Εκλογές 2012

Eνα αρκετά ενδιαφέρον βίντεο, με κάποιες αλήθειες που δεν ακούγονται από τον κ. Δελαστίκ http://www.youtube.com/watch?v=6pX4LpU7FKY&feature=youtu.be

Θλιβερός διάλογος μεταξύ του Τατσόπουλου (ΣύΡιζΑ) και του εκπρόσώπου της ΔΡΑΣΗΣ. Μέσα στην όλη καφρίλα ο Τατσόπουλος λέει και κάτι σωστό: “Νομίζετε ότι βρισκόμαστε στον 19ο αιώνα”…

“Nα πα’ να γαμηθείς” λέει!!! :lol3::lol3::lol3:

Να ανοίξει το vol.2 του thread παρακαλώ!

Από [U][I]Τα πρακτικά της σύσκεψης Παπούλια - Μιχαλολιάκου[/I][/U]

[SPOILER]

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Πήγαινα και στον Εθνικό Αθηνών μικρός, σημειωτέον.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Περάσατε και από εκεί.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Βεβαίως, από την Ελληνορωμαϊκή με προπονητή τον Αρκουδέα, όταν ήταν ανοικτό.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ο οποίος εξακολουθεί να…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Είναι ακόμη. Είναι τα παιδιά του τώρα. Γιατί το πατρικό μου είναι στον Άγιο Αρτέμιο και πήγαινα με τα πόδια.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Στον Άγιο Αρτέμιο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Δίπλα.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Εγώ πήγα στο 13ο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Εκεί πήγα και εγώ στο 13ο.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Όταν οι Ιταλοί μας έδιωξαν. Εγώ είμαι του 7ου.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Έδιωξαν το 7ο από το Άλσος Παγκρατίου.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Μας έδιωξαν. Έκαναν στρατώνες το 7ο και πήγαμε…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Στο 13ο, στον Άγιο Αρτέμιο. Εκεί έμεινα μέχρι την Γ’ Γυμνασίου γιατί μετά μπήκα σε Πρακτικό Γυμνάσιο.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Έμενα στη Φιλολάου ψηλά, στο 31.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Στο 147 είναι το πατρικό μου από προπολεμικά.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Μάλιστα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Κύριε Πρόεδρε, αν με θέλετε κάτι άλλο…

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Όχι. Ήσασταν σαφής.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Για όνομα του Θεού, μην το λέτε αυτό.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Έναν τόσο κακό άνθρωπο.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Δεν νομίζω.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ (Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή): Όχι, όπως τέλος πάντων εικάζουν και λένε.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Από τη Γούβα και κακός;

[/SPOILER]

Το μεγαλείο της δημοκρατίας.

Για το μπάσκετ δεν είπαν τίποτα; :?

Ευάγγελος Βενιζέλος από τα πρακτικά της συνάντησης με τους Σαμαρά και Τσίπρα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του θεσμοφύλακα της Δημοκρατίας, Παπούλια:

“η παλιά πλειοψηφική δημοκρατία δυστυχώς δεν μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες κρίσεις που έχουν τα χαρακτηριστικά πυρηνικής καταστροφής, είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε μεταπλειοψηφικές λύσεις.”

Ξεχάστε το σενάριο της χρεωκοπίας και της δραχμής που θα θυμίζει χρόνια κατοχής. Πλέον είμαστε στο σενάριο του The Day After. Αναζητούμε ΜΕΤΑ-πλειοψηφικές λύσεις.

Αντιλαβού; Μεταμοντέρνος κόσμος, μεταπλειοψηφικές λύσεις.

Το παραπάνω ειπώθηκε για να κατανοήσει ο μικρός Αλέξης ότι πρέπει να ανεχτεί να περάσει η υπάρχουσα πολιτική με 120 βουλευτές. Συνταγματικά λέει στέκει. Του έκανε και μάθημα (για πρωτοετείς όπως σχολίασε ο Παπούλιας).

νέες εκλογές και βλέπω να γίνετε σφαγή φιλοευρωπαικών και αντιευρωπαικών δυνάμεων τουλάχιστον έτσι θα πάει το σκηνικό!!!
Ποιος το περίμενε ελπίζω να μην μπεί στην βουλή η Χ.Α που ίσως αποκαλυφθεί το προσωπείο της!!!
ΥΓ
Βλέπω άνοδο δικομματισμού και ειδικά της ΝΔ που θα δώσει μάχη με ΣΥ.ΡΙΖΑ θα ειναι μάχη fight fire with fire
:smiley:

Να ευχηθώ στους Τατσόπουλο και Σταυρίδη, κι εις ανώτερα:

Καλα ξηγηθηκε ο Τατσοπουλος ρε.

