Εκλογές 2012

συνεντευξη του τσιπρα στον κουλογλου

Εντάξει δεν ξέρω αν είναι αληθινή η όχι στο facebook την βρήκα αλλά είναι τόσο έπος αυτή η φώτο που ήταν αδύνατον να αντισταθώ και να μην την ποστάρω εδώ μέσα.

Στις πλατείες, τους δρόμους κλπ ήταν πολλοί και όχι μόνο οι χρυσαυγίτες. Το γιατί είναι αυτοί που βγήκαν πολιτικά κερδισμένοι όπως φαίνεται είναι μεγάλη συζήτηση που με ενδιαφέρει να την κάνουμε εδώ αν θέλεις.

Εκεί που λες για “πολεμικό κλίμα” συμπολίτες που περίμενες να καταλάβουν και νοοτροπίες μιας πόλης σε χάνω λίγο. Τι εννοείς;

Παλιότερα στις εκλογές κατέβαινε ένα κόμμα με όνομα “Χαρίζω οικόπεδα!”. Μας έδιναν το ψηφοδέλτιο στα εκλογικά κέντρα και έπεφτε γέλιο. Εκεί που έχουμε φτάσει, τα περισσότερα κόμματα μέσα στις υποσχέσεις τους έχουν βάλει και το “χαρίζω δάνεια” και κοροϊδεύουν τον κόσμο…
Πόσο μάλλον το κόμμα “Κακά” (Κατσέλη-Καστανίδης) αφού η πρώτη βάσισε τόσα στο χτίσιμο του προφίλ της στον περιβόητο “νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά” που στην ουσία βέβαια δεν είναι παρά ένας πτωχευτικός νόμος…
Αλλά όσο να’ναι, το “για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά” ακούγεται/πουλιέται καλύτερα…

Το 2009 είχα ψηφίσει ΣΥ.ΡΙΖΑ και Τσίπρα και μάλιστα είχα βάλει και σχετικό avatar…δεν έμεινα ευχαριστημένος όμως απο τον αλέξη γιατί προσπαθεί να καπελώσει την κατάσταση για μένα και δεν έχει ξεκάθερη θέση για ζητήματα της Πατρίδας αν όντως τα είχε βρεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ίσως να ήταν τώρα το κόμμα εξουσίας αλλά δυστυχώς οι 11 συνιστώσεις το έχουν φρενάρει
Ο καμμένος με εκφράζει κατά 90% και θα τον στηρίξω στον αγώνα που κάνει άσχετα αν προέρχεται απο το χώρο της δεξιάς πιστεύω ότι έχει τις πιο αγαθές προθέσεις και σίγουρα η φωνή του και η κριτική του ειναι η πιο σκληρή που κανένας ούτε αριστερός αλλά ούτε και δεξιός δεν κάνει
Αυτή ειναι η άποψη μου και δεν τρολάρω

Θέλω την συνεργασία Καμμένου-Τσίπρα όσο τίποτα, θα είναι η απόλυτη δικαίωση όσων πιστεύω και γράφω τόσα χρόνια και για τους δύο! :thumbdown:

Για τον μπούλη-Καμμένο θέλω να μοιραστώ μαζί σας και μία ιστορία:
O 10χρονος γιός του Καμμένου είναι συμμαθητής με τον γιό του κουμπάρου μου. Ο γιός του κουμπάρου μου πέρυσι γιόρτασε τα γενέθλια του σε γηπεδάκι 5Χ5 μαζί με άλλα παιδάκια της ηλικίας του παίζοντας δίτερμα πριν κόψει την τούρτα. Βλέποντας τους πιτσιρικάδες να παίζουν, σνάμεσα στα παιδάκια ξεχώρισα από την αρχή το πιό κακοαναθρεμμένο, αυτό που σε κάθε φάση τσαμπουκαλευόταν και ζητούσε ανύπαρκτα φάουλ, που έβριζε αντίπαλους και συμπαίχτες σε κάθε ευκαιρία. Kαι εκεί που αναρωτιόμουν ποιό είναι αυτό το τσογλάνι, μου έλυσε το ίδιο την απορία, φωνάζοντας σε συμπαίχτη του την φράση που συνοψίζει πως το μεγάλωσαν: “Eίμαι ο Καμμένος και κάνω ό,τι γουστάρω!” #-o[-X

Σήμερα:

Σύλληψη του Αιμ.Λιάτσου έπειτα από μήνυση της συζύγου του Π.Καμμένου

και πριν μερικές μέρες:

