Εκλογές 2012

οικουμενική κυβέρνηση όπως ήταν με νδ/πασοκ/λαος??

Ναι, απλά τώρα αντί λάος θα πρέπει να μπει η Χ.Α. για να διώξει τους μετανάστες όπως υποσχέθηκε.

Όχι οικουμενική κυβέρνηση με την ευρεία έννοια του όρου, αυτό που λες εσύ δεν ήταν οικουμενική κυβέρνηση. Δηλαδή ας πούμε όλα τα κόμματα της βουλής (ξέρω όχι την χ.α.) Από τις τελευταίες εκλογές εγώ αυτό μήνυμα εκλαμβάνω. Ο κόσμος είναι μπερδεμένος, να κάτσουν κάτω λοιπόν να τα βρουν ωστέ να μην είναι η χώρα σε ακυβερνησία. Ήδη χθες πήραμε κουρεμένη την δόση του δανείου απο τους Ευρωπαίους λόγω πολιτικής αστάθειας.

Δεν παραπονιέμαι, αν ίσχυε θα είχα κάνει αίτηση εξαίρεσης. Απλά δεν είναι 1000 ευρώ που λέτε, αν είναι να μιλάτε, τουλάχιστον να ξέρετε τι λέτε και για τι πράγμα μιλάτε. Άσε ρε που θα μου πεις να ντρέπομαι κιόλας τη στιγμή που υπάρχουν (αρκετοί) μήνες που δεν βγάζω ούτε τα μισά που βγάζεις εσύ. Επίσης αν θέλεις να μιλήσεις για έναν κλάδο να μας πεις και τι δουλειά κάνεις για να ξέρουμε και σε ποιον μιλάμε.

Προφανέστατα δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι είπα όπως και ο άλλος που βιάστηκε να συμφωνήσει μαζί σου. Μιλάω για εκλογική αποζημίωση πυροσβεστών που την ημέρα των εκλογών έπαιρναν 1000 ευρώ για να είναι σε επιφυλακή. Επίσης σημείωσα ότι επί του συγκεκριμένου δε γνωρίζω και το αναφέρω απλά ως κουβέντα που μου είπε πυροσβέστης.

Τεσπα… νομίζω ότι οι περισσότεροι χρήστες κουράζονται με αυτά αν θέλετε το συνεχίζουμε σε άλλο τόπικ.

Tίποτα δεν πήραμε,ως συνήθως.Όπως ήρθαν,δεν τα είδε κανείς και πήγαν στις τσέπες των δανειστών.Και “σταθερότητα” να χαμε,πάλι τα ίδια θα γινόταν.Τα υπόλοιπα για τις συντάξεις-μισθούς-ανάπτυξη,θα τα βάλει η μάνα μου,όπως έλεγε και παλιά το ανέκδοτο.

Ξέρω ότι τον ChrisP θα τον πειράξει πολύ αυτό που θα πώ αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή, αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε πολίτες ενός δημοκρατικού πολιτεύματος θα πρέπει να πούμε ότι σε μια οικουμενική κυβέρνηση με τα σημερινά δεδομένα, θα έπρεπε να μπει και η χ.α. Δεν μπορεί κανένας πρόεδρος της δημοκρατίας να παραβλέψει τις 440.00 χιλιάδες λαού που τους ψήφισε. Και γιατί δηλαδη να κάνει κυβέρνηση ο κουβέλης π.χ. που πήρε λιγότερους ψήφους και όχι αυτοί? Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το κκε.

Εγώ μέσα είμαι, θα γίνει της πουτάνας στους δρόμους, αίμα παντού. :smiley:

τι παει να πει αυτο? αμα ειναι ετσι δεν πρεπει να παραβλέψουμε το 19% εκτος βουλης και την αποχη που ηταν 35-40% .

Eλα τωρα ρε συ μην με κοροιδευεις ειδα που κινουνται και τα υπολοιπα ποστς σου. Πες μου ξεκαθαρα ποιες απο τις συνιστωσες του συριζα ειναι μπαχαλοτετοιες. Η μπουρδολογια ειναι για τα καναλια εδω ας λεμε κατι πιο συγκεκριμενο

Ποια δημοκρατία μωρέ μπετόβλακες? Με Ναζί στη βουλή? Αυτούς κανονικά θα έπρεπε να τους κυνηγάμε με μια σούβλα να τους κάνουμε κοκορέτσι που τους αφήνουμε να έχουν και ψηφοδέλτιο.

Εν τω μεταξύ χθες το απόγευμα στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ είχαμε την πρώτη επίσημη on air κόντρα των αυγών με τον εκπρόσωπο τύπου του ΚΚΕ. Οι μεν έλεγαν για Στάλιν, ο δε για Γκέμπελς… έπος! =D>

Η Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά.

Όνομα μπάχαλο, τι να λέμε τώρα.

Ενώ πριν την είσοδο της χρυσής αυγής στην Βουλή είχαμε δημοκρατία…

Εμένα πάλι μου είπε κάποιος άνεργος ότι γελοιοποιείσαι με αυτά που γράφεις. Απλά το αναφέρω ως κουβέντα, δεν γνωρίζω επί του συγκεκριμένου.

Αυτά τα είδες;

Οκ, δεν χρειάζεται να απαντήσεις στα παραπάνω. Με κάλυψες.
Μια απορία έχω μόνο, γιατί τα ακροδεξιά τρολ εδώ μέσα βάζετε το (6)69 στο nick σας; Σημαίνει κάτι;

Για τα εκτός βουλής έχεις ένα δίκιο, γι αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν όμως, κάποιοι είχαν την επιλογή να πάνε και δεν πήγαν. Ας πρόσεχαν.

eNick: Δεν ξέρεις τι σου γίνεται μωρέ αδελφάκι μου και σε είχα και για σοβαρό.

στο ιδιο μοτιβο, καποιο ειχαν την επιλογη να μην βαλουν τους ναζι στο κοινοβουλιο και τουςς εβαλαν, ας προσεχαν.

ακους εκει οικουμενικη κυβερνηση με τα χρυσαυγα, τι λες ρε φιλε;;;

ναι ρε shadowking, έλεος δλδ. θεωρείς εσύ νορμάλ να υπάρχουν ναζί στη κυβέρνηση??? θα πέσει το ταβάνι να μασ πλακώσει μαυτά που λες!

Συγγνώμη που σε απογοήτευσα, μην ανησυχείς όμως, θα χορτάσεις σοβαρότητα με τη χρυσή αυγή στην οικουμενική κυβέρνηση που θέλεις.

Τι να πω, ειλικρινά απογοητεύομαι όταν πρέπει να ξαναλέω τα ίδια πράγματα.
Αυτό που είπα μετά ήταν το δίκαιο, καταλαβαίνω ότι σας ενοχλεί αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Στο κάτω κάτω δεν πιστεύω ότι θα μπουν στην κυβέρνηση οπότε μην αγχώνεστε τσάμπα.

Να πεις λοιπόν σ’αυτόν τον άνεργο να το τεκμηριώσει.