Όπως φαίνεται κι από το βιντεάκι με τους αρβύλα, σ’αυτές τις εκλογές ο καθένας κοιτάζει πραγματικά να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, και το να πουλάς προοδευτισμό και χαβαλέ κάποια στιγμή τελειώνει (έσπευσαν να χτυπήσουν τα συντηρητικά αντανακλαστικά με τους μετανάστες).
Oi Αρβύλα κάνουν πλάκα με τον Τσίπρα.Ο Τσίπρας κάνει πλάκα με τον λαό και την χώρα.Η σάτυρα των αρβύλα δεν απέχει και πολύ απο την πραγματικότητα.Όταν θες να κλέψεις την ψήφο του λαού χωρίς να έχεις ξεκαθαρίσεις τι θα κάνεις είναι λογικό να σε παρουν στο χαβαλέ.Ο καλύτερος τρόπος να πληρωθεί αυτή η αλαζονεία του συριζα είναι να του δώσουμε αυτοδυναμία.Και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
Τα αποτελέσματα των τύπων που δεν καταλάβαν ότι η κάλπη έδειξε συνεργασία.
Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη της περασμένης Κυριακής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε: «Θα κριθούμε όλοι πολύ αυστηρά εάν η παράταση της πολιτικής αστάθειας επιφέρει μοιραίες συνέπειες. Ο κίνδυνος είναι πραγματικός. Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως. Εχω ενημερωθεί τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και από τον υπουργό Οικονομικών για την ταμειακή κατάσταση της χώρας και για τον κίνδυνο κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, εάν συνεχιστούν οι αποσύρσεις καταθέσεων από τις τράπεζες λόγω της ανασφάλειας που γεννά στους πολίτες η πολιτική κατάσταση».
Προσπαθώ να καταλάβω από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα.
Απο τα ποσοστά των 3 πρώτων κομμάτων που είναι μοιρασμένα και στην πτώση του δικομματισμού.
Αλαβάνος: "Έξοδος από το Μνημόνιο σημαίνει έξοδος από το ευρώ"
Η έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με μια επώδυνη διαδικασία παραδέχεται σε σημερινό άρθρο του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος καλεί την Αριστερά να πει την αλήθεια για το συγκεκριμένο θέμα, αν και δεν αποκλείει ως λύση της «προετοιμασμένη έξοδο» από την ευρωζώνη.
πλακα κανουν το πασοκ η νδ και κατα δευτερο λογο ο κουβελης…γιατι ενω μαζι θα βγαζαν 168 βουλευτες και θα καναν μια χαρα κυβερνηση μας πρηξαν τον πουτσο να ναι μεσα και ο συριζα…
αν ηταν τοσο μεγαλη αναγκη για το καλο της πατριδας να καναν κυβερνηση ας καναν εστω και χωρις τον τσιπρα…
αλλα μαλακες δεν ειναι…ξερουν οτι αν καναν μονοι τους με τον τσιπρα αντιπολιτευση στην επομενη εκλογικη αναμετριση σε 1-2-3 χρονια με το ρευμα που εχει και την φτωχια και μιζερια που θα συνεχιστει θα εβγαινε ο τσιπρας για πλακα…
οποτε ακομα και εδω σκεφτηκαν το κομματικο τους συμφερον…και το μελλον των κομματων τους…
Μαύρος μετανάστης λέει πως ψήφισε Χρυσή Αυγή!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I1Bi3ksMFNA&feature=g-all-u :lol::lol::lol:
οι αρβύλα πάντως μια χαρά χαρακτήρισαν τον κούβελη σοβαρό κύριο και έναν που α μη τι άλλο έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τόσα χρόνια στη πολιτική.
νταξει, αν ασχολουμαστε και με την σατιρα του Ραδιο Αρβυλα τετοιες ωρες…
Να βγω και εγω στην τηλεοραση και να αρχισω να τα σουρνω σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κτλπ.
Αν… τα σούρνεις, τότε θα είσαι σαν την Λουκά
Η σάτιρά τους έχει παρελθόν από εποχή ΑΜΑΝ, οπότε δεν τους πας κόντρα στο αντικείμενό τους
σημερα έχω λίγο χρόνο και θα κάτσω να διαβάσω τις θέσεις της δημιουργίας, ξανά. έχω προσέξει ότι κάποια μέλη που εκτιμώ δεν έχουν εκφραστεί και με τα θετικότερα σχόλια για τον τζήμερο. όποιος δε βαριέται να πει 2 κουβέντες να μπω λίγο στο νόημα…
Δυο κουβέντες του ίδιου:
-
? Όχι δεν είμαστε υπέρ των συλλογικών συμβάσεων… καθόλου κατάκτηση δεν είναι… το ελάχιστο ας το βρεί ο καθένας με τον εργοδότη του… να διεκδικήσει ο καθένας το μισθό ανάλογα με τις δυνατότητές του?
