Kαι ο λογος ειναι επειδη ο νεκρος Μπακογιαννης ηταν απο εκει… Δειχνει με ποιο τροπο ψηφιζουν πολλοι απο το ‘‘εκλογικο σωμα’’
Όχι μη…θα χαρώ την άνοδο της αριστεράς που όπως λέει και ο ελανορ είναι θετική εξέλιξη.Τεσπα στο λαικισμό και την καταστροφολογία μερικοί πάνε για πρωτάθλημα.Γιαυτο ρώτησα δημοκρατικά τι περίμεναν όσοι δεν τους αρέσει αυτό που είδαν σήμερα.Και δεν με τρώει τόσο άμα δεν μπει ο καρατζαφέρης στη βουλή.Εδώ το καράβι βυθίζεται και ασχολούμαστε με μικρότητες.Αν υπάρχει κανείς άνω των 18 σοβαρός που έχει κάτι να πει ας το πει.
Ευτυχώς που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μη βγουν βουλευτές σημαίνοντες πασόκοι, όπως η Διαμαντοπούλου, ο Λοβέρδος και ο Χρυσοχοίδης, ώστε να μπορέσει να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις ο Σαμαράς και να τους υπουργοποιήσει άνετα.
Καπου ειχα κρυψει μερικες δραχμες. Βεβαια η νεα δραχμη πιθανον να απεικονιζει τον Λαφαζανη
Στέφανος Μάνος …" σε κάποιους δεν αρέσει η χρυση αυγη ,σε κάποιους δεν αρέσει ο συρριζα"
Η κοινή φιλελευθερη λογική εξομοιώνει τους μαχαιροβγάλτες με τους αναρχοσυρριζαίους. η δημοκρατία μας όλους τους χωράει. ακόμα και φυρερίσκους που κάνει δηλώσεις με μπράβους.
Ενώ η άλλη λογική τι λέει να αρχιζει να σφάζει ο ένας τον άλλον η να δούμε τους λόγους που οδήγησαν εκεί?Μάλλον το δεύτερο λέω εγώ αλλά δεν αρέσει γιατί δεν κάνει τζερτζελέ.
ΜΜΕ, σάπιο πολιτικό καθεστώς, ξύλινα λόγια, φθαρμένες ιδεολογίες, εθελοτυφλία, κούφιες υποσχέσεις, παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, άγνοια, ανευθυνότητα, ασυμβίβαστα συμφέροντα, γιορτάστε απόψε. Νικήσατε. Αυτός ο Frankestain είναι δικό σας παιδί.
και κάνοντας ζαπιν από τη νετ στο σκάι πέφτω καμάκια στον τζήμερο της δημιουργίας ξανά. “αφού ανεχτήκαμε τους τιμητές του στάλιν, τώρα θα ανεχτούμε τους τιμητές του χίτλερ” . ισοπέδωση της λογικής…Η παπαρήγα τα βράδια μαχαιρώνει κόσμο μάλλον…
edit: damnation σε συμπονώ, χάσατε ψήφους και ευρουλάκια από τους τρου φασίστες…
Αυτες τις πρωτες ωρες εχει πολυ πλακα να βλεπεις την πικρα ολων των δημοκρατων χαμενων υμνητων της ισης αποστασης.
Το πέτυχα κ εγώ αυτό,τραγικός…Βλέπω τον Κοντογιαννίδη στη νετ,αυτός που ανήκει?
http://www.youtube.com/watch?v=teyK-Bq-VA8&feature=share παρτε δω σιχαματα που θα μπουν στη βουλη των ελληνων γαμω τη πουτανα μου
ακριβώς ίδιος ο τσίπρας και οι συρριζαίοι με τους χρυσαυγίτες. ναι. ακραίοι και οι δύο…Σηκώστε το χεράκι και βαρέστε μια προσοχή έτσι για την αγία ίση απόσταση.
ο Καιάδας των Naer Mataron δεν είναι αυτός?