Η αλαζονεια και το υπεροπτικο υφακι της Μωβ Γραβατας (και ολων οσων εκπροσωπει και αντιπροσωπευει) ειναι ακρως χυδαια και εξοργιστικα.

Στο 32% ο ΣΥΡΙΖΑ !
Αλέξη δεν θα τη γλιτώσεις! Θα κυβερνήσεις !

Night*Sky εγώ καταλαβαίνω τι ήθελε να πει ή μάλλον τι προσπάθησε να πει ο Τατσόπουλος, με τον τρόπο που το κάνει όμως έχασε το δίκιο του και γι’ αυτό τον κακίζω. Ο εκνευρισμός δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων και γαμώ το κέρατό μου, είναι συγγραφέας, γνωρίζει πολύ καλά πως να εκφράζεται αλλά δεν το έκανε, η κάφρικη συμπεριφορά του αποτέλεσε το τέλειο άλλωθι στον πραγματικό κάφρο τον νεοανελεύθερο που είχε δίπλα του. Big mistake που λένε και στο χωριό μου… [-X

για νομο αττικης μιλαει. εκει ετσι κι αλλιως την εφαγε τη νδ.

country joe συμφωνω, δεν επρεπε να βγει απο τα ρουχα του, αλλα και ο αλλος ηταν προκλητικος. το οτι κρυβονται πσιω απο ενα χαμογελο βεβαια τους σωζει, αλλα οκ.

Η πλάκα είναι ότι έχουν αρχίσει και μιλάνε ξεκάθαρα με φρασεολογία 19ου αιώνα και δεν ντρέπονται. Αυτό είναι πολύ καλό για μένα, όποιος είναι εργαζόμενος, μισθωτός ή δουλεύει με ημερομίσθιο πρέπει να ανατριχιάζει με αυτά που λένε…

Τζημερώνει μια καινούρια εποχή.

Μυθικό το καραγκιοζιλίκι του Τατσόπουλου πάντως. Με φωνές και τσαμπουκαλίκια on air δεν καταφέρνεις κάτι.

Οσο τα πραγματα θα πολωνονται και θα οξυνονται ακομη περισσοτερο, τοσο η politically correct συμπεριφορα θα πηγαινει περιπατο.
Ακομη ειναι νωρις, η πραγματικη κριση δεν εχει ερθει ακομα.

Σενάριο χρεωκοπίας εντός ευρώ:

Σε αυτήν περίπτωση (της αδύναμης χώρας) το κόστος ανά πολίτη υπολογίζεται μεταξύ 9.500 και 11.500 ευρώ στο πρώτο έτος και 3.000 - 4.000 ευρώ ανά έτος τα επόμενα χρόνια.
Έτσι το κόστος ανέρχεται στο 40% - 50% του ΑΕΠ τον πρώτο χρόνο, σε μία στιγμή που το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί αρχικώς κατά 60%.

Σενάριο επιστροφής στη δραχμή:

Εάν τώρα μια ισχυρή χώρα της ευρωζώνης επιλέξει να αποχωρήσει από το ευρώ, οι συνέπειες περιλαμβάνουν χρεοκοπίες επιχειρήσεων, ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και κατάρρευση των διεθνών εμπορικών συναλλαγών.
Το κόστος ανά πολίτη ανέρχεται στα 6.000 - 8.000 ευρώ για το πρώτο έτος, αντίστοιχο του 20-25% του ΑΕΠ, και στα 3.500 - 4.500 ευρώ ανά πολίτη ετησίως για τα επόμενα χρόνια.
Αν τώρα π.χ. η Γερμανία αποφάσιζε μια πλήρη διάσωση της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας το κόστος θα ανερχόταν στα 1.000 ευρώ ανά Γερμανό.
Από την άλλη πλευρά, το πολιτικό κόστος, θεωρείται επίσης σημαντικό, καθώς σε μια ενδεχόμενη διάσπαση της ευρωζώνης, μειώνεται δραστικά η διεθνής επιρροή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ τονίζεται ότι καμία νομισματική ένωση στη σύγχρονη ιστορία δεν έχει διασπαστεί χωρίς κάποιας μορφής απολυταρχική - στρατιωτική κυβέρνηση ή ακόμη και εμφύλιο πόλεμο.
http://www.anatropi2020.gr/2011/09/ubs.html

Δεν τον πάω τον Τατσοπουλο,αλλά ο άλλος ο πουστης είναι τόσο εριστικος και τόσο θρασης που θα εξοργιζε και τον πιο ήρεμο άνθρωπο.Κι η ΔΡΆΣΗ τον πουλο όπως της αξίζει.Ούτε στη Βουλή.

:lol::lol::lol::lol:
Ετσι τρομερή κοροιδεία του ΣΥ.ΡΙΖΑ απο τους ράδιο αρβύλα

Θα τριζουν τα pixel του παλιου αβαταρ σου ρε συ.