Εκλογές 2012

Ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος, το ζήτημα είναι να καταλάβουν οι ψηφοφόροι που είναι και εργαζόμενοι, τι καφρίλες πρεσβεύει. Μια ματιά στο πρόγραμμα του άθλιου κόμματός του έχει την ίδια επίδραση με ένα ταξίδι στον 19ο αιώνα με τη μηχανή του χρόνου. Βλέπεις ένα κλασικό προεκλογικό πρόγραμμα του Ντισραέλι για την νίκη στις εκλογές του 1876. Και μετά τη λένε στους κομμουνιστές ότι θέλουν να μας γυρίσουν στο 1917.

Το link από το capital δεν το έβαλα για τις δηλώσεις του Γλέζου που δεν γνωρίζω αν έγιναν αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Το έβαλα για το θέμα Στρατούλη. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη και πιστεύει ότι κάπου στο άρθρο ο συντάκτης του ψεύδεται ας το πει. Επίσης να προσθέσω για τυχόν κομπλεξικό συμφορουμίτη ότι δεν ανέφερα πουθενά για δικές μου καταθέσεις. Ούτε αν έχω, ούτε αν έχω στην Ελλάδα, ούτε στην Ελβετία , ούτε στη Β. Κορέα. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν άλλωστε.

Και επειδή όλα τα άλλα είναι μαλακίες

:stuck_out_tongue:

Γεια σου ρε ChrisP άρχοντα! Να γυρίσουμε στη δραχμή ρε μεγάλε για πάρτη σου! Να γουστάρεις!
Στον πούτσο μας τα λεφτά που μαζεύουμε εμείς τόσα χρόνια δουλεύοντας και όχι ποστάροντας χιλιάδες ηλίθια ποστς στο ροκινγκ!

Πάντως εγώ μετά από τις επιδόσεις μου στην εφορευτική επιτροπή θα μπορούσα να πω ότι θα γινόμουν πολύ καλός δημόσιος υπάλληλος. Ακόμα και στον τελευταίο ψηφοφόρο που μπήκε 7 παρα 5 με το χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά ήμουν :P:P

φατσούλες

https://picasaweb.google.com/112478449117237044583/Fasistes2_5_2012

To τρώνε το φαϊ τους όμως δεν μπορείς να πεις…:lol:

Στον πούτσο μου τελείως, αν δεν στα πάρει ο τσίπρας, ελπίζω να στα κλέψουν παράνομοι μετανάστες. :slight_smile:

Ξυδάκι…8)

Τι μάρκα?
Εγώ παίρνω ακριβό από το εξωτερικό όπου έχω και τις καταθέσεις μου.

Μαγκιά σου! Για πες τι προτιμάς??

εσύ; δουλεία για να αγοράζεις βενζίνη για να πας στην δουλεία για να αγοράζεις βενζίνη για να πας στην δουλεία για να αγοράζεις βενζίνη για να πας στην δουλεία για να αγοράζεις βενζίνη για να πας στην δουλεία για να αγοράζεις βενζίνη;

Απ. Γκλέτσος για Χρυσή Αυγή : «Με ενοχλούν οι φάτσες τους»

Ετσι απλα. 8)

Άσχετο με τις “φιλοφρονήσεις” που ανταλλάζαμε με τον ChrisP αλλά μιας και με ρωτάς, προτιμώ να δουλεύω και μέσα από την δουλειά μου να φτάσω κάπου. Να παίρνω την βενζίνη μου, να πληρώνω τους-όσο το δυνατον δίκαιους-φόρους μου, να προσφέρω στην οικογένεια μου, στην πατρίδα και μέσα από την δουλειά μου και τους συνανθρώπους μου σαν καταναλωτικό ζώο που είμαι.

Το να γυρίσω στην δραχμή πέρα από την καταστροφή στις όποιες καταθέσεις μπορεί να έχω εγώ ή εσύ, θα με αναγκάσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να φυτοζωώ και θα είναι σαν να έχω διαγράψει όσα καλά προσπαθώ να κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Δεν σκοπεύω λοιπόν πάνω στην καλύτερη και πιο δημιουργική μου ηλικία να κάνω τόσα βήματα πίσω.

καλα δεν περιμενα κατι αλλο. μιλαμε για κωλοτουμπα ολκης απο κουβελη! χαχαχα!

O Κουβελης ειναι μπαλαντερ, κανει κυβερνηση με ολους. Τον τραβας και χτυπας Black Jack

Να θυμίσω ότι ο Κουβέλης ήταν Υπουργός Διακιοσύνης στην κυβέρνηση Τζαννετάκη το 1989…

αρα ειναι δικαιος? :lol

ΤΟ ΠΝΙΓΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ, ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΥΒΕΛΗ!

Όχι…κωλοτούμπας! :stuck_out_tongue:
Φαινότανε από την αρχή όμως ότι έτσι θα πάει το πράγμα.

loool Χ.Α. στον ΣΚΑΙ

“Σε βαθος χρονου θελουμε τη δραχμη”
“Οι τραπεζες να περιελθουν στο δημοσιο”:roll:

bonus: “Στον Ευθυμιου δεν ριξαμε πιατα και ποτηρια αλλα νερο, καφεδες και μια τυροκαυτερη”