Εκλογές 2012

η χωρα ειναι ηδη καταστραμμενη…ο τσιπρας ειναι απλα μια εναλλακτικη μορφη καταστροφης της…

διαλεγεις και παιρνεις…αλλα τουλαχιστον με τσιπρα θα σε περηφανος οτι τους εδωσες μπουλο…

Αυτοι είναι οι χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής

Σας μειώνουν μισθούς γκρινιάζετε.Σας υπόσχονται αύξηση ωρύεστε.Ε ξεκαθαρίστε τι στο πούτσο θέλετε γιατί εχουν μπερδευτεί τα παιδιά στον συριζα.

*πέρα από την πλάκα τα κοντέρ δουλικότητας και καρπαζοεισπρακτορίασης έχουν σπάσει.α ναι ξέχασα είστε ρεαλιστές εσείς.

Όποιος σκέφτεται τους φιλελεύθερους ας διαβάσει

Δηλαδή η δράση του μάνου μας προτείνει όλες τις παροχές της δυτικής σοσιαλδημοκρατίας, αλλά χωρίς τους φόρους και τις εισφορές. Είμαι σίγουρος πως οι γερμανοί, οι σουηδοί, οι δανοί και οι γάλλοι θα περιμένουν με κομμένη την ανάσα για να μάθουν τη μαγική συνταγή που θα το καταφέρει αυτό, διότι μάλλον οι ίδιοι είναι μεγάλα κορόιδα που πληρώνουν τόσους πολλούς φόρους.

Όσον αφορά το ΣΥΡΡΙΖΑ έπρεπε να χε πάρει 30% να έβλεπα τη σία να κάνει ματάκια στον τσίπρα :p:p

Εγώ να ομολογήσω πως δεν κατάλαβα το τι θα αλλάξει αν το κράτος εγγυηθεί για τις καταθέσεις μας; Αυτό δεν είχε κάνει και ο Καραμανλής; Επίσης, δεν καταλαβαίνω πως τα κέρδη των τραπεζών θα είναι αρκετά για να χρηματοδοτήσουν τον ιδιωτικό τομέα και να ρίξουν λεφτά στην αγορά. Τα λεφτά που χρειάζεται η αγορά δεν είναι πολύ-πολύ-πολύ μεγαλύτερα από τα κέρδη των τραπεζών και τις καταθέσεις; Νομίζω πως πριν την κρίση, οι τράπεζες δάνειζαν 4 φορές τις ελληνικές καταθέσεις. Πλέον οι καταθέσεις είναι πολύ λιγότερες και οι τράπεζες δεν είναι πλέον κερδοφόρες. Έχω παραβλέψει/κάνω κάπου λάθος;

Αν κάποιος έχει γνώσεις οικονομικών, ας μου εξηγήσει κι εμένα (δεν είδα να έχει απαντηθεί… αν έχει απαντηθεί συγγνώμη για το σπαμ, στείλτε μου το λινκ pleaaaase)

Σε παρακαλω η ΣΙΑ ειναι με εκεινον τον πανεμορφο αντρα, το Λεανη! :lol:

Aυτό δεν είναι και απαραίτητο.Όπως έγραψα κάποιες σελίδες πίσω χθες η εκλογή Ολάντ όντως μπορεί να δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις στην Ευρώπη,κάποια ανοίγματα,που σαφώς και είναι θετικά για μας.
Όμως μπορεί η Γαλλία απλώς να πλήττεται και αυτή από την αγορά και η Ισπανία να πέφτει και άλλο και τέλος μπορεί οι Γερμανοί και τα γύρω συμφέροντα να μην θέλουν να αλλάξουν καθόλου την στάση τους και να δρομολογήσουν μία ελληνική χρεωκοπία μετά τον Ιούνιο,που έτσι θα στερεί και από τον Ολάντ ένα επιχείρημα

@CJ: Eιλικρινά, αυτό είναι ένα ποστ “τελευταίας ευκαιρίας” που δικαιούσαι αφ’ ενός γιατί αναγνωρίζω την συνεισφορά σου στα μουσικά θρεντς (όπου συχνά συμφωνούμε) αλλά και το πως ως τώρα δεν έγραφες έτσι στα πολιτικά θρεντς (όπου συχνά διαφωνούμε).

Ή ζητάς συγνώμη για όποιους χαρακτηρισμούς αφορούν (και ας μην με είχες στο μυαλό σου όταν τους έγραφες) ή φωτογραφίζουν εμένα ή το αλλάζω και εγώ το τροπάρι και σε αφήνω να τα λέτε μόνοi με χρήστες που αποδεδειγμένα μόνο έτσι μπορούν να ποστάρουν.

Όσο για το ποιοί θα κάνουν κωλοτούμπες και πότε, περίμενε και θα δείς! Θα έχει όντως γέλιο!

Κάτι άλλο τώρα:
Oι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχετε έναν τρόπο να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα αύριο κιόλας και ας μήν έχει βρεί τις απαραίτητες έδρες για να σχηματίσει κυβέρνηση:
Put your money where your mouth is, όπως λέει και μία σοφή έκφραση,
Σηκώστε ό,τι λεφτά έχετε κρυμμένα από τους περασμένους μήνες της αστάθειας κάτω από στρώματα, σε ντουλάπια, θυρίδες και χρηματοκιβώτια για μία δύσκολη ώρα. Φέρτε και από το εξωτερικό όσοι έχετε εκεί λογαριασμούς :), φέρτε τα όλα πίσω. Και πηγαίνετε και καταθέστε τα στις τράπεζες. :slight_smile:

Δείξτε οι ίδιοι τον δρόμο σε εμάς τους άπιστους Θωμάδες, δείξτε εμπιστοσύνη στο βαθυστόχαστο και από ανθρώπους με σοβαρές γνώσεις οικονομικών σχεδιασμένο πρόγραμμα του κόμματος σας. Δείξτε μας πως αντιλαμβάνεστε το ακίνδυνο των δηλώσεων του Στρατούλη εσείς οι ίδιοι πρώτοι!
Και εγώ υπόσχομαι να ακολουθήσω!

εγω πιστευω οτι αν εφτανα στην αναγκη να συνεργαστω με τραπεζες στην ελλαδα δεν θα το εκανα γιατι ακριβως το φιλελευθερο πονημα τις εφερε εδω που ειναι

Έρχονται τα κουμμούνια να μας πάρουν την περιουσία. Στα όπλα συνέλληνες.

ΥΓ: Ο πατέρας μου τέλη 70’s μέχρι '85 ήταν πασοκ. Όντας κάτοικος επαρχίας, πήγαινε στα χωριά να μιλήσει για το πασοκ και την αλλαγή μαζί με κάτι συντρόφια του. Στα περισσότερα καφενεία σκάγανε με καραμπίνες και τους διώχνανε διότι φοβόντουσαν μην έρθει ο σοσιαλισμός και τους πάρει την περιουσία, ποια περιουσία δηλ τις 5 γίδες!!! Ε την Κυριακή που μιλήσαμε στο τηλ μου λέει κάτσε να δεις τι έχει να γίνει τώρα που μπήκε σφήνα ο Τσίπρας, τα ίδια πράγματα τηρουμένων των αναλογιών θα λένε…

Αν η Δράση και ο Μάνος γυρίσει στη ΝΔ, θα στηρίξετε οι της Δράσης ?

Και ο καημένος ο Βαλλιανάτος τι θα κάνει? :lol:

Θα πάει στη Νέα Δημοκρατία μαζί με Μάνο, Ντόρα και Καρατζαφέρη (έχει θητεία στο ΠΑΣΟΚ, δε θα του έρθει απότομη η αλλαγή περιβάλλοντος).

Φάηλος και λοιποί πατριωτικοί δεξιοί θα συνταχθούν με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις: http://www.antinews.gr/2012/05/09/160279/

:lol::lol:

Ξεφτιλισμένες πολιτικές εφημερίδες, αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο

Λοιπόν Mule εκπλήσσομαι πραγματικά από το παραπάνω ποστ και την αναφορά σου σε εμένα και οφείλω να πω ότι με αδικείς αρκετά. Είναι φανερό ότι το πρώτο ποστ είναι χιουμοριστικό, γενικό και δεν έχει καμία προσωπική αναφορά, πόσο μάλλον σε εσένα αφού αποτελεί σχολιασμό πάνω σε ποστ άλλων χρηστών (mindcrimeK, hokam). Ίσα ίσα που όταν θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενά σου, κάνω πάντα προσωπική αναφορά και παράθεση του ποσταρίσματος για να δείξω ότι απευθύνομαι ειδικά σε εσένα και αυτό γιατί εκτιμώ ότι μπορείς να κάνεις σωστό διάλογο, να διευκρινίσεις πράγματα, με άποψη και επιχειρήματα, ακόμα κι αν γνωρίζω εκ των προτέρων ότι υπάρχει ή θα υπάρξει μεγάλη διάσταση ανάμεσα στις απόψεις μας.

