Mέσα…και να ακούσουμε και sodom.Θα φέρω και ένα φίλο μου κομμουνιστή.Αδερφέ μου…ηδη τυπώνω μπλουζάκι love chrisp 4ever.never reported again.Ιστορική μέρα…Κερνάς εσύ… δεν έχω μια.:lol::lol:
Όχι, δεν κερνάω.
Το ξερα.Καπιταλιστή.
Συμφωνω γενικα με οσα λες αλλα κατα τη γνωμη μου,οι δικαστες(για τους δικηγορους που ειναι ελευθεροι επαγγελματιεςσ, κραταω ουδετερη σταση) θα επρεπε ολοι τους να ειναι υποχρεουνται να δουλεψουν σαν αντιπρωσοποι χωρις αμοιβη,οπως και η εφορευτικη επιτροπη.Αν για αυτους δεν ειναι υποχρεωση,σαν τους υψηλοτερα αμοιβομενους δημοσιους υπαλληλους τοτε γιατι να ειναι για ολους τους αλλους?
Συμφωνώ σχεδόν με όλες τις παρατηρήσεις σου και επικροτώ το πνεύμα σου ότι θα πήγαινες ακόμα κι αν δεν σε πληρώνανε, όπως κι ότι δεν έστειλες να σου φέρουν σηκωτά τα μέλη της εφορευτικής που δεν ήρθαν, ενώ είχες το δικαίωμα.
Όσον αφορά την αμοιβή σας, δεν μειώνω ούτε τον κόπο σας, ούτε παραβλέπω την ποινική ευθύνη που έχετε αν κάτι πάει στραβά. Δεν έκανα κριτική αφ’ υψηλού ή απ’ έξω, έχω υπάρξει γραμματέας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2004 έως το 2009 συμμετέχοντας από την προετοιμασία μέχρι την παράδοση του εκλογικού σάκου στο πρωτοδικείο και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα πράγματα.
Μακάρι να πληρώνονταν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, αλλά για πολλούς λόγους το κράτος προτιμάει να αμοίβει μόνο εσάς με αρκετά χρήματα.
Ας μην μπούμε σε συζήτηση γι αυτό το θέμα, το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι ειδικά σε αυτή τη συγκυρία, αν ήμουν στη θέση σας, θα αισθανόμουν πολύ τυχερός και δεν θα προκαλούσα προσπαθώντας να πείσω τους άλλους ότι αξίζω τόσα χρήματα ή μπαίνοντας σε συγκρίσεις με το τι κάνουν άλλες κοινωνικές ομάδες.
[U][I]Χίλιες φορές πρεζάκιας[/I][/U]
Και ο Τζαβέλας του Deckard φυσικά.
Μα καλα, προς τι η εκπληξη μερικων ?
Απλα ο Κουβελης και το κομμα του, θα ολοκληρωσουν το εργο για το οποιο δημιουργηθηκαν εξ’αρχης :
Να περισυλλεξουν τα προβατα που ειχε φανει οτι προκειται να φυγουν απο το πρασινο μαντρι, για να τα επαναφερουν την καταλληλη στιγμη.
Θυμιζω οτι ο Κουβελης και μερικοι ακομα εφυγαν απο τον Συριζα για να φτιαξουν την Δημ.Αρ. τον καιρο που αρχισε η φθορα του Πασοκ και ολα τα γκαλοπ εδειχναν πτωση του Πασοκ και ταυτοχρονη ανοδο του Συριζα.
Πειστε με οτι η χρονικη συγκυρια της αποχωρησης του για την ιδρυση της Δημ.Αρ. ηταν τυχαια. :roll:
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς στο ότι ο Κουβέλης είναι το ΠΑΣΟΚ νούμερο 2:η επίθεση των κλώνων.
Και φυσικά μόλις βρήκε την ευκαιρία και το έδαφος ανοιχτό να παίξει μπάλα αυτός,το έκανε.
Εκτός αν εννοείς ότι υπάρχει από πίσω κανα παρασκήνιο οτι και καλά προωθήθηκε κάτι τέτοιο από τους 2 άλλους,που δεν το ξερω
Πλακα πλακα ο Συριζα πρεπει να τριβει τα χερια του με αυτην την εξελιξη… Γιατι αν αρχισουν τα ψαλιδια αυτοι εκει δεν θ αργησει η στγμη για νεες εκλογες και τοτε παιζει να παρει κανονικη αυτοδυναμια(ουτε απλες αναλογικες θα ζηταει ουτε τιποτα:p)
Ειμαι περηφανος που κατα την αποχωρηση του Φωταρου απετρεψα τους ρεφορμες γονεις μου με καθε τροπο να ακολουθησουν τον σοβαρο αυτο ανθρωπο.