Δεν ξέρω αν εχει υποθεί αλλά το πλέον λυπηρό είναι ότι στον δήμο Καλαβρύτων μέχρι αυτήν την ώρα βρέθηκαν 541 άνθρωποι να εχουν ψηφίσει ΧΑ.Κατάντια…
Ναι,κατεβηκε υποψηφιος με τα αυγα.
ναι
το ζησαμε και αυτο
το θεμα ειναι οτι υπαρχει κοσμος
που τους ψηφησε
επειδη απλα νομιζουν οτι θα δωσουν λυση στο μεταναστευτικο…
ολη η αριστερα ζητουσε εκλογες εδω και 1 χρονο. λες και θα αλλαζε κατι…
ολη η αριστερα αναλωθηκε, οχι στο να μιλαει στον κοσμο για τα προβληματα του, αλλα για τις ετοιμες λυσεις. λες και η Μερκελ περιμενε τον Αλεξη να την πεισει γιατι ο λαος δεν αντεχει αλλα μετρα…
ολη η αριστερα αναλωθηκε, οχι στο γιατι να στηριξει καποιος αριστερα κομματα/οργανωσεις, αλλα στο γιατι να μην ψηφισει καποιος χ.α.(και χωρις πολιτικο περιεχομενο)
γεμισε το ιντερνετ σε μπλογκζ και φβ με “αντι-χ.α.” μηνυματα. και ως γνωστον “αρνητικη” διαφημιση δεν υπαρχει αλλα μονο διαφημιση.
Υ.Γ. δε θεωρω οτι ο ελληνας εγινε νεοναζι. ή ξεχασε τις σφαγες ανα την ελλαδα απο τους γερμανους καταχτητες. φουσκα ειναι το ποσοστο της χ.α. απλα θα δωσει νομιμοποιηση στον καθε φαστιστακο να βγει απο την τρυπα του με αλλους ορους. στο κατω κατω τα κομματα και τα μμε που τους κατηγορουνε, τοσα χρονια(και ειδικα τα τελευταια 2) μια χαρα αβαντζο τους δινανε για προβοκατσιες, τραμπουκισμους κλπ.
Δεν ξέρω αν ήταν μεγαλύτερο το σοκ μου στην είδηση σχετικά με τα ποσοστά του σύριζα ή της χρυσής αυγής…
Το σίγουρο είναι ότι με το αποψινό εκλογικό αποτέλεσμα δεν φαίνεται να δίνεται κάποια λύση στα τόσα προβλήματα. Εδώ υποψήφιοι π.χ. του σύριζα που ήταν καλεσμένοι στα διάφορα κανάλια δεν ήξεραν καν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούσαν ουσιαστικά τις θέσεις του κόμματός τους. Ένα γενικό μπέρδεμα.
Και προσωπικά με νευρίασε πολύ το γεγονός ότι ο σύριζα δεν γουστάρει κυβέρνηση σωτηρίας αλλά ΜΟΝΟ κυβέρνηση συνεργασίας των αριστερών κομμάτων…
Πού θα καταλήξουμε με όλα αυτά θα δούμε σιγά σιγά από αύριο που υποτίθεται πρέπει ν’αρχίσουν όλοι την σοβαρή δουλειά. Δεν μας παίρνει να πάμε και για επαναληπτικές εκλογές. Ο χρόνος που κυλάει παραείναι κρίσιμος.
Ναι, μες στην απαισιοδοξία είμαι
Με το τωρινο 6,87% παιρνουν 21 εδρες.
Δεν μπορω να το χωνεψω ακομα ρε πουστη οτι βρεθηκαν τοσοι πολλοι σκατοκεφαλοι να τους ψηφισουν.
To πιο σωστό πράγμα που έχει ειπωθεί σήμερα:):!:
Ρε νενιελ πραγματικα χεστηκα για τον Συριζα αλλα τι λες; Μπορεις τουλαχιστον να μου πεις τι εννοεις με τον ορο κυβερνηση εθνικης σωτηριας?