Eίσαι σε μαθηματική τροχιά για μπαν και δημοσίευση φωτο σου δίπλα στις ιερόδουλες με το aids.Σύνελθε:lol:.Τρολάρω πάλι.Από τους ελάχιστους λογικούς εδώ ως σε έχω διαβάσει ως τώρα.Αρα άμα σε ρωτήσει κανείς τι γνώμη έχεις για τους φούρνους του νταχάου να ξέρεις τον λόγο:lol::lol::lol:.Οκ σκάω:-s
Κανείς δεν είπε (εκτός από τα ΜΜΕ-παπαγαλάκια) ότι θα έρθουν οι κακοί αριστεροί και θα σας πάρουν καταθέσεις, θα σας πιουν το αίμα κλπ…
Παρεμπιπτόντως, εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια, οι άλλοι (πασοκ-νδ) λήστεψαν όλο το λαό (πλην υπερπλούσιων) όσο κανείς τις τελευταίες δεκαετίες.
Μνήμη χρυσόψαρου έχετε όλοι πια; Ή απλά ό,τι μας βολεύει πετάμε; :-k
Έλα εντάξει,είμαστε σε χώρα που κάποτε άδειασε κατά το ήμισυ ένα ασφαλιστικό ταμείο για να το δώσει προίκα στην Όλγα(; που θα παντρευόταν.
Εγώ τα δίνω και στον Τσίπρα :lol::lol:
καλα ναι πραγματικα η κολοτουμπα του αιωνα σαν να λεμε να παρουμε το μνημονιο να σωθουμε που εδω και 30 χρονια οι δυναμεις που ναι εκει πανω μας τρωνε τα λεφτα αρα πρεπει να παρουμε το μνημονιο να σωθουμε που εδω και 30 χρονια οι δυναμεις που ναι εκει πανω μας τρωνε τα λεφτα αρα πρεπει να παρουμε το μνημονιο να σωθουμε που εδω και 30 χρονια οι δυναμεις που ναι εκει πανω μας τρωνε τα λεφτα αρα πρεπει να παρουμε το μνημονιο να σωθουμε που εδω και 30 χρονια οι δυναμεις που ναι εκει πανω μας τρωνε τα λεφτα αρα πρεπει να παρουμε το μνημονιο να σωθουμε που εδω και 30 χρονια οι δυναμεις που ναι εκει πανω μας τρωνε τα λεφτα αρα πρεπει να παρουμε το μνημονιο να σωθουμε που εδω και 30 χρονια οι δυναμεις που ναι εκει πανω μας τρωνε τα λεφτα
Κι εγω αυτο ξερω.Απλα στις προηγουμενες σελιδες φωναζουν οτι ο κοσμος φοβαται για τις καταθεσεις του και το θεωρω λογικο.
Εμενα στα αρχιδια μου.Τι θα μου παρουν?Τα 50 ευρω που εχω στο συρταρι μου?Απλα δεν θα εμπιστευομουν κανενα πολιτικο να διαχειριζεται εμμεσα η αμεσα τα χρηματα μου.Και ακριβως επειδη ΠΑΣΟΚ ΝΔ κατακλεψαν το λαο δεν εχουν δικαιωμα μαζι με κανενα αλλο κομμα να βαζουν χερι στις καταθεσεις του κοσμου.
Τωρα οι πολιτικοι μαχονται για τις καρεκλες οχι για να σωσουν τον κοσμο αλλα για να προστατεψουν τα δικα τους συμφεροντα.Και θα μας παραμυθιασουν μεχρι τελους για να το καταφερουν,
Εντιτ:Και επισης οι υπερπλουσιοι Ελληνες εχουν βγαλει τα λεφτα εξω και περιμενουν να πτωχευσουμε,να βγουμε στη δραχμη ωστε να αγορασουν ολη την Ελλαδα τσαμπα.
Εγώ άκυρο έριξα, άρα είμαι τίμιος μπάχαλος γιατί δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο της αποχής.