Τώρα για το δεύτερο ποστάρισμα μου που παραθέτεις, που στον κόρακα μυγιάζεσαι και υποθέτεις ότι αναφέρομαι σε εσένα ειδικά δεν μπορώ να το καταλάβω, ειδικά όταν δεν είχες καμία συμμετοχή στη μέχρι τώρα συζήτηση (μεταξύ του ΛάΟΣίτη απολογητή και των υπολοίπων) που αποτέλεσε αφορμή για να δω το βιντεάκι στο youtube και να το σχολιάσω. Βλέπεις καμιά προσωπική αναλογία στον χαρακτηρισμό ?πεντάχρονος με σύνδρομο ντάουν? ή ?αμερικανάκι? που δεν μπορώ να δω εγώ; (και λογικό αφού δεν γνωριζόμαστε προσωπικά). Το γεγονός ότι σχολίασα το συγκεκριμένο βίντεο δεν αποτελεί καν προσωπική αναφορά στο παιδί που το ποστάρισε (και νομίζω ότι ευτυχώς το προσέλαβε έτσι) πόσο μάλλον σε εσένα που επαναλαμβάνω σε έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και για τις μουσικές και για τις πολιτικές σου απόψεις (εδώ όχι για τις απόψεις αυτές καθαυτές αλλά κυρίως για τον συγκροτημένο τρόπο που τις εκφράζεις) ακόμα κι αν διαφωνούμε.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι δεν θεωρώ γενικά ως αφορμή ή δικαιολογία για να ενοχληθώ, την κάθε περίπτωση στην οποία κάποιος κάνει αρνητική αναφορά ή νομίζω ότι κάνει αρνητική αναφορά στα πιστεύω μου, από τη στιγμή που αυτός ο κάποιος δεν υποχρεούται να τα γνωρίζει και δεν υποχρεούται να αυτολογοκρίνεται, με μόνη εξαίρεση όταν υπάρχει εσκεμμένη ξεκάθαρη και δεδηλωμένη προσωπική στόχευση. Αυτό ισχύει σε κάθε περίπτωση που δεν υπερβαίνει τα όρια της προσωπικής εξύβρισης/προσβολής και η οποία εξάλλου απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Το παραπάνω φροντίζω να το ακολουθώ με θρησκευτική (εδώ γελάμε :lol: ) ευλάβεια και γι? αυτό μια δύο φορές στο παρελθόν που προέκυψε μια παρανόηση με κάποιους χρήστες το ?θέμα? λύθηκε αμέσως και με αμοιβαίες ειλικρινείς διευκρινήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι αφορμές για να ενοχληθούμε υπάρχουν άπειρες, το θέμα είναι αν το επιδιώκουμε ή όχι έστω και ασυνείδητα.

Για να το ελαφρύνω λιγάκι, έχω την εντύπωση ότι η αγανάκτησή σου προέρχεται από την εμπιστοσύνη που έδειξες σε κάποια μουσική πρότασή μου μάλλον από το θρεντ της τζαζ και επειδή ντρέπεσαι να το αναφέρεις βρήκες αφορμή από τα πολιτικά. Σε κάθε περίπτωση έχεις απόλυτο δίκιο, υποχρεούμαι να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη, να αναθεωρήσω την άποψή μου για τους Weather Report με τη συνεχή ακρόαση των χειρότερων και όχι των καλύτερων δίσκων τους, επί ένα μήνα διαρκώς κατ’ αποκλειστικότητα και επιπλέον να αναφωνήσω: MEA CULPA !!!

τέτοιος συγχρονισμός στον εμετό καιρό είχε να συμβεί στον τύπο. Μέχρι και κοντινό στο σακάκι του Τσίπρα, για να δείξει ότι είναι ακριβό πείρε το μάτι μου

:lol: Για γέλια και για κλάματα είναι ταυτόχρονα οι ξεφτίλες, ειδικά η απέλπιδα προσπάθεια του Ελεύθερου Τύπου να συσπειρωθεί η νδ είναι συγκινητική…

Απορία: αν δεν κάνω λάθος, πασοκ-νδ έχουν λάβει προκαταβολικά τις κρατικές ενισχύσεις μέχρι… το 2017; Επειδή, αν δεν κάνω πάλι λάθος, οι ενισχύσεις αυτές υπολογίζονται ανάλογα με τη θέση που έχει καταλάβει το κάθε κόμμα, θα πρέπει αρχικά το πασοκ να αρχίζει να επιστρέφει λεφτά; :-k

παντως αν κρινω απ τα σχολια στα διαφορα σαιτ στις επαναληπτικες ο συριζα ειτε θα ξαναπεσει στο 4% ειτε θα χτυπησει κανα 35αρι…
πιο πιθανο βλεπω το πρωτο με βαση την τρομοκρατια που εχουν εξαπολυσει τα μμε. στα οποια βεβαια εχει ευθυνη και ο συριζα, πχ δεν υπηρχε κανενας λογος να βγει να πει ο στρατουλης αυτα περι καταθεσεων οταν ξερει οτι ψαχνουν το παραμικρο για να το διαστρεβλωσουν και να τρομοκρατησουν το κοσμο

Επειδή έτυχε να ακούσω τον Μάνο πριν από λίγο στον Χατζηνικολάου…αφήνει ανοιχτή την πόρτα στη ΝΔ αλλά έχει αμφιβολίες αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κατέβει με τη Ντορούλα!Προφανώς όλα θα παιχτούν στα πάρε-δώσε με τον Σαμαρά!Είπαμε…σπίτι του δεν πάει κανείς…όλοι θέλουνε να μας σώσουνε!:roll: