Εκλογές 2012

το τελευταίο που είδα εγώ είναι αυτό:

Πολλά είναι και τα κόμματα που δίνουν τη μάχη για την εκπροσώπηση στη Βουλή. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΟΣ, Οικολόγοι Πράσινοι και ΔΗΣΥ φαίνεται να είναι οι πρώτοι που διεκδικούν με αξιώσεις να κάνουν την έκπληξη.

Σοδομα και γομορα…
Να δουμε εν τελει τι θα γινει…

Παιδιά, αν κανείς από εμάς είναι σε εφορευτική επιτροπή ας μπει σήμερα/αύριο να γράψει ευτράπελα από την εκλογική διαδικασία (μπινελίκια, κατουρημένα ψηφοδέλτια, ψηφοδέλτια με ύβρεις και λοιπές μανούρες) :smiley:

Να μας μείνει και κάτι να θυμόμαστε από το γενικότερο τουρλουμπούκι!

στο kourdisto portokali λενε για συριζα πρωτο κομμα
πληρης ταυτιση εκτιμησεων :lol:

Πω πω,μια φορά είχα κάνει εφορευτική στο χωριό μου,τελειότητα.80 εγγεγραμμένοι καμιά 50-αριά ήρθαν να ψηφίσουν,και έκατσα μισή ώρα στην καταμέτρηση το βράδυ.Χωριουδάρα μου σ’αγαπάω!

Παιδες ετσι για να σπασω λιγο τις ποσοστιαιες εκτιμησεις θα ηθελα να ευχηθω καλο θανατο στους Χρυσαυγιτες.Αυτο.Συνεχιστε ελευθερα :slight_smile:

Συμφωνώ. Μην ξεχνάμε όμως ότι κάποτε αυτούς τους δύο τους ψήφιζαν τουλάχιστον 7 στους 10 Έλληνες ε?
Το σωστό βέβαια θα ήταν να μην ψηφίζονταν πια από κανένα αλλά δυστυχώς μερικοί δεν αλλάζουν μυαλό.

Τον Παπανδρέου γιατί τον αφήνουμε να κυκλοφορεί ελεύθερο?Τόσους επαναστάτες έχουμε και αυτός είναι ακομα εκεί έξω.Αίσχος.

πηγαινε εσυ να τον κανονισεις μη τα περιμενεις ολα απο τους επαναστατες

Εγώ δεν είμαι επαναστάτης είμαι αστός.8)

Στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι.Κιας ψηφιζεις λαος8)

και γω είμαι ένας μαγικος ρινόκερος. απλά δουλεύω κάθε μέρα για χόμπυ(τ).

δεν γουσταρα να ψηφισω κανεναν οταν πηγα και να εβαζα το λευκο
μετα το σκεφτηκα και εβαλα Οικολογοι Πρασινοι

γιατι κι αυτος επαναστατης ειναι

Παίζει πολύ για τρίτο κόμμα το πασοκ και δεύτερο ο σύριζα.

Φημες λενε για μαχη στηθος με στηθος συριζα-πασοκαρας για την 2η θεση.
Ασταδιαλα με προλαβε ο αποπανως

έπιασε τόπο το κράξιμο;

Φιλε μου ποτε δεν ειπα οτι θα το ψηφισω αλλα οτι το σκεφτομαι!!!
και δεν μου αλλαξε καθολου τη γνωμη το βρισιμο σου.
Πηρα γνωμες και σκεψεις απο αλλους για διαφορα κομματα και αποφασισα αυτο.

δεν σου εδωσα κανενα δικαιωμα για να με χαρακτηρισεις ετσι και να επιτεθεις μονο σε εμενα
ενω αν δεις στο poll ειναι 7 ατομα που το εχουν υποστηριξει αλλα δεν τους φερθηκες ετσι.
Δεν μπαινω στο rocking για να κανω καυγαδες και για να βριζω αλλα για να ανταλλαζω αποψεις.Ασχετα αν θα συμφωνησω η οχι με καποιους αλλα ποτε δεν εβρισα.

Βρέθηκαν ψηφοδέλτια, χρήματα, δαπάνες για καύσιμα?.
Επτά συνολικά άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών για παραβάσεις του εκλογικού νόμου σε συνοικία αθιγγάνων στην Ξάνθη?
Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία, η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα να μοιράζουν σε άλλους τέσσερεις αθίγγανους ψηφοδέλτια αντί χρηματικού αντίτιμου, τα οποία θα διοχέτευαν κατάλληλα σε ψηφοφόρους του οικισμού όπου διαμένουν στην Ξάνθη. Πληροφορίες του ThrakiToday.com οι οποίες διασταυρώθηκαν από ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας θέλουν να σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος των επτά ατόμων κατά παραγγελία της εισαγγελίας Ξάνθης. Από την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε βιβλίο στην οικία του ενός εκ των τεσσάρων αθιγγάνων στο οποίο σημειώνονταν ονόματα ψηφοφόρων, αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας αλλά και φυσικά πρόσωπα, δίπλα στα οποία αναγράφονταν ποσά και αντίστοιχες δαπάνες για καύσιμα και λοιπά. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ομολογία ενός εκ των συλληφθέντων και η οποία αναφέρει το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ ως αντίτιμο το οποίο έδωσαν οι Ε.Τ. και Ε.Σ., στενοί συνεργάτες πρωτοκλασάτου στελέχους μεγάλου ελληνικού κόμματος που λειτουργούσαν για λογαριασμό του, ώστε να διανεμηθεί μαζί με τα ψηφοδέλτια.
Η υπόθεση κρίνεται από τους γνωρίζοντες τις πολιτικές ισορροπίες και την εκλογική συμπεριφορά των κατοίκων της συγκεκριμένης συνοικίας της Ξάνθης ως ιδιαιτέρως σοβαρή αν και συνήθης στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη ερετών είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση είτε στους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου. Είναι όμως σοβαρή γιατί για πρώτη φορά γίνονται συλλήψεις επισήμως.

Ο Μπένι απαγόρευσε στις στελεχάρες του κόμματος του να βγούνε στα πάνελ…μάλλον πάμε για ντέρμπυ δεύτερης θέσης!