Εκλογές 2012

Δεν νομίζω ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης να ειρωνευτήκαμε ή να αμφισβητήσαμε την φτώχεια που έχει πέσει. Για την ακρίβεια αν δεις ποστς μου αλλού στο πόντιουμ θα δεις πως γράφω πως η οικονομία θεωρώ πως πρέπει να είναι το κύριο κριτήριο για την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές, πάνω από κάθε άλλο.

Πεθαινω να δω Χρυση Αυγη στη Βουλη με Αριστερη κυβερνηση.Φανταστειτε σπασιμο!!!

Και γαμώ θάναι δικιέ μου :!:

-ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ(!)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
-ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ.

ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Γιώργος Παπανδρέου: “Εδώ από την όμορφη Κριταία, έχουμε διανύσει πολύ δρόμο. Έχουμε ακόμα όμως πολύ δρόμο για να ορθοποδήσει η χώρα. Με κόπο με πόνο για μια Ελλάδα πιο δίκαιη. Και δυνατότητες έχουμε και πλούτο έχουμε και ανθρώπους έχουμε. Η Ελλάδα μπορεί. Δεν φτάσαμε ακόμα εκεί, αλλά πλησιάζουμε. Ειδικά τώρα που γυρίζει ο τροχός στην Ευρώπη και φυσάει άνεμος προοδευτικός. Ειδικά τώρα να στείλουμε ένα μήνυμα προοδευτικό και συνάμα σιγουριάς. Να μην χαθούν οι κόποι και οι θυσίες του ελληνικού λαού. Να ψηφίσουμε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα”

Ναι ρε τζορτζινο.

Θαυμάστε

«Επιδρομές» στην Αττική
Προπηλακισμούς από τη Χρυσή Αυγή σε εκλογικά τμήματα καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Οπλίστηκα με μαύρο και κόκκινο στυλό και αναχωρώ.

Έχουν βγει κάτι exit polls που δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν. Συμφωνα μ’αυτά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μαζί γύρω στο 40% και ο καρατζαφέρης είναι στο όριο για το 3%.

εγω ειδα ενα αλλο με νδ 20%,συριζα 17%,πασοκ 14,καμμενο 11,κκε 10,5 και χρυσα αυγα 5,5…
Δεν νομιζω οτι μπορεις να εμπιστευτεις κανενα απο αυτα που βλεπεις τυχαια στο ιντερνετ.

Και πάλι πασοκ και νδ μαζί 37 %. Δηλαδή 1 στους 3 Έλληνες του; ψηφίζει. Ο κόσμος είναι χαζός. Και 300 ευρώ βασικό να παίρνουν θα συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.

Αλλα λενε οτι κάποια μεγαλα κανάλια (4 νομίζω) συνενοήθηκαν να βγάλουν ένα κοινό exit poll για λιγότερα έξοδα. Και επικοινωνόντας δημοσιογράφοι μ΄αυτό είπαν οτι ακόμα δεν έχουν βγάλει αποτέλεσμα. Οπότε παίζει να τα εχουν βγάλει νδ και πασόκ αυτα τα αποτελέσματα.

no shit

στο fimes.gr λενε οτι τα ποσοστα αυτα που τα βγαλε πρωτα ο παπαγιαννης στο φιμοτρο ειναι απο τη ΝΔ και ειναι ουσιαστικα ευσεβεις ποθοι της

ο καθε μαλακας εχει ανοιξει ενα μπλογκ και κανει προπαγανδα

Γενικότερα έχεις δίκιο αλλά αν πάρουνε 37% μαζί θα είναι τεράστια ήττα!!!Προσωπικά δεν τους περίμενα-περιμένω κάτω από το 40% γιατί δεν έχω σε καμμία εκτίμηση το κριτήριο του Έλληνα και γιατί είναι γνωστό ότι αυτά τα δύο κόμματα έχουνε ισχυρούς μηχανισμούς , πολλούς βολεμένους , και μεγάλη υποστήριξη από τα μμε ,από αυτους που κάνουνε κουμάντο στην Ευρώπη και από τους “καρχαρίες” αυτής της χώρας!

Πλάκα πλάκα λυπάμαι τον Κουβέλη.Έφυγε από το συριζα με δεξί αλάρμ και μερικούς μήνες μετά του βγήκε ο σύριζα από τα δεξιά αδειάζωντας τον…Μαλακία…

Πάντως από παντού τα υπονοούμενα είναι ότι πασοκ και νδ έχουνε πατώσει…

Μακαρι ρε φιλε.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος θα παει να ψηφισει αυτους τους δυο μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει!!!

Νέο σχέδιο ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης: θα τους κλείσει όλους σε στρατόπεδα προεκλογικών συγκεντρώσεων!

αν παρουν 40% ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Έχουν ήδη ξεκινήσει τηλεγραφήματα ξένων πρακτορείων,που μιλάνε για συντριβή του Πασοκ και ποσοστό ΝΔ κάτω του 25%.Για αυτό προφανώς και ο εισαγγελέας επενέβει άμεσα και απαγόρευσε τη δημοσίευση οποιασδήποτε εκτίμησης από Ελληνικά ΜΜΕ.Ισως όλα αυτά τελικά να είναι και μπούρδες και στην τελική ,σε λίγες ώρες θα ξέρουμε.