Εκλογές 2012

αυτο ακριβως. ολοι ξερουμε το γνωστο συνθημα… :wink:

Ο μιχαλολιακος ειχε πει καποτε οτι οταν και αν ποτε μπει στη βουλη, αυτο θα γινει με σηκωμενο το χερι. Απο σημερα θα εχουμε τετοιους ανθρωπους στη βουλη. Νομιζω η αναγκη να καει αυτο το μπουρδελο ειναι πλεον κατι περισσοτερο απο επιτακτικη.

Δε περιμενα τιποτα απο τη σημερινη μερα. Ξέρω σχεδον σίγουρα ότι από αυριο η κατρακυλα ειναι δεδομενη. Από αύριο θα νιωσουμε τι ειναι κριση.

φαντασου περιφρουρηση ΚΝΑΤ + Χ.Α.
#-o

Κυβέρνηση εθνικής… διάλυσης να μας λείπει! Αρκετά μας σώσανε πασοκ-νδ και τα δεκανίκια τους. Να πάνε να κάνουν με τα χρυσά αυγά αν θέλουν!
Και δεν πειράζει… καιρός να δουν όλοι από το κανάλι της βουλής κιόλας τι εστί χρυσά αυγά. Μια φορά βγήκαν, πιστεύω (και ελπίζω) ότι δεν θα ξαναβγούν… αυτό αξίζει σε πασοκ-νδ να έχουν δίπλα τους, ας το λουστούν τώρα!

edit: και μην αρχίζουν οι κλάψες για την αυριανή μέρα… δεν θα καταστραφεί ο κόσμος που κατρακύλησε ο δικομματισμός σας. Θα επιζήσουμε (μέχρι την 21η Δεκεμβρίου :p)

Καθόρισε τι εννοείς με τον όρο “κυβέρνησης σωτηρίας”. Κυβέρνηση τεχνοκρατών, όπως λέει τώρα αυτός που μιλάει στο ΣΚΑΙ; Παπαδήμος Vol 2;

Seriously, μην κολλάς στους όρους. #-o btw, δεν τους φτιάχνω εγώ.
Πες το κυβέρνηση γενικής συνεργασίας, πες το όπως θες. Αυτό που μ’ενδιαφέρει είναι πρώτον, αν και ποιά κόμματα θα δεχτούν να κυβερνήσουν παρεούλα, και δεύτερον, ποιές θα είναι οι θέσεις της νέας κυβέρνησης.

Να ξέρω δηλαδή, να τρέξω να βγάλω κανα διαβατήριο ή να παραμείνω εδώ :stuck_out_tongue:

το κκε αποδεικνυει ποιοι ακολουθουν τελικα φασιστικες νοοτροπιες

μονοι τους σε ολα,θρασος και εκτος πραγματικοτητας .

ολο οχι οχι οχι και οχι

ε αη γαμησ…

ε και τι να πει ρε μαστορα??? ηδη πολλα λεει. να το κατηγορησεις για απομονωτισμο στο κινημα να το καταλαβω…

ποιος το γαμαει αυτο. ειναι κατι σα την αεκ στο ποδοσφαιρο

Το ΚΚΕ κατέβηκε στις εκλογές έχοντας αρνηθεί προκαταβολικά κάθε συμμετοχή σε κυβέρνησεις συνεργασίες, είτε (προφανώς) με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ (για λόγους αρκετά πιο περίπλοκους να αναλυθούν εδώ).

Ο φασισμός πόθεν προκύπτει;

Καλα και παλι δεν καταλαβαινω αλλα τελος παντων… Δηλαδη πανω σε ποια βαση θα συνεργαστει ο ΣΥΡΙΖΑ με
α.Πασοκ
β.ΝΔ
γ.Χ.Α
δ. ΑΝ.ΕΛ(καλα με αυτους δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους)

Εγω σου λεω οτι βαση προγραμματων και προσφατης ιστοριας αυτοι δεν γινεται να κανουν κοινη κυβερνηση.

Για σενα δηλαδη το κυριο θεμα ειναι το αν θα υπαρχει μια κυβερνηση… Μακαρι εγω θα προσεθετα να φτιαξουν κυβερνηση ΝΔ-Πασοκ για να μην χρειαστει να μεταναστευσεις με mule και giannis(λογικα θα εχετε πληροφοριες για γκουλαγκ δεν εξηγειται αλλιως)…

Με αυτή την λογική μπήκαν τα χρυσά αυγά στην βουλή.Για να λύσουν και καλά δυναμικά το μεταναστευτικό γιατί δεν μας παίρνει ο χρόνος.
Με αυτή την λογική κυβερνούσε μη εκλεγμένη κυβένηση ισοπεδόνοντας εργασιακά κτλ χωρίς να έχει καμία νομιμοποιήση από τον λαό.Για διαχειριστεί και καλά την “έκτακτη” κατάσταση της οικονομίας γιατί δεν μας παίρνει ο χρόνος.
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι: σπείρε στον λαό φόβο και μπουρδολογίες και ως δια μαγείας εξαφανίζεται κάθε δημοκρατική του απαίτηση.
Δηλαδή αν σου έλεγαν ότι εχουν στενέψει πάρα πολύ τα όρια θα δεχόσουν και μια φανερή χουντίτσα?

λεει οτι ειναι μια κουραδα μεσα στην βουλη, αυτο λεει.

Όσοι θέλουν, ας μεταναστεύουν… σχετικά ελεύθερη χώρα είμαστε (ακόμα). Αλλά πάρτε από 'δω και κάτι Μάνους, Ντόρες και χρυσά αυγά για αρχή 8)

Βασικά όπως έχετε παρατηρήσει δεν πολυσυμμετέχω τελευταία, αλλά πάρτε ένα μικρό μάθημα (ματωμένης) ιστορίας.
Η Ιστορία ως γνωστόν κάνει κύκλους.

When American banks withdrew their loans to German companies the onset of severe unemployment could not be stopped by conventional economic measures. [B]Unemployment grew rapidly and[/B] in September 1930 a political earthquake shook the republic to its foundations. [B]The NSDAP entered the Reichstag with 19% of the popular vote[/B] and made the fragile coalition system by which every chancellor had governed, unworkable. The last years of the Weimar Republic were stamped by even more political instability than in the previous years.

Δείτε τις ομοιότητες (οκ, οι δικοί μας δεν πιάσαν τόσο πολύ αλλά τεσπα), είναι πραγματικά [B]πολλές[/B].
έχουμε 3 χρονάκια μπροστά μας (;).
Τσάο.

προκυπτει στην απολυτοτητα τους.

εαν δε εισαι με μας ,σε απορριπτουμε και αυτα που πιστευουμε δε τα αλλαζουμε ποτε.

ή αυτα που λενε ή τιποτα!

αυτο δεν ειναι φασισμος?

Για το τι είναι φασισμός (ή ναζισμός) σε παραπέμπω στη σελίδα της Χρυσής Αυγής. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, αναλαμβάνουν ιδιαίτερα οι κ. Μάνος και Τζήμερος.

Για τα άλλα, σε παραπέμπω στις σημερινές δηλώσεις Παπαρήγας.

Oxi ιδεολογική συνέπεια είναι.Δεν σε αναγκάζει να το ψηφίζεις.Αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε όλοι.

Έχει πλάκα πάντως πώς πιάνεστε από μια κουβέντα μου και ξαφνικά θα με βγάλετε ότι γουστάρω και Χρυσή Αυγή! Τό’χω ξαναπεί και αλλού, αυτούς τους μαυροφορεμένους που μου έχουν βγάλει στιλέτο δεν θα τους ψήφιζα ποτέ. Και όσοι βάζετε στο ίδιο τσουβάλι φιλελευθερισμό και φασισμό καλό θα ήταν να διαβάσετε κάτι περισσότερο γι’αυτά τα 2 τελείως διαφορετικά πράγματα :wink:

Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Απλά εξέφρασα την απογοήτευσή μου και τον προβληματισμό μου για το τί στον πούτσο θα γίνει στο εξής. Ουδέποτε είπα ότι γουστάρω παπαδήμο νούμερο 2 ή κάτι παρεμφερές.
Αλλά έτσι είναι στα φόρουμ και στον γραπτό λόγο. Παρεξηγούνται πανεύκολα ειδικά όταν τα άτομα που συζητούν δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.

Καλό βράδυ και καλούς πανηγυρισμούς σε όσους κέρδισε το κόμμα τους!

μολις ειδα το βιντεο με τον μιχαλολιακο και το ολοι ορθιοι.
ΕΜΕΤΟΣ.πραγματικα σκατα σε οσους τους ψηφισαν.
επισης αυτο που διαβασα πριν για τα καλαβρυτα ειναι το λιγοτερο θλιβερο(ειδικα για μενα που εχω μακρινες ριζες απο εκει).

για να λεμε και τα αλλα,οσο και να χαρηκα την ανοδο του συριζα,παρατηρησα οτι ενας εκπροσωπος που μιλαγε στο μεγκα νομιζω,αλλα ντι αλλων ελεγε.αρχικα οτι θα γινει κυβερνηση μονο αριστερων κομματων και οταν του παν οτι δε βγαινουν οι εδρες,προσθεσε οτι θα παρουν καποιους απο δω και καποιους απο εκει,δεν καταλαβα και ουτε ο ιδιος μαλλον:roll:
δεν περιμεναν τοσο ψηλα,που δεν προετοιμαστηκαν φαινεται.
απο αυριο να δουμε τι θα γινει,τελικα δεν μπηκε ο κολοτουμπας,λετε να παρουν τον κουβελη?