Ωπα ωπα,γιατί ποιοι είναι ταγμένοι στην επανάσταση; :!:
Ακομα και οι ιδιοι οι απογοητευμενοι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ το καταλαβαν, και οι πιο πολλοι απ’ αυτους επελεξαν ΣΥΡΙΖΑ παρα ΔΗΜΑΡ.
Ναι εννοω (και το ελεγα ακομη απο τοτε που αποχωρησαν οι ‘‘ανανεωτικοι’’ απο τον συριζα για να κανουν τη δημ.αρ.), οτι ισως επαιξε νταραβερι υπογειως μεταξυ ΠΑΣΟΚ και Κουβελη με τα αντιστοιχα ανταλλαγματα φυσικα, που οπως βλεπουμε ηρθε ο καιρος να τα παρουν.
Φτάσαμε 5 εκ. λαθρομετανάστες?:-k By the way ο μιχαλολιάκος πρότεινε varg για πρωθυπουργο?:lol::lol:
Η λύση δεν είναι οι άχρηστοι που κυβερνάνε τόσα χρόνια, αλλά μάλλον δεν είναι και αυτοί που μιλάνε για κρατικοποιήσεις των τραπεζών και για προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, δεν μας φτάνουν δηλαδή οι άχρηστοι που μας κουβάλησε ο δικομματισμός και τους πληρώνουμε θα μας βάλει τώρα και ο Τσίπρας τους δικούς του, που δεν έχουν δουλέψει μια μέρα στη ζωή τους και το μόνο που ξέρανε τόσα χρόνια είναι να κάνουν μπάχαλα! Α, και να σπουδάζουν αιωνίως με τα λεφτά του μπαμπά!
Όσοι ψιφήσατε σύριζα, τσεκάρετε μία αυτό το βίντεο…
ελλάς τουρκία συμμαχία
Δεν επρεπε να την πω τη μαλακια τωρα θα πρεπει να κανω το δικηγορο του Συριζα.
Ρεφορμιστικη αριστερα ειναι και ο Συριζα, προτιμαει να τον ονομαζουν ριζοσπαστικη για διαφορους λογους.
Με απλα λογακια. Αναμεσα σε ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ οι πιο ρεφορμες ειναι ξεκαθαρα οι πρωτοι. Ξερω οτι το ξερεις και εσυ και απλα θελεις να κανουμε κουβεντα αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω να πω και πολλα. Σε ολα τα σημαντικα ζητηματα η ΔΗΜΑΡ εχει φτασει σχεδον να ειναι Πασοκισταν δεκαετιας 90 ενω και οι λογοι που εφυγαν απο το Συριζα ηταν και σε σχεση με τις πιο ας πουμε ριζοσπαστικες θεσεις του Συριζα…Το αν ειναι ρεφορμας ο Φωτακος το χει δειξει πολλες πολλες φορες.
Μπαχαλακηδες οι Συριζαιοι… Τι αλλο θα ακουσω θεε μου8) Εχει πλακα παντως.
Έχεις ιδέα ποιες είναι συνιστώσες του συριζα ή ακόμα δεν έχεις πάρει γραμμή?
Νομίζω ότι δεν έχει ξαναποσταριστεί. Τέτοια επικούρα έχει να παίξει από την τελευταία εκπομπή του Καναλιού 67:
Τσιτσιριστείτε υπεύθυνα.
shadowking εσύ δλδ τι προτείνεις?? εφόσον η μόνη εναλλακτική που έχει δυναμική και μπορεί να σταθεί αυτή τη στιγμή στον δικομματισμό είναι απεχθής. στηρίζουμε πάλι νδ/πασοκ για μια καλύτερη ελλάδα?
Τώρα το είδα, μιλάς με σοβαρά επιχειρήματα…#-o
Όχι προς θεού! Η μόνη λύση που βλέπω εγώ αυτή τη στιγμή, όσο κι αν ξέρω πως δεν θα έχει αποτελέσματα σοβαρά, είναι η οικουμενική κυβέρνηση.