τους χαμένους ψάχνουμε
Αν περασει το ΚΚΕ η Χ.Α., τι να πω, εγω στην θεση της Αλεκας θα αυτοκτοναγα.
Τι λες ρε αδερφέ?Τι να πανηγυρίσω?Την καταστροφή της χώρας?Η τον τσίπρα πρωθυπουργό?Μην ακούω ανοησίες και μην ταυτίζεις τον πατριωτισμό με τον ναζισμό η τον χουλιγκανισμό.
τα προφανη…νδ και πασοκ που ουτε 40% δεν θα πιασουν μαζι,οπως και το ΚΚΕ…
οταν το δικομματικο συστημα ειναι σε διαλυση εισαι αξιος της μοιρας σου οταν παιρνεις τετοιο ποσοστο…αλλα οκ αφου το πε η Παπαρηγα…δεν θελει να κυβερνησει…για ποιον λογο κατεβαινει στις εκλογες δεν μας ειπε αλλα δεν βαριεσαι,η ωρα να περναει…
ΥΓ. ξεκολλατε με τους φασιστες και τους ξεφασιστες…ειδαμε ποση δημοκρατια εχουμε τοσα χρονια…
ναι ρε γαμωτη δε θα βγει ο πλευρης να τα γαμησει ολα που ελεγε:(
άσ’τον τον άσχετο, φίλε νταμνέησον, τον ξέρω εγώ, κλασικός ημιμαθής που ταυτίζει τον πατριωτισμό με τον ναζισμό
Πολύ πρώιμα συμπεράσματα.
-
Επιτέλους, ο δικομματισμός των τελευταίων δεκαετιών χτυπήθηκε. Άνετα οι πιο ανατρεπτικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών.
-
Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζουν εποχές ΕΔΑ του 1958… Μιλάμε για τα υψηλότερα ποσοστά αριστερής παράταξης σε εκλογές από τότε!
-
Το ΚΚΕ μένει στα ίδια και φαίνεται πως του στοιχίζει ο απομονωτισμός του.
-
Με εξοργίζει η είσοδος της ΧΑ στη βουλή… Δυστυχώς ένα ποσοστό των Ελλήνων απλά δεν έχουν μυαλό…
-
Ελπίζω να δούμε όσο περισσότερους “μικρούς” να μπαίνουν μέσα επίσης.
-
Μένει να δούμε αν θα έχουμε κυβέρνηση αύριο…
Η Αλεκα βασικα να κλεινει το “μαγαζι” σιγα - σιγα… εφοσον σε αυτες τις εκλογες (μετα απο τις κοινωνικες αλλαγες που εγιναν μεσα στην 3ετια) κυμαινεται αναμεσα 7.5 - 9.5% (8,15% το 2009) μιλαμε για τεραστια αποτυχια. Ουτε εναν παραπανω δεν επεισαν…
ΣΥΡΙΖΑ, Καμμενος και Χ.Α. οι κερδισμενοι… με γεια μας:)
παντως ο Καμμενος πολυ μεγαλο ποσοστο για κομμα ουτε 2 μηνων…
28,6% μετακίνηση ψηφοφόρων απο ΛΑ.Ο.Σ στους σκατοφασίστες της Χ.Α.Για να μην ξεχνάμε την ιδεολογική συγγένεια μεταξύ τους.
Δεν υπάρχουν ποτέ χαμένοι στις εκλογές
Toυλαχιστον μαγκες μαθαμε κατι απο τη σημερινη μερα στο φορουμ. Τα Χρυσα Αυγα ειναι πατριωτες και οχι ναζιστες ή χουλιγκαν.
[SPOILER] #-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#- ΑΙΣΧΟΣ [/SPOILER]
Με τα ποσοστά των exit polls η χρυσή αυγή θα έχει 15-20 βουλευτές.
Πιθανότατα κάποιοι από τους παρακάτω.
Μένει μόνο να δούμε πότε θα αρχίσουν τα όργανα. Εντός κι εκτός βουλής.
Και από Πα.σο.κ σε συριζα?Δώστε το σαιτ με τα λαιβ αποτελέσματα απο το υπουργείο.Και έλεος εδώ ο κόσμος χάνεται και συ ακόμα με το Καρατζαφέρη ασχολείσαι?
Αν θες να ξέρεις ο πρώτος λόγος που πήρε τόσο η χ.α. είναι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.Αν υπήρχε κράτος να έκανε κάτι με τους λαθρομετανάστες δεν θα είχαμε τέτοια στάση του κόσμου.Μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα.Αλλά όταν εγώ έλεγα ότι όπου δεν υπάρχει κράτος η φύση γεμίζει το κενό με το παρακράτος έτρωγα μπαν.Να ποιός τελικά είχε δικιο. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.
Η χ/α αξίζει να μπει στη βουλή μόνο και μόνο για τις ξινισμένες φάτσες Καψή-Πρετεντέρη-Τρέμη και λοιπών πασόκων στο μέγκα
:lol:
Σημαντική μετακίνηση προς την Χ.Α. υπήρξε και από τους ψηφοφόρους της ΝΔ!
Υπήρξε δηλαδή ένας “σκληρός πυρήνας” ψηφοφόρων της ΝΔ που προτίμησαν την φασιστική ακροδεξιά από τις “κεντρώες” τάσεις, με το να επιλέξουν ενδεχομένως ένα λιγότερο δεξιό κόμμα.
Φανερώνεται για άλλη μια φορά λοιπόν ο δεξιός, χουντικός πυρήνας της ΝΔ…
Xρυση αυγη 8%…μαλιστα.
Πραγματικα θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο.Εφτασαν τον κοσμο στο σημειο να ψηφιζει τους νεοναζι.
τους εβλεπα πριν οταν ελεγαν τα ποσοστα…ετοιμοι να κλαψουν ηταν :lol:
Αυτό κατάλαβες?Ρε φίλε δεν είμαι ούτε ήμουν χ.α. ποτέ.Ρε πάτε καλά?Μην μπλέκουμε είπα τον πατριώτη ψηφοφόρο του λα.ο.ς. με την χρυσή αυγή που ειναι χούλιγκαν και ναζιστές.Ε ρε …
στον private joker πάει αυτό .sorry…
ο θανουλης ο πλευρης χαρακτηρισε τα χρυσα αυγα επαναστατικη διεξοδο.
ONE SOLUTION REVOLUTION
τα μαζευε μετα.
αν μπει ο καιαδας μεσα λετε να δωκει θρησκευτικο ορκο?:lol: