Εκλογές 2012

ρε οταν ειδα την τελευταια εικονα με το φουρνο μου ηρθε να σπασω την οθονη

Ο πρωτος λογος που πηρε τοσο η Χ.Α. ειναι η αγνοια/ημιμαθεια του κοζμου για το τι πραγματικα πρεσβευει αυτο το “κινημα” και για τις παρανομες ενεργειες του. Ο δευτερος λογος ειναι η ανεπαρκης φαια ουσια στο κεφαλι μερικων ψηφοφορων. Ξερουμε οτι τσουζει η αποτυχια του ΛΑΟΣ αλλα θα σου περασει, κανε καμια βολτα να πιεις καναν καφε να συνελθεις.

τεραστια αληθεια.σε συζητηση που ειχα με καποιους που μου ελεγαν για χ.α και προσπαθουσα να τους πω τι ειναι η χρυση αυγη,μου ελεγαν οτι θα κανουν σαματα στη βουλη.προφανως απο τις μαγκιες που κανουν στους μεταναστες εβγαλαν το συμπερασμα.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Και συμφωνω και στο δευτερο λογο αλλα ειναι αληθεια οτι η μη αντιμετωπηση του μεταναστευτικου τους εδωσε αυτο το 8%.Για αυτο ευθυνεται τοσο η ανικανοτητα των κομματων που κυβερνουν οσο και η αριστερα που βαζει εμποδια στο να δωθει πραγματικη λυση στο προβλημα.

Ξεχνάς τι ποσοστό είχε πάρει η ΠΟΛ.ΑΝ. του Σαμαρά στις πρώτες της εκλογές;

παιδια δε θελει πολυ σκεψη για τη χρυση αυγη.

ειναι προφανες οτι ειναι ενα κομμα βιτρινα που απο πισω παιζονται συμφεροντα.
Μονο ετσι θα μπορουσαν να μαζεψουν τοσο κοσμο.Μη σκεφτεστε τοσο επιφανειακα,ειναι δυνατον ξαφνικα τα γιναν νεοναζι και αλλα τετοια.Προφανως καποιο με αυτο τον τροπο θα εχουν ατομα,επιρροη, συμφεροντα απο αυτο το γεγονος.

Αλλα η σημαντικοτητα των εκλογων δεν διακυβευεται εκει ,αλλα στην καταστροφη του δικομματισμου.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα δυο μεγαλα κομματα θα κανουν οτι δε συνεβη τιποτα και ολα ειναι οκ ΑΛΛΑ στην πραγματικοτητα εχουν υποστει τη μεγαλυτερη ζημια των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.

Αυτο ειναι το σημαντικοτερο μηνυμα.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

αναμενουμε λοιπον.

γυρω στο 5% ειχε παρει αν θυμαμαι καλα αλλα δεν καταλαβαινω τον συσχετισμο σου…

Παιδια αλλο ειναι το θεμα οτι μετα απο οσα εγιναν η νδ βγαζει ποσοστο 20 της εκατο και ειναι πρωτο κομμα και το πασοκ βγαζει 17 της εκατο!!Τελικα ο Ελληνας δεν προκειτε να βαλει ποτε μυαλο.Ελεος δηλαδη!!!

Καλά αν νομίζεις ότι με τσούζει τι να σου πω?Δηλαδή αν ο καρατζαφέρης είχε 10% τι θα γινόταν?Είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα του τι συμβαίνει.Καλό ειναι να καταλάβεις γρήγορα για να μπορείς να έχεις βάσιμη κρίση στο τι λες.Εγώ πάνω απο όλα βάζω την χώρα.Τόσα χρόνια που η χ.α. είχε 0.5 οι Ελληνες ήταν έξυπνοι και τώρα τους ψεκάσαν.Μα ότι ναναι λέμε.

Παιδιά να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους Κνίτες που στους δύσκολους καιρούς τήρησαν την γραμμή και για άλλη μία φορά τα κατάφεραν να μείνουν στο γνωστό 7% τους.

ΕΡΧΕΤΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

[COLOR=“White”]τα χειρότερα κομματόσκυλα είστε[/COLOR]

Οκ καταλαβαίνω ότι ιστορικά ο κόσμος σε παρεμφερής “έκτακτες” καταστάσεις δημαγωγείται εύκολα και γι αυτό πρέπει να δράσει η κοινωνία ώστε να εξαλείψει τον φασισμό.
Αυτός όμως που πήγε και ψήφησε Χ.Α. είναι και υπεύθυνος της ψήφου του.Είχε πολλές επιλογές αλλά αποφάσισε να στηρίξει τον φασισμό/νεοναζισμό.Έτσι λοιπόν σε όλους αυτούς εύχομαι όταν μεταναστεύσουν την 1η κιόλας μέρα να τους πιάσει ένας γερμανός/γάλλος/ολλανδός κτλ φασίστας και να τους τουλουμιάσει στο ξύλο για να δουν την γλύκα.:slight_smile:

αυτοδυναμια βγαζουν τα δυο κομματα μαζι με αυτα τα ποσοστα??

Πάντως περιμένετε να δούμε και τα επίσημα αποτελέσματα. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι κάποιοι θα απάντησαν εσκεμμένα λάθος στα exit poll δηλώνοντας ότι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή ΧΑ;

Μπορείτε να δείτε τα επίσημα αποτελέσματα (ακόμα δεν έχει βγει κάτι βέβαια) [B]στην σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών[/B].

Είχε βγει 3ο κόμμα τότε, και είχε παρόμοιο ξεκίνημα (πρώην βουλευτές της νδ κλπ κλπ). Στις επόμενες εκλογές στο τσακ δεν μπήκε στη βουλή, και μετά εξαφανίστηκε…
Δεν λέω αν θα γίνει το ίδιο με τον Καμμένο, αλλά να έχουμε υπόψη μας αν συνέβει κάτι παρόμοιο (αν και τώρα πια άλλαξαν πολλά πράγματα).

Θέλω να δω Συριζα 1ο κόμμα και αύριο ο Τσίπρας να παίρνει εντολή από τον Παπούλια! :lol:

Xλωμό αλλά και πάλι τι να λέει?Κατάθλιψη και μόνο.Από κύκλους Σαμαρά δεν πάμε σε νέες εκλογές.Τι συνεργασίες να γίνουν?Σαμαρά τσιπρα καμμένου και μπένυ.Πφφφφ.

Πάλι καλά ρε συ…τι περίμενες?Μονοψήφια?Εγώ φοβόμουνα ότι με την τελική συσπέιρωση και τους εκφοβισμούς θα ανεβαίνανε πιο ψηλά!Μην ξεχνάς τους βολεμένους που έχουνε όπως και την υπερπροβολή από τα πιο πολλά μμε!Ρίχνω τρελό γέλιο με το mega!:lol:

ολοι τις κοτες θα κανουν και θα δωσουν ψηφο εμπιστοσυνης

Έπεσε η σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών

Πιθανότατα έπεσε θύμα χάκερ

«Invalid URL» γράφει η ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών σε περίπτωση που κάποιος χρήστης επιχειρήσει να μπει για να παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών 2012.

Το μήνυμα δείχνει ότι πιθανότατα η σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών έπεσε θύμα χάκερ.
:lol::lol::lol:

Η Λιάνα μιλάει για σταθερότητα τώρα στο mega! :lol:
Η απόλυτη ξεφτίλα τους ήταν αυτή η προεκλογική περίοδος!Όταν ψοφήσουνε (με την καλή έννοια) κάποιοι γέροι θα το παλεύουνε αν θα μπούνε ή όχι στην βουλή…εκτός αν αλλάξουνε μυαλά!

ρε κεν γιατι βλεπεις το ποτηρι μισοαδειο?

δε βλεπεις οτι εχουν καταστραφει τα 2 πρωτα κομματα?

σε λεω θα κανουν οτι δε συμβαινει τιποτα αλλα στην πραγματικοτητα ειναι καταστροφη!εχουν πεσει στα ταρταρα!Απο εκει που ενα κομμα εβγαζε μονο 40% τωρα οι δυο τους δε βγαζουν ουτε 38%

αυτο δεν ειναι μια αλλαγη???δλδ δες λιγο τη διαφορα και κατανοησε τη σημαντικοτητα των αποτελεσματων!