Εκλογές 2012

Δεν ανοίγετε και κάνα Poll για τις επόμενες εκλογές σιγά-σιγά;

Δεν ξέρω αν αξίζει να φάμε στη μάπα εμείς και τα παιδιά μας ένα τέτοιο καθίκι, αλλά αν το υποστούμε τότε μια νεοψυχεδελική μπλουζ δισκάρα με τίτλο [B]G-meros Gears[/B], θα είναι η ελάχιστη τιμή που θα μας αποδώσουν οι Έλληνες του μέλλοντος για τις θυσίες μας στον βωμό της εφαρμογής του νεοανελευθερισμού. :frowning:

εσυ το ειπες αυτο για τα 1000 ευρω
επισης οταν ειπα 500 εννοω στην καλυτερη των περιπτωσεων, γιατι ας πουμε αυτον τον μηνα τον βγαζω με 250…

εγω σπουδαζω αρχιτεκτονικη αλλα δεν εχει καμια σχεση ο κλαδος μου γιατι εδω μιλαμε καθαρα για το οτι φανηκε πως παραπονιοσουν για τα 600 (!) ευρω για 3μερες εφορευτικη

εεεεει εγω ειμαι ο Ριζος εδω μεσα!
Μη χεστουμε…:stuck_out_tongue:

Πάει το πρωτογεννές μας έλλειμα; Δεν χρειαζόμαστε δανεικά για μισθούς συντάξεις; Δεν το ήξερα.

Ιgnorance is bliss.:slight_smile:

http://www.antiktypos.com/?p=1128

[B]“Xρεοκοπία και δυνατότητες της Ελλάδας για ανάκαμψη, με απλά λόγια”[/B]

Δεν το παρουσιαζω ως ευαγγελιο, εξαλλου δε δινει λυσεις απλως παρουσιαζει την κατασταση. Ριχτε του μια ματια οσοι θελετε

Δεν μοιράζεσαι λοιπόν και εσύ μαζί μας τις εκπληκτικές σου πηγές να μας κάνεις λίγο λιγότερο χαρούμενους;

Μην ανησυχείς crabsody έχουν λεφτά οι τράπεζες, 165 δισ. για την ακρίβεια, θα τα δώσουμε για ανάπτυξη και από εκεί θα πληρωθούν όλοι!

Ναι όντως αυτό το είχα ξεχάσει :smiley:

Μπα.Δε θέλω να σας στερήσω τη χαρά.Γουστάρω τη μακαριότητα των βολεμένων.Mε διασκεδάζει ενίοτε.

Παρακάτω επισυνάπτω και αφίσα για το εικονοστάσι.

[SPOILER][/SPOILER]

Kαι σου έχω και άλλη λύση! Θα βγούμε από το ευρω και θα γυρίσουμε στην δραχμούλα μας, την θυμάσαι την δραχμούλα μας?? Θα είμαστε ανεξάρτητοι και όλες οι αγορές θα μας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες! Θα βάλουμε εμείς την ισοτιμία με το ευρω όπου θέλουμε και θα είμαστε αρχηγοί!!!

http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18893:piesan-ton-mparozo-na-epembei-sta-qesoterikaq-tis-elladas-kataggellei-o-g-dragasakis&catid=107:2012-04-19-15-42-23&Itemid=161

«Εγχώριες δυνάμεις προετοίμαζαν τον Μπαρόζο να βγει μετά την επιστολή Τσίπρα να βγει και να κάνει δηλώσεις ότι μετά από την επιστολή η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο Ευρώ»

Άντε λοιπόν καλά ας μείνουμε στην άγνοια μας. Να πιστεύουμε δηλαδή ότι η Ελλάδα έχει πρωτογεννές έλλειμμα :D:D#-o

hokam, με το ζόρι κρατήθηκα να μην κάνω report για το παραπάνω ποστ σου. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ποστάρεις τόσο αισχρές φωτογραφίες σαν αυτή με τον ακατανόμαστο. Σε παρακαλώ μην προσβάλεις τόσο βάναυσα την αισθητική μας, είναι το μόνο πράμα που μας έχει απομείνει για να μην καταλήξουμε ανθρωποειδή…

[SPOILER]:slight_smile: :stuck_out_tongue: :lol:[/SPOILER]

Aυτη η μαλακιτσα με τους “βολεμενους” πρεπει να εκλειψει σιγα-σιγα δεν νομιζεις? Και απο εσενα και απο τους υπολοιπους. Ο καθενας εχει τις σκεψεις του και τις γνωμες του για το πως θα πρεπει να κινηθει η χωρα στην συγκεκριμενη κατασταση και αναλογως ψηφιζει. Ο ελιτισμος του “κατεχουμε την αληθεια” και “οι υπολοιποι ειστε ανιδεοι και βλακες” ειναι εκνευριστικος

Αν οποιος δεν ψηφισε ΣΥ.ΡΙΖ.Α./Κ.Κ.Ε./ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α./ΑΣΠ.ΡΟΔ.ΟΝ.ΤΗΣ κτλ ειναι βολεμενος τοτε με βαση τα ποσοστα, τα 3/4 των Ελληνων ειναι βολεμενα αρα κανενα προβλημα για τη χωρα, απορω γιατι τοση γκρινια απ’ολους μας

Μα όχι αστους να λένε, είμαστε εμείς βολεμένοι που δουλέυουμε στον ιδιωτικό τομέα, κάτι θα ξέρει για να το λέει.

οταν ομως ο μισθος φθασει στα 300 ευρω μην αρχισετε να μιλατε παλι.

Σωστό.

Πχ όταν εξηγείς 3 λόγους που θεωρείς αναγκαία την ελεγχόμενη έξοδο από την ευρωζώνη και πετάγεται ο κάθε καραγκιόζης να ειρωνευτεί χωρίς στην πραγματικότητα να κατορθώνει να συντάξει ούτε μισό αντεπιχείρημα είναι λίγο εκνευριστικό.

Δε νομίζεις?

Για πες μας λοιπόν γι αυτή την “ελεγχόμενη έξοδο” από το ευρω και ασε τα" μπλα μπλα ουγκα μπουγκα" που συνήθως αραδιάζεις και κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρα…