Βρε και το χαιρετισμό του Καίσαρα χρησιμοποιούνε και όχι των παιδιών με το στενό μουστάκι. #-o
Αρκετά με τα αυγά
Βρε και το χαιρετισμό του Καίσαρα χρησιμοποιούνε και όχι των παιδιών με το στενό μουστάκι. #-o
Αρκετά με τα αυγά
Τώρα πια είναι αργά…αυτό έπρεπε να είχε γίνει πριν από τις εκλογές!
Ελα βγηκε ο Ολαντ,θα μας φτιαξει αυτος αραξτε
τελικά το έριξα (μ² -2μλ +λ²) ΚΚΕ. Εσείς?
Ένα άρθρο που λέει αλήθειες
αχαχαχα εφυγε φουμπου
Ευτυχώς τώρα η ΧΑ θα απελάσει τους μετανάστες και θα λυθούν τα προβλήματα της χώρας. Ησύχασα!
Πέστα άνθρωπε!!
«Έπρεπε να μας σταματήσουν όσο ήμασταν μικροί, όταν μεγαλώσαμε ήταν πια αργά» Α. Χίτλερ ? Ο αγών μου
Αν ο σύριζα δεν βγει πρώτος, έχει δικαίωμα να καλέσει άλλα κόμματα να κάνουν συγκυβέρνηση ή μόνο το πρώτο κόμμα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;
νομιζω και το δευτερο κομμα εχει το δικαιωμα…
Το πρώτο κόμμα παίρνει πρώτα εντολή να κάνει κυβέρνηση…και πρέπει αναγκαστικά να είναι μέσα στη κυβέρνηση. Άρα μην περιμένετε κυβέρνηση συριζα
Α οκ, δηλαδή σε εκλογές θα ξαναπάμε μόνο αν δεν σχηματίσει ούτε η νδ ούτε ο σύριζα κυβέρνηση…
Να το πω πιο απλά, όπως το βλέπω εγώ, πασοκ-νδ και ένα ακόμα κόμμα από τα μικρά θα κάνουν κυβέρνηση.
Περισσότερο κουβέλη μάλλον.
Σιγά το backstab, περιμένετε τους επόμενους μήνες να γίνει λίγο της πουτάνας με ακραία σκηνικά, και να ξαναγίνουν στο πι και φι εκλογές, τότε θα δείτε ξανά ένα νέο “πασόκ” (βρείτε εσείς πως θα λέγετε) το οποίο θα φέρει την ηρεμία και την σύνεση που χρειάζεται ξανά αυτή η κατατρεγμένη ελληνική κοινωνια.
Αντιδραστική λύση (όπως και τα περισσότερα προφανώς), μόλις βρεθεί το αναφερόμενο στο νούμερο 1 απο πάνω θα δεις πάλι τι θα πάρει ο συριζα. Όταν δεν υπάρχει ουσιαστική αλλαγή πραγμάτων, περιμένεις αλήθεια να δεις διαφορετικά αποτελέσματα;
Τι μαλακίες είναι αυτές; το ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. Όλοι οι άλλοι είστε προβοκάτορες κι ασφαλίτες.
Για το τέλος του ποστ, εγώ το βλέπω κάτι σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
η πλακα ειναι οτι την νικη στην νδ την δινει η επαρχια ε…π.χ. χαλκιδικη…μερη που εχουν πληγη περισσοτερο απ ολους απ το μνημονιο…
Λοιπόν. Και γω το σκεφτόμουν αυτό. Αλλά για να κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας και να έχουν αυτοδυναμία με 151 βουλευτές θέλουν το 40.4% Το τελικό exit poll τους βγάζει οριακά πιο κάτω(0.2%) άρα δεν το βλέπω πιθανό. Θέλουν ή και ΛΑΟΣ μέσα ή δεν ξέρω και γω τι.
Εχε υπομονή, τα αποτέλεσματα του 12% της επικράτειας παίζουν μπάλα ±2.
Ντάξει πέρα από αυτό συζητώντας με άλλο άτομο από δω είχα ξεχάσει τον Καμμένο.
Τώρα ηρέμησα :lol:
Μπα οχι ρε, ο Καμμένος έχει μπάνερ αντιμνημονιακό, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κάνει ο Καρατζαφέρης άλλη μία κωλοτούμπα άμα δεν κάτσει η προαναφερθείσα τριανδρία και να το λήξουν εκεί.