Με την άτακτη χρεοκοπία που θα έρθει σε λίγο καιρό ακολουθώντας τις πολιτικές λιτότητας της ΕΕ και το χάος που θα επικρατήσει, αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο.
Βέβαια τότε κανείς δε θα χει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί, μόκο όλοι και στη γωνίτσα σας.
Εγω αδερφε τι να πω???Αποφασισαν αλλοι για μενα και εγω απλα πρεπει να αντιμετωπισω την κατασταση στην οποια με πεταξαν
Και "ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει"
Μεγάλη αλήθεια
Ναι…
Έχεις χάσει την εικόνα.Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να δώσει ο κάθε άνθρωπος τις καταθέσεις του(που έτσι κι αλλιώς θα χαθούν σε μια πιθανή χρεωκοπια)Το ερώτημα είναι αν εμπιστευεσε τον Τσίπρα το Σαμαρά το Βενιζέλο…
ποιόν εμπιστεύεσαι περισσότερο
τσίπρα ή βγενόπουλο?ή τα όποια golden boys υπάρχουν εκεί…
Δεν καταλαβαινω που κολλαει ο Βγενόπουλος αλλά κανέναν απο τους δυο δεν εμπιστεύομαι.
υπάρχουν δύο επιλογές αυτή τη στιγμή. καλώς ή κακώς, κακώς σου λέω εγώ.
έχεις τους άχρηστους και τους άγνωστους. ποιους επιλέγεις?
To Δ.Ν.Τ.
Σορυ με κόλλησαν ο κρισπ και ο ζουγκλαου τρολλιτιδα.Δεν μπορω να σταματήσω να τρολλάρω γιατρέ μου.:lol::lol:
Μονο που δεν εισαι τρολλ ουτε αστειος, απλα βλακας. Σκασε πια.
Δεν είμαι βλάκας.Εκτος βουλής είμαι…:lol::lol:κρισπ πότε πάμε για καφέ?
Σχεδον σωστά: Kανείς δεν πρέπει να υποτιμά το αριστερό DNA του πασοκ και το που μπορεί να οδηγήσει. Η ιδέα για έκτακτη φορολόγηση (στο κεφάλαιο) των καταθέσεων πρωτοέπεσε τον χειμώνα του 2009-10 από τον μάγο της οικονομιας Παπακωνσταντίνου!
Και η επιδρομή κατά της ακίνητης περιουσίας έγινε πέρυσι από τον Βενιζέλο!
ΟΚ, έχω χάσει επεισόδια…
Πάντως δεν του έλειψε η ψήφος σου του Τσίπρα, εδώ μαθαίνω πως τον ψήφισαν μέχρι και άνθρωποι που μία ζωή δεν είχαν ψηφίσει άλλο κόμμα από ΝΔ αλλά τους παραμύθιασε ωραία με το “λεφτά υπάρχουν” του 2012, το “Θέλουμε το ? αλλά θα αθετήσουμε τις δεσμεύσεις μας του μνημονίου και δεν θα ανοίξει ρουθούνι” για να πάρει στη συνέχεια την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και να την περιφέρει σε συνδικάτα, εξωκοινοβουλευτικούς κλπ.
Τι καφέ ρε φλωρόπουστα νταμνέσηο, στο γυμνάσιο είμαστε?
Έλα για καμιά ρακή εδώ εξάρχεια, θα σου στρώσουμε κόκκινο χαλί.
Γνωρίζω πολυ καλα ότι οι άγνωστοι θέλουν να με γαμησουν.Προφανώς και δεν εμπιστεύομαι τράπεζες και Ευρωπαίους φίλους.Τώρα θα επιλέξω τους άχρηστους αρκεί να μου δείξουν ότι έχουν τουλάχιστον ένα σκεπτικό και ότι άμα τους επιλέξω υπάρχει πιθανότητα το τέλος να είναι διαφορετικό.