Εκλογές 2012

βρε πολλοι εχουν μπανερ αντιμνημονιακο.Θα το κρατησουν ομως?Η απλα λενε στον κοσμο αυτα που θελει να ακουσει?

και εγω αυτο βλεπω.νδ-πασοκαρα-καρατζαφερης.δινω δε δινω ενα μηνα να κρατησει.

Δεν ήταν αντιμνημονιακός ο καρατζαφέρης?Και επίσης,αν δεν βγει,μπορεί να συμμετάσχει στην κυβέρνηση?

τι καρατζαφερης ρε…

δε θα βγει.

οχι οχι πρεπει να βγει.λογικα λενε θα παρει 3 κομμα κατι.
τι αντιμνημονιακος?ο καραγκουνης?#-o

Να μην βγει για να κλαίει :stuck_out_tongue:

να μη βγει γιατι το επαιξα στοιχημα

Το λέω για την τελευταία ψηφοφορία,με την αποχώρηση Άδωνη που ακολούθησεκτλ.Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν πολύ συνδεδεμένος με την πραγματικότητα.Είχε ψηφίσει κατά αν θυμάμαι αν θυμάμαι καλά…?

Με επιφύλαξη για το αν ισχύει, από in.gr:

Επεισόδιο με δημοσιογράφους προκλήθηκε λίγο προτού ξεκινήσουν οι δηλώσεις του Ν.Μιχαλολιάκου. Μέλη της Χρυσής Αυγής ζήτησαν από δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι κατά την είσοδο του προέδρου, πράγμα το οποίο αρνήθηκαν να πράξουν, αποχωρώντας από την αίθουσα.

Τελικά οι δηλώσεις Μιχαλολιάκου έγιναν σε ξένους δημοσιογράφους, από τους οποίους στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι Έλληνες συνάδελφοί τους.

Αρχίσαμε… Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν

Η αποχή πάντως πλησιάζει το 40%.

Δικός σου εκλογικός νόμος είναι αυτός?

Γιατί ο ισχύων λέει ότι αφού κατανεμηθούν οι βουλευτικές έδρες, πρώτα παίρνει εντολής σχηματισμού κυβέρνησης το πρώτο κόμμα. Αν το πρώτο κόμμα δεν εξασφαλίσει με άλλα κόμματα την πλειοψηφία των 151 βουλευτών (είτε με συγκυβέρνηση είτε με ψήφο ανοχής), τότε την εντολή την παίρνει το δεύτερο κόμμα το οποίο πάλι πρέπει να βρει 151 έδρες. Το ότι το πρώτο κόμμα πρέπει να είναι αναγκαστικά στην κυβέρνηση πού το είδες γραμμένο?

Μα πόσο κομπλεξισμος?Αντι να λετε για το συριζα και το τι θα κάνει και να χαρείτε για την ανοδο της αριστεράς ασχολείστε με τον καρατζαφέρη ακομα.Μέγα έλεος.

Στο 2.9% το ποσοστό του ΛΑΟΣ. Άντε, ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον αυτοί δε θα τα καταφέρουν να μπουν έστω και τελευταία στιγμή, πάει πολύ μετά την Χ.Α. να συμπεριληφθεί και το ΛΑΟΣ στη βουλή, ενώ άλλα κόμματα που τουλάχιστον έχουν μια αξιοπρέπεια δεν συμπεριλαμβάνονται.

Ουπς, σόρρυ δαμνέησον, τώρα είδα το πάνω ποστ σου.

παντως μπραβο στο τσιπρα…σιγουρα αυτος θα ναι ο επομενος πρωθυπουργος…μετα τον πρωθυπουργο σκιαχτρο που θα βγαλουν πασοκ-νδ…

φανταζομαι μετα την συνεργασια πασοκ-νδ και την κυβερνηση που θα χουμε με την φτωχια και δυστυχια που θα συνεχιστει και ακομα περισσοτερο σε 1-2-3 χρονια που θα ξαναγινουν εκλογες δεν θα χει αλλη επιλογη ο λαος…

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ:lol:

Ρε μεγαλε για πλακα το λενε,δεν ενδιαφερεται κανεις στον πλανητη Ελλαδα για το Λάος…Δεν ειναι χαιρεκακοι,απλα παραθετουν οτι πηρε μικρο ποσοστο…Δεν ξερω αν ηταν το κομμα της επιλογης σου, αλλα βλεποντας το κηρυγμα του Μιχαλοβλακου και μαθαινοντας για τα “εγερθητι” ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΤΡΙΧΑ που το τελευταιο στον κοσμο που με νοιαζει ειναι το συνοθυλευμα του χορτοφαγου…

Γίνεται κυβέρνηση χωρίς το πρώτο κόμμα? Ρεαλιστικά! Άσε τι λέει ο νόμος

Εχω χεστει πανω μου με τα αυγα στη βουλη ρε συντεκνοι…Βλεπω αυτα που ηδη λενε και κανουν και με χει πιασει κρυος ιδρωτας… Και επισης ακουγοντας τον λογο της Αλεκας πριν λιγο νομιζω πως το αποτυπωμα της παλαμης μου θα μεινει για παντα στο μετωπο μου χαραγμενο

Ειμαι περιεργος να μαθω με ποιο μαγικο νομιζετε οτι θα μας βγαλει ο Τσιπρας απο την κριση.Λες και ολο το προβλημα της Ελλαδας ειναι το μνημονιο και μολις βγουμε απο αυτο θα χεστουμε στα φραγκα.

παντως εδω που τα λεμε (και βλεπωντας ποιο ψυχραιμα τα αποτελεσματα)δεν αλλαξε και τιποτα συγκλονιστικα ε…

παλι πασοκ και νδ θα κανουν κυβερνηση και μονοι τους αν θελουν αφου απο οτι φαινεται θα εχουν αυτοδυναμια μαζι…η πτωση των ποσοστων τους νομιζω πως ηταν η αναμενομενη…

το ποιο συγκλονιστικο ηταν η εισοδος της χρυσης αυγης στη βουλη…

αντε καλα γαμησια…μετα τις εκλογες και την νεα κυβερνηση ερχονται νεα μετρα…