Σε κάλυψα?
Ρεαλιστικά, το ξέραμε από καιρό ότι η κυβέρνηση θα ήταν πάλι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Εσύ όμως έγραψες τι λέει ένας υποθετικός νόμος.
Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι ζούμε σε μια χώρα όπου ο κυβερνών σχηματισμός εκπροσωπεί το 1/3 του εκλογικού σώματος που πήγε να ψηφίσει. Και κατά βάση εκπροσωπεί τους 55+ρηδες.
Καλά τα έλεγε ο ο Νάητ Σκάη τελικά.
ΑΥΤΟ!
Μαζι τα δυο κομματα βγαζουν ποσοστο γυρω στο 30%! Αυτο σημαινει οτι αν σχηματισουν κυβερνηση και πάρουν νεα μέτρα, θα έχουν και την ευλογία μας απο πάνω! Απλά απορω, τι άλλο πρέπει να πάθουμε και να στερηθουμε; Τριτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ μετα απο όλα αυτα και πρώτα κομμα η ΝΔ που δεν έχει ουτε καν αντιμνημονιακη ιδεολογια! Μπράβο μας!
O νόμος είναι ο ορισμός της αδικίας! Δεν ήταν υποθετικός νόμος αυτό που είπα αλλά η απόλυτη ρεαλιστική εικόνα!
Στον ΑΝΤ1:
Δημόσιοι-Ιδιωτικοί υπάλληλοι και αυτοαπασχολούμενοι βγάζουν πρώτο κόμμα σύριζα
Μόνη εξαίρεση οι αγρότες που βγάζουν ΝΔ πρώτη και σύριζα ούτε στην πεντάδα!
Χίλιες φορές να μαι στην πόλη άνεργος και να πεινάω παρά να ζω σε αυτή την επαρχία βγάζοντας ψωμί…
στο αποκάτω:
Η Τρέμη ανεπανάληπτη σήμερα, για μπουνιές μόνο, ο Pretendέρης στα συνήθη επίπεδα γραφικότητας
:lol::lol::lol:
δε ξέρω για σας, αλλά εμένα με ερέθισε…
της εβαλαν Manowar στο ακουστικο
Αυτα τα αποτελεσματα με κανουν να ντρεπομαι που ειμαι επαρχιωτης…Βλακα Ελληνα μια ζωη θα σε βιαζουν και θα φωναζεις " Κι αλλο!"
Για πες ένα ρεαλιστικό πολιτικό σκηνικό που θα ήθελες.
οπως αυτοι οι μεταναστες που δεν εχουν να φανε ηρθαν εδω για ενα καλυτερο μελλον, και απο σενα εισπρατουν το ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΣΟΥ, ετσι και οι παππουδες μας αναγκαστηκαν καποτε να κανουν.
και βρηκαν απεναντι τους καποια εθνικιστικα γουρουνια που ειχαν αναλογες θεσεις με το βιντεακι που παρεθεσες.
ντροπη σου.
Να βγει το κκε και να σε στείλει στα γκούλαγκ
Ώπα, ρε παιδιά, μη μας πιάνει και ηττοπάθεια. Δεν ξέρω ποιοι περίμεναν ότι η Ελλάδα θα αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη αλλά οι εκλογές αυτές έχουν κάποια συγκεκριμένα καλά (για μένα) που δεν πρέπει να αγνοούμε:
- Τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορούν πλέον ούτε καν από κοινού να τολμήσουν να πουν ότι εκπροσωπούν τον λαό.
- Η κοινοβουλευτική τους δύναμη θα είναι η μικρότερη δυνατή και πολύ οριακή
- Υπάρχει άφθονο περιθώριο με τη συνέχιση των αγώνων και των αντιδράσεων να οξύνουμε τις εσωτερικές αντιφάσεις ενός συμφεροντολογικού κυβερνητικού σχηματισμού σε κάθε νέο και επώδυνο μέτρο.
- Στέλνουμε διπλό μήνυμα στην Ευρώπη, τόσο στην ηγεσία της ότι τραβάμε γραμμή αντίστασης όσο και στους λαούς ότι υπάρχει και μία άλλη φωνή
- Η γενική άνοδος της αριστεράς ίσως ακόμα και η γενική άνοδος των καθαρών ιδεολογιών σε σχέση με τις συγκαλυμένες (δυστυχώς αυτό περιλαμβάνει και τη Χρυσή Αυγή)
Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα άλλαζει το χρώμα της κυβέρνησης. Αυτό που άλλαξε όμως είναι οι όροι με τους οποίους θα μπορεί να συνδιαλλέγεται/κοντράρεται με το λαό. Τα πάντα στους δρόμους κρίνονται όπως πάντα
Το πιο αστειο παραδειγμα ειναι η ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ παντως… Αν μου βρειτε και τον λογο δινω καραμελιτσα:D
Ρε αντε γαμήσου μαλάκα.Κάντε με μπαν δεν προκαλώ κανέναν και ακούω το κάθε παπάρα να βγάζει το άχτι του.
Και τους πιο μετριοπαθείς προκαλείς, απλά δε στο λεν πολλοί!
Πρέπει να βρούμε δύναμη ως πολίτες για τις επόμενες μέρες να αντέξουμε τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ να μιλάει αντιμνημονιακά, τους 20 χουντικούς, την γριά στην λαϊκή που θα πανηγυρίζει για ΝΔ-Χρυσή Αυγή, τις συζητήσεις επί συζητήσεων για το τι θα γίνει.
Εντωμεταξύ τα Χρυσαύγουλα τα πήγαν καλύτερα στις ηλικίες κάτω των 50. Και μετά έλεγαν να κρύψουν τις ταυτότητες των παππουδογιαγιάδων…[-X
Deckard+Damnation χαλαρώστε λίγο και συνεχίστε σε κόσμια επίπεδα.
Ό,τι έγινε έγινε! Και με το να πλακωθείτε δεν κερδίζετε κάτι.
ok θα κανονίσουμε συνάντηση με σουγιά μόνο, σε pm
πρωτη η ντορα