Πού απαγορεύεται να πιστεύουν αυτά τα πράγματα; Εδώ ο Πλεύρης έγραφε σε βιβλίο ότι το μόνο λάθος που έκανε ο Χίτλερ είναι ότι δεν πρόλαβε να εξολοθρεύσει όλους τους Εβραίους και αθωώθηκε στα ελληνικά δικαστήρια. Κι εσύ ασχολείσαι με τα δικαιώματα της μετριοπαθούς ενδοϊδεολογικης τάσης του εθνικοσοσιαλισμού;
Μαύρος Κρίνος μυρίζει η φάση, προσέξτε μη γκαστρωθείτε.
εδιτ: με πρόλαβε το λαγωνικό ο Isis…
O Μιχαλολιάκος είπε “Τα εγκλήματα εκεί έγιναν από Γερμανούς, όχι από ναζί. Δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί ναζί.” Από Γερμανούς, λέει, που δεν ήταν ναζί, ξεκάθαρο είναι. Δικαιολόγησέ τον αν μπορείς.
Ωραία,μάθαμε ότι στο Δίστομο δεν έσφαξαν οι Ναζί.
Μισό να το πω στην γιαγιά μου ότι δεν είναι αυτό που νομίζει τόσα χρόνια.Αυτοί με τα ss που έβλεπε ήταν κάποιοι άλλοι.Τυχαίοι.
Ε ωραία αν δεν απαγορεύεται να λέει ο καθένας ο,τι θέλει γιατί σχίζετε τα ιμάτιά σας? Και γιατί είναι περίεργο που αθωώθηκε ο Πλεύερης? Πρέπει να υπάρχουν αδικήματα γνώμης στην Ελλάδα εν έτει 2012?
Δεν είναι δουλειά μου να δικαιολογήσω τον Μιχαλολιάκο ή οποιοδήποτε Μιχαλολιάκο. Την δικιά μου αίσθηση καταγράφω και με βάση την δικιά μου λογική ο Μιχαλολιάκος πιστεύει ότι το έγκλημα στα Καλάβρυτα (ή στο Δίστομο κτλ) δεν έγινε από ιδεολόγους ναζιστές. Νομίζω ότι στην συνέντευξη πήγε να στρογγυλέψει πράγματα που δεν του βγήκαν. Εδώ το ΚΚΕ λέει εν έτει 2012 ότι τους αξιωματικούς του Κατύν δεν τους έσφαξαν κομμουνιστές αλλά ναζιστές ή… τίποτα πράκτορες στην καλύτερη θα σε βάλω να το δικαιολογήσεις? Ο καθένας λέει ό,τι θέλει και κρίνεται γι’ αυτό. Από πότε πρέπει να μπαίνει στη φυλακή γι’ αυτό τον λόγο δεν το κατάλαβα…
Μιλάμε για ανέκδοτο επιπέδου… όχι αστεία!
Πόσο αστείοι γίνονται οι ψευδοφιλελεύθεροι και οι άλλοι (βλ. σορτιλετζ).
Σταματήστε τον αυτοεξεφτιλισμό… γελάνε όλοι μαζί σας :roll: