Kανείς δεν γελάει με κανέναν.Αυτή η τακτική της εκμετάλλευσης της μάζας με βρίσκει κάθετα αντίθετο.Δεν απαντά σε τίποτα και αποσκοπεί στην περιθωριοποίηση του ατόμου με την τρομερή δικαιολογία ότι αφού οι πολλοί λένε κάτι αν εσύ λες κάτι άλλο είσαι βλάκας.Και δεν απαντάς και τον πορώνεις.Όταν βρεθείς και συ κάπου που η άποψη σου θα είναι η ριζοσπαστική η προοδευτική θα καταλάβεις τι εννοώ.Όλα πρέπει να απαντώνται γιατί αν αρχίσουμε τους χαρακτηρισμούς και τις μπηχτές θα φτάσουμε τα άκρα να βγάλουν και πρωθυπουργό.
Πάντως ρε συ Crabsody,αν μη τι άλλο,περίμενα μεγαλύτερη συμπάθεια προς το κόμμα που ο αρχηγός του είναι ο cheap Rush.8)
Σωστος. Πολυ καλο
ναι όπως είχε στρίμωξει και τον ακτιβιστή της δεξιάς Βορίδη όταν τον είχε καλεσμένο…
Ναι σίγουρα, χαχνίζεις μόνος σου στο σπίτι και μιλάς εξ ονόματος όλων. Κλάιν μάιν.
Ο Καιάδας στον Θέμο. :lol:
Ε δε θα ασχοληθούμε και εδώ με τον κάθε καραγκιόζη (αυτό πάει τόσο στον Καιάδα όσο και στον Θέμο).
Δε χρειάζεται καν να ανοίξουμε την τηλεόραση.
Βασικά εγώ Τριανταφυλλόπουλο έβλεπα που διαφημίζει εδώ και…4 ώρες [I]“σε λίγο σε ποιον πέταξε καρύδα ο Μιχαλολιάκος της ΧΑ”[/I] και [I]“βρήκαμε τον μοναδικό έγχρωμο ψηφοφόρο της ΧΑ”[/I] αλλά κλασσικά παίζει 5,000 θέματα και στο τέλος βαριέσαι και αλλάζεις κανάλι. Ε, κάποιον που είναι για τον καιάδα θα πετύχεις και σε άλλα κανάλια…
Περιμένεις να διαφωνήσω; :-s Ποιός έχει αντιτεθεί σε όλα αυτά που γράφεις στις ΗΠΑ αν όχι οι εκεί ομοϊδεάτες μου; Ποιός θέλει να καταργήσει τον ρόλο του παγκόσμιου χωροφύλακα και κατηγορείται για απομονωτισμό;
Aν ανατρέξεις στα ποστς μου των τελευταίων μηνών θα δεις πως τα ίδια ακριβώς έγραφα για την κυβέρνηση Παπαδήμου και την αναγκαιότητα εκλογών, ειδικά με το επιχείρημα πως η βουλή που προέκυψε το 2009 εκλέχτηκε με εντελώς διαφορετική ατζέντα όπως γράφεις. Άλλο αν τώρα από τις εκλογές μας προέκυψε η “βουλή των τεράτων”. Ο κυρίαρχος λαός μίλησε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είπε μαλακία! :lol:
:youwish:
[COLOR=“Red”]Όποιος κοντράρει Τσίπρα γαύρος είναι ρε! :lol:[/COLOR]
+1
Cheap Rash γράφεται
Χαθηκε μεγαλη ευκαιρια…αφου ηταν μαζεμενοι εκει,μπορουσαν να δουνε το debtocracy να παρουν καμια ιδεα και να αρχιζουν να ροκαρουν με Twisted Sister και We’re not gonna take it. Γιατι προφανως στον Ισημερινο και θελουνε και μπορουνε.
Σύγχιση και πλήθος ερωτηματικών προκαλεί η στάση του Πάνου Καμμένου που σε επίσημο έγγραφο (non paper) το οποίο αναγνώστηκε από την κρατική τηλεόραση και το Mega φέρεται να περιγράφει κάποιους όρους του προέδρου των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” ώστε να δώσει ψήφο ανοχής σε κυβερνητικό σχήμα.
Ως όρους οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” φέρονται να έθεσαν τον ορισμό της ηγεσίας του ΥΕΘΑ και ορισμένων αξιωματούχων στην Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων.
Κλάμα με τον Καμένο αν ισχύει όντως.Το είδα και εγώ στο Μέγκα.
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά ο Μπούλης:lol:
Bέβαια ο ίδιος το αρνείται,όμως νομίζω ότι υπάρχουν οι δηλώσεις στα πρακτικά της Προεδρίας
[B][SIZE=“5”]ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ[/SIZE][/B]
Εμένα πάντως οι προσπάθειες που γίνονται για το σχηματισμό κυβέρνησης μου θυμίζουν το αξέχαστο βιντεάκι με τον παράγοντα του Εδεσσαϊκού.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ετσι ακριβως χαρακτηρησα κι εγω τις συζητησεις των πολιτικων πριν λιγες μερες που συζηταγαμε με κατι φιλους μου.
Και ταιριαζει γαντι το “Και μετα εμεις θελαμε και αυτοι ειπαν οχι δε θελουμε και μετα εμεις ειπαμε οτι ουτε εμεις θελουμε …κτλπ”
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/43852,PXaikalhs:_8a_paraith8w_an.html
Σοβαρεύουν τα πράγματα κύριοι…
Ναι τον Χαικάλη θα ενημέρωνε ο Καμμένος αν ήθελε να κάνει κάνα αλισβερίσι…
oμορφιες!!!
αν υπάρχει διάθεση παραμονής στο ευρώ και κάποια στιγμή κάποιος να μας (ξανα)δανείσει αν και εφοσων πληρούμε τις προϋποθέσεις…τότε καλά κάνουν