Εκλογές 2012

Εαν οι διερευνητικές εντολές που θα λάβουν τα κόμματα δεν οδηγήσουν πουθενά και στην συνέχεια δεν μπορεί να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση τότε είπαν εκλογές για μέσα στον Ιούνιο. Νομίζω για εκεί παέι καθώς κανείς δεν συμπληρώνει ποσοστά για σχηματισμό κυβέρνησης. Τώρα πάλι πολιτικοί είναι αυτοί κάποιος ίσως κάνει κωλοτούμπα.

Για νέες εκλογές σύντομα θα φανεί από τις εξελίξεις αυτής της βδομάδας. Το θεωρώ αρκετά πιθανό, ή καλοκαίρι ή από Σεπτέμβριο;

αρκετά ρεαλιστικό. νδ και πασοκ έχουν 149 βουλευτές οπότε χρειάζοντε άλλο ένα κόμμα τουλάχιστον (κουβέλης?). αμα δε βρεθεί το κόμμα να τους υποστηρίξει πάμε σε εκλογές αρχές ιουνίου πάλι μου φαίνεται.

Η αποτελεσματικότητα ακόμα και αυτής της μεθόδου είναι αμφίβολη στην περίπτωσή τους. :slight_smile:

Οι νέες εκλογές είναι 100% ρεαλιστικό σενάριο και ας λένε από τη δεξιά ότι δεν τις θέλουν. Ας περιμένουμε όμως πρώτα τι θα γίνει στις διερευνητικές εντολές.

Ναι ρε συ, ομολογουμένως, έχεις δίκιο σ’ αυτό… Η Χρυσή Αυγή θα είναι εντός, αλλά δε νομίζω ότι θα “τους περνάει” ή ακόμα ότι τους συμφέρει στην παρούσα φάση να κάνουν τις βλακείες τους - γενικώς, το υπόλοιπο 90 % δεν τους πάει μία.! Τί να σκεφτώ όταν ακούω να μοιράζουν καρτούλες με τηλέφωνα για “ώρα ανάγκης” λίγο ΠΡΙΝ τις εκλογές.?! Προσωπικά πιστεύω ότι κατά βάθος “πάτησαν” και αυτοί (με άλλον τρόπο) πάνω στο μεταναστευτικό και εκμεταλλεύτηκαν τις περιστάσεις και την ξενοφοβία του κόσμου προς όφελός τους για να μαζέψουν ψήφους και ό,τι λένε και υπόσχονται τώρα είναι του κ**ου.! Και μακάρι να βγω αληθινή, γιατί το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε αυτήν την ώρα είναι οι δολοφόνοι και οι τραμπούκοι - να ζούμε και με αυτόν τον φόβο ανά πάσα ώρα και στιγμή.!!

Το πιο πιθανό είναι ότι σε ένα μήνα θα έχουμε ξανά εκλογές. Ας ελπίσουμε πως θα οδηγήσουν στην οριστική εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ από σημαντικό παράγοντα άσκησης πολιτικής. Το αρνητικό ή θετικό (όπως το βλέπει ο καθένας) είναι ότι κυρίως από το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εκμαιεύσει ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ για να αυξήσει την εκλογική του δύναμη, μαζί με ένα ποσοστό από την αποχή, που πρέπει οπωσδήποτε να μειωθεί για να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα σε σχέση με το χθεσινό.

Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. είχε 15 βουλευτές και κατάφερε να ακουστεί πολλές φορές σε μία βουλή με μεγαλύτερη πλειοψηφεία των κυβερνόντων κομμάτων. Τώρα με την Χ.Α να έχει 21 βουλευτές και με πιο ακροδεξιές απόψεις απ ό,τι το ΛΑ.Ο.Σ. και με κόμματα που δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε βουλευτές μεταξύ τους, νομίζω έχει πολλές πιθανότητες να “περάσει” απόψεις…

Μπράβο στα ζώα που το παίζουν ανοιχτόμυαλοι και δεν πήγαν να ψηφίσουν. Με απλά μαθηματικά με 18% που πήγε σε μικρά κόμματα εκτός βουλής + αν πήγαινε να ψηφίσει κάποιο καλό ποσοστό από αυτό που απείχε (που λογικά θα έριχνε μικρό κόμμα φαντάζομαι) θα γινόταν της πουτάνας και δεν θα είχε καμία σχέση ο πολιτικός χάρτης του σήμερα. Δεν θα είχαμε γκρίνιες για ΝΔ ΧΑ ΣΥΡΙΖΕΣ ΠΑΣΟΚ κτλ… +ότι θα γινόταν μια όμορφη κόλαση στην βουλή. Ξανά μπράβο μαλάκες προοδευτικοί του κώλου. Καλά να πάθουμε…

θα κάνει και μια συγκυβέρνηση τσίπρας με σαμαρά τώρα και εκεί θα πέσει πιο πολύ γέλιο… :stuck_out_tongue:

Ξερει κανεις καποια ιστοσελιδα για live betting σχηματισμου κυβερνησης? Θελω να σπρωξω κατι χοντρα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Χρυση Αυγη

[SPOILER] Με ειδικο στοιχημα υπουργειο Δημοσιας Ταξης σε Χρυση Αυγη [/SPOILER]

8O:lol:

Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες!Ο Κουβέλης δύσκολα θα ρισκάρει μια τέτοια συνεργασία αφού το παράδειγμα του Καρατζαφέρη είναι πρόσφατο!Θα είναι πολιτική αυτοκτονία…εκτός αν έφτιαξε το κόμμα γι’ αυτό τον σκοπό!
Ο Αντωνάκης άρχισε τις κωλοτούμπες γιατί βλέπει ότι αν ξαναγίνουνε εκλογές πιθανότατα θα είναι δεύτερο κόμμα!Δύσκολα όμως θα μπορέσει να βρει σχήμα…ίσως να έβρισκε αν έμπαινε η Ντορούλα , το Λάος και 1-2 ακόμα αλλά τώρα χλωμό…
Ο Τσίπρας θα παίξει το παιχνίδι της αριστερής κυβέρνησης το οποίο γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να γίνει αλλά έτσι ξέρει ότι κερδίζει τις εντυπώσεις και ανεβάζει τα ποσοστά του!
Πάντως όλοι δείχνουνε ότι δεν περιμένανε ένα τέτοιο εκλογικό αποτέλεσμα και είναι “μουδιασμένοι”…σπίτι του βεβαίως δεν το παίρνει απόφαση να πάει κανείς…Ελλάδα είμαστε!:lol:

nodi, φιλιά ρε!

επίσης, για όσους δεν ανησυχούν για τους ναζιστές, βλέπουν ξεφούσκωτους καρατζαφέρηδες, θεωρούν ότι οι έλληνες δεν είναι φασίστες, απλώς ξενοφοβικοί (!!!) και ρατσιστές, φιλιά ρε!

Εμένα πάντως που ζω κοντά στο κέντρο δεν μου κάνει καμία εντύπωση το μεγάλο ποσοστό της Χ.Α. τα είχα πει και στις δημοτικές εκλογές. Η κατάσταση στις γειτονιές είναι τραγική και ο κόσμος δεν μάσησε από προεκλογικές τακτικές, με κέντρα λαθρομεταναστών και τέτοια τραγικά. Δεν λέω ότι συμφωνώ όμως η δημοκρατία που γνωρίζαμε τόσο καιρό είδαμε πολύ καλα που μας κατάντησε, ο κόσμος είναι απελπισμένος, δουλέυει 10ωρα και 600 ευρω, τα αριστερά κόμματα πουλάνε φούμαρα, ο δικομματισμός μας κατάστρεψε΄, όλοι αυτοί δημιούργησαν το ΧΑΟΣ. Ας το λουστούν τώρα…

μα το θεμα δεν ειναι το ποσοστό στο κέντρο της αθηνας και γενικά εκει πέρα, αλλά σε ολη την υπόλοιπη ελλαδα.
ντρέπομαι απλά για την γειτονιά μου

*και δεν έπαιξε τοσο το μεταναστευτικό…οσο η ένταση. ο κόσμος επιζητά φασαρία στη βουλη. για γέλια δηλαδη

Ισχύει… Το Πασόκ πλάκα πλάκα είναι η ελπίδα μας.!! :stuck_out_tongue:

Το πιστεύω και εγώ αυτό, για αυτό πήγα να ψηφίσω κιόλας, αλλιώς δεν είχα κάποιον άλλο λόγο να το κάνω.!! Όλοι οι απογοητευμένοι - αγανακτισμένοι - αναποφάσιστοι εάν πήγαιναν οργανωμένα και στήριζαν μικρότερα κόμματα//σύ.ριζ.α, τώρα μπορεί και να ήταν πρώτο κόμμα.!! Πάντως, στην επαρχία ακόμα η Ν.Δ έχει ρεύμα, στην Κορινθία δε, να φανταστείτε, η χρυσή αυγή ξεπέρασε το 10 % και πήρε την πρωτιά.!! Shit.!! :frowning:

θα κάνει και μια συγκυβέρνηση τσίπρας με σαμαρά τώρα και εκεί θα πέσει πιο πολύ γέλιο… :stuck_out_tongue:

Λες ??? :frowning:

Το μεγαλύτερο ποσοστό τους στην Κορινθία το παίρνουνε…

κατάλαβες τι είπα? με βλέπεις να μην ανησυχώ?

Όντως, υπάρχει κάποιο θέμα εκεί αλλά δυστυχώς δεν το γνωρίζω ακόμα για να το εξηγήσω. Σε όλη την Ελλάδα πάντως πήρανε ποσοστό. Εγώ θα έλεγα να μην τρομάζουμε, θα τους δούμε. Δεν υπάρχει λόγος να τρελαινόμαστε, η πιθανότητα να ξαναγίνουν εκλογές είναι μεγάλη…

Δεν ξέρω αν έγινε άλλη αναφορά στο γεγονός. Μαθήματα αβρότητας, ευγένειας και ευαισθησίας από τα καραφλά παιδιά του Χρυσού Αυγού:

ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!!!

εσύ αγνοώ αν ανησυχείς, σε άλλους πήγαινε η δεύτερη πρόταση όπως αφήνει να εννοηθεί η διακρίση nodi-όσους. αν ανησυχείς, καλώς ανησυχείς! εσένα σε φίλησα γιατί είσαι αληθινά προοδευτικός και χρειαζόμαστε αληθινά προοδευτικούς να πατάξουν τους άλλους που… απέχουν!