Ο Γεωργαλάς της χούντας ισχυρίζεται ότι του χρωστάει λεφτά ο Καμμένος

http://www.choose4greece.com/

να ενα σαητ προσανατολισμου ψηφου, αντιστοιχο με αυτα που κυκλοφορουν εδω και καιρο, αν και αυτο ειναι πολυ πιο ¨αξιοπιστο¨ και οσο το δυνατον πιο ¨επιστημονικα εγκυρο¨. οχι οτι αποφασιζει κανεις μεσα απο τετοια, αλλα εχει πλακα οσο να ναι.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι ο πατέρας του ειναι βλάκας…απλά ειναι ο ΜΟΝΟΣ που ασκεί την σωστή κριτική χωρίς ξύλινη γλώσσα όπως το ΚΚΕ και ο ΣΥ.ΡΙΖΑ

Εννοω οτι καποιοι ‘‘ιδεολογοι της αποχης’’ που μεχρι προτεινος θεωρουνταν ‘‘συντροφοι’’ μεταξυ τους, τωρα πλακωνονται μεταξυ τους, διαλεγοντας μαλιστα το χειροτερο ταιμινγκ να το κανουν μιας και οι αναθαρρημενοι φασιστες θα περιμενουν στη γωνια για να τους αποτελειωσουν ολους.
Απο αυτη την αποψη καλυτερα να μην βρισκονται καν στις πλατειες, στους δρομους κλπ, μεχρι να αποφασισουν τι θελουν και πως θα πορευθουν, γιατι τους βλεπει ο κοσμος και γελαει (ή κλαιει). Τρατζικ που λεει και η διαφημιση.
Οχι οτι και η αριστερα δεν εχει τα δικα της χαλια, κι αυτη εχει φτασει υψηλα επιπεδα ξεφτιλας κατα καιρους, αλλα οχι σαν αυτο το αισχος που συμβαινει στη θεσ/νικη τους τελευταιους μηνες.

άσχετο 3 άτομα ΜΠΑ.ΤΣΟΚ και 5 άτομα Χρυσά Αυγά…χμ ελπίζω να τρολλάρουν
[-X

Το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος και για σενα.

άλλο μπα.τσοκ άλλο χρυσά αυγά και άλλο ανεξάρτητοι Έλληνες φίλε rip_noob

Μην μπερδεύεις τους δντάδες νεοφιλελέύθερους σοσιαλιστές με τους νεοναζί δολοφόνους με ένα κίνημα με προτάσεις και θέσεις

οι μοναδικες θεσεις που αλλαξαν ειναι στα καθισματα του κοινοβουλιου

Σημαίνει πως είναι κάθαρμα αλαζονικό, τυπικό δείγμα αυτού του συστήματος που έχει μάθει τους πολιτικούς να είναι μία τάξη που “κάνει ό,τι γουστάρει” γνωρίζοντας πως δεν θα λογοδοτήσει ποτέ σε κανένα και αυτό περνά και στο παιδί του!
Θα σου πρότεινα να τον ψάξεις καλύτερα πριν τον ψηφίσεις όσο “σωστά” ή “λάθος” σου ακούγονται αυτά που λέει (δεν έχει νόημα να μπω εδώ στην κουβέντα για το αν είναι σωστά ή λάθος)
Ένας καλός τρόπος να ψάξεις έναν πολιτικό που δεν είναι καινούριος στην πιάτσα (από το '93 εκλέγεται ο συγκεκριμένος) είναι να ψάξεις να δεις τι έχει ψηφίσει σε κάθε σημαντική ψηφοφορία στα χρόνια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας. Ο τρόπος αυτός συνηθίζεται πολύ σε κάποιες ξένες χώρες. Για ψάξε λοιπόν, ο Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ είχε ψηφίσει ή όχι την αναθεώρηση του συντάγματος από τον Καραμανλή που εξασφάλιζε ακόμα μεγαλύτερη ασυδοσία στους υπουργούς; Με αποτέλεσμα όπως ξέρουμε πλέον για το Βατοπέδι να μην διώκεται κανείς…

Είχαν φέρει τους Floyd στην Ελλάδα το 89

Εγώ πάλι πιστεύω πως αγαπάς Φον Δρούτσα ανηψιέ! :twisted:

Το καμάρι της Βιέννης,ο άνθρωπος που έδειξε τι σημαίνει γκρηκ χοσπιταλιτι και άφησε τον Νταβούτογλου να κάνει τουρ στην Θράκη,το πουλέν του ΓΑΠ…

Υπάρχει άραγε άνθρωπος που να μην αναγνωρίζει το έργο του,θείο;

Και πάντα στην τρίχα ε,πάντα.Και με ακριβά γούστα,όχι σαν τον Μειμαράκη που είχε πάει σε συνδιάσκεψη ΝΑΤΟ και έφυγε την πρώτη μέρα επειδή κανένας δεν του είπε ότι είναι διήμερο…

Mπαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα8O

Kαλά εδώ άλλοι νομίζουν ότι υπάρχουν φοιτητικά κινήματα κτλ,το ΠΑΣΟΚ μας πείραξε.Έβλεπα και συνέντευξη Βαγγέλα το πρωϊ,άφθονο γέλιο,ούτε και ο ίδιος δεν τα πιστεύει μου φαίνεται