SPOILER]
Ας αφήσουμε στην άκρη τους ανύπαρκτους νεοναζί και ας δούμε τι λέει ένας υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, για τα σκουπίδια:
Μια εικόνα πλανάται τον τελευταίο καιρό μέσα στις γειτονιές της πόλης.Χιλιάδες καρότσια, αυτοσχέδια ή μη, οργώνουν τους δρόμους της Αττικής, μεταφέροντας κάθε λογής υλικά Οδηγοί τους είναι παράνομοι ή νόμιμοι μετανάστες. Πηγή τους είναι οι μπλε και πράσινοι κάδοι των απορριμμάτων.
Η εικόνα του φτωχού ρακοσυλλέκτη με το καροτσάκι μπορεί να μας είναι συμπαθής εκ πρώτης όψεως, Κάτι που είναι απόλυτα λογικό, μια και έχουμε να κάνουμε με ζήτημα επιβίωσής ενός αδύναμου ανθρώπου.
Ομως, αν εξετάσει κανείς το θέμα στο σύνολό του, θα διαπιστώσει ότι ο ρακοσυλλέκτης είναι μόνο η βάση μιας ολόκληρης πυραμίδας που περνάει μέσα από τα τοπικά κέντρα συλλογής και προώθησης και φτάνει ως τον τελικό αγοραστή της ανακυκλωμένης πρώτης ύλης.
Οι συνέπειες από αυτή την παράνομη διαδικασία έχουν επιτπώσεις οικονομικές και περιβαλλοντικές:
Η μαζική αυτή λεηλασία των κάδων συνιστά μια πρωτόγνωρη μορφή παραοικονομίας. Το φαινόμενο είναι ευρέως διαδεδομένο στην Ευρώπη, παρόλα αυτά οι επιπτώσεις στη χώρα μας είναι πολλαπλασιαστικά μεγαλύτερες. Γίνεται αντιληπτό πως αφού σε όλες αυτές τις συναλλαγές δεν πληρώνεται κανένας φόρος, δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος παραεμπορίου.
Τα διαφυγόντα κέρδη για το κράτος είναι τεράστια και η οικονομική αιμορραγία από τη μη καταβολή φόρων, γίνεται σαφώς πιο αισθητή στη παρούσα οικονομική συγκυρία.
Η εικόνα αυτή δημιουργεί ακόμα πιο άσχημη και αλγεινή εντύπωση, όταν λαμβάνει χώρα σε κεντρικούς πεζοδρόμους και μεγάλους εμπορικούς δρόμους.
Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η ανεξέλεγκτη καύση των απορριμμάτων που επιβαρύνει το περιβάλλον σε βαθμό επικίνδυνο.
Παράλληλα ο κανιβαλισμός αυτός αποτελεί τροχοπέδη στο ζήτημα της ανακύκλωσης. Ιδιαίτερα σημαντικές παρεμβάσεις για το θέμα έχει κάνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την καταστολή παράνομων μαντρών και την δημιουργία πράσινων σημείων.Σε μια περίοδο που οι ελληνικές επιχειρήσεις ψάχνουν ανάσα, ένα ολόκληρο σύστημα λεηλατεί το ήδη πλημμελές πεδίο της διαχείρισης των απορριμμάτων. Στη βάση της πυραμίδας τα χιλιάδες καρότσια. Το ψάρι όμως βρωμάει από το κεφάλι. Είναι ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα αυτό το ζήτημα, γιατί όπως κάθε άλλη μορφή παραοικονομίας ζημιώνει σημαντικά τη χώρα.
- Ο Νίκος Κωστόπουλος είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Β Αθηνών.
“[B]Λεηλατούν τα σκουπίδια[/B]” #-o, τι άλλο εξωφρενικό θα ακούσουμε από τους νεοφιλελεύθερους κάφρους.
ρακοσυλλέκτης/πάει πίσω η ανακύκλωση. :dunno:
Αφού σε κάποια πόλη (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) πριν μερικούς μήνες είχαν συλλάβει ρακοσυλλέκτες επειδή… έκλεβαν τους κάδους ανακύκλωσης!!! #-o
Καρατζαφερίζουν και χρυσαυγίζουν εκεί στη ΝΔ (και όχι μόνο εκεί).
edit: Οι ναζιστικές οργανώσεις δεν απαγορεύονται στην ΕΕ εν γένει, και στην Ελλάδα ειδικά; Μόνο και μόνο για δημόσια (μέσω περιοδικών τους κλπ) προπαγάνδιση ναζιστικών ιδεών, δεν θα έπρεπε να δικάζονται;
Άσχετο αλλά θεούλης καθηγητής μου σχολιάζει στο facebook
[I]Μετά το σημερινό με τον Πύρρο Δήμα νομίζω ότι ο Τσίπρας δικαιολογείται να κατεβάσει όλη την εντεκάδα της St Pauli[/I]
:lol:
εγραψε!:lol:
Μολις ειδα διαφημιση ΚΚΕ. Εξω απο την Ευρωπη λεει. Σβηνουμε το χρεος λεει . Τιποτα για την πεινα που θα ακολουθησει δεν λεει
floydized δεν είδες αυτό που έγραψα στο fb !
Πες μου ότι ήταν αυτή με τους SOAD από πίσω
Ωπ otinane όχι,κάτσε πάω
Νεοφιλελευθερη η ΝΔ; Καλο…