-
? Να χρησιμοποιηθούν όσοι μετανάστες δεν μπορούν να απελαθούν για φτηνό εργατικό δυναμικό σε ειδικές οικονομικές ζώνες που ταυτόχρονα θα είναι και περιοχές διαμονής τους. Διαφωνούμε με τις «φιλελεύθερες» απόψεις πως κάθε εργαζόμενος, είτε είναι μετανάστης είτε «ντόπιος», έχει τα ίδια εργασιακά δικαιώματα, διότι είναι ανεφάρμοστες στην πράξη. Όταν κάποιος φεύγει από μια χώρα όπου το επίπεδο αμοιβών είναι 1 δολλάριο τη μέρα είναι πρόθυμος να εργαστεί με αμοιβή που μπορεί να είναι κατώτερη από τον κατώτατο μισθό της χώρας προορισμού, αλλά πάντως είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα έπαιρνε στη χώρα του ?
-?τόσο καιρό ανεχόμαστε τους οπαδούς του Στάλιν, τώρα θα ανεχτούμε και αυτούς του Χίτλερ?
Τα υπόλοιπα [U][I]εδώ[/I][/U]
Φαντάζομαι ο dude δεν ήθελε τη γνώμη κάποιου που αντιτίθεται έτσι κι αλλιώς σε κάθε φιλελεύθερη θέση
Γιατί, την γνώμη του είπε ο eNick;
Είναι αντίθετος σε κάθε φιλελεύθερη θέση ο Τζήμερος; Μόνο δικά του λόγια βλέπω στο παραπάνω ποστ μου.
Όσο γιια τον αρθρογράφο που επικαλέστηκα δεν ξέρω αν αντιτίθεται έτσι κι αλλιώς σε κάθε φιλελεύθερη θέση, αλλά στο συγκεκριμένο άρθρο έχει λινκ σε βίντεο με τον ίδιο τον Τζήμερο και τις επίσημες θέσεις του κόμματός του. Οπότε ο dude και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του βασισμένος σε πρωτογενείς πηγές και όχι με σχόλια δικά μου τα οποία ποτέ δεν έγιναν.
δε μπορω να καταλαβω γιατι λυσσιαξατε τοσο για το βιντεο των αρβυλα,περα απτο οτι η εκπομπη ειναι εμετικη φετος,τι σας πειραξε ακριβως στη σατυρα για το τσιπρα?διαφωνειτε δλδ οτι σε πολλα πραγματα παει στα τυφλα και αμπαλαεα?εγω αυτο π.χ. για τους 100 χιλιαρικα ακομη δημοσιους για τη καταπολεμηση της ανεργιας δε μπορω να το συλλαβω πως και γιατι.ειμαι και μικρος και χαζος
Δίκιο έχετε. Ο dude όμως ζήτησε σχόλια χρηστών από εδώ. Το google φαντάζομαι το ξέρει
Θα σου πω εγώ πως και γιατί. Θα πείσει τον Ολάντ να μας δανείσει κι άλλο χωρίς να πάρουμε άλλα μέτρα. Δεν δέχθηκε ακόμα ο Γάλλος να τον συναντήσει και γι αυτό βγαίνουν κάτι τέτοια:
Αν συναντηθούν με τον Τσίπρα ο Ολαντ θα πάρει πέντε κάμψεις και θα δεχθεί ότι ζητήσουμε
:lol::lol:
Ο Κανακης ειναι ενα σιχαμενο σκουλικι, γιατι ενω δεν ξερει καλα καλα να σχηματισει μια προταση και ΔΕΝ εχει παρα ελαχιστα ψηγματα χιουμορ, καθεται και σχολιαζει με σιχαμενο απολιτικ τροπο, του στυλ “μουτζωνω την βουλη και μετα παω για χαλαρη φραπεδια στην παραλια να ηρεμησω” την πολιτικη κατασταση της χωρας, στο δε συγκεκριμενο βιδεο σε καποιο σημειο προωθει και την τρομολαγνεια του “χωρις μνημονιο, χωρις ευρω δεν υπαρχει ζωη στην γη”. Σκατα στα μουτρα του σε καθε περιπτωση.
Γιατι η σατυρα και η κριτικη πρεπει να αφορα μονο τη δεξια, προς την αριστερα ειναι επιθεση, “πολεμος” και λασπολογια
δεν τον συμπαθώ αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις πως δεν μπορεί να μιλήσει. Η εκπομπή είναι αυτό που λες ,“κράζω τους πάντες” …άσχετα αν πιστεύει πως είναι γαμάτος (not)…οπότε αν σου αρέσει σου αρέσει αλλιώς δεν την βλέπεις (δεν την βλέπω εδώ και 2 χρόνια)
Δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει όμως το επιχείρημα της τρομολαγνείας;
Αν κάποιος όντως πιστεύει πως δεν υπάρχει μέλλον χωρίς ευρώ και εκτός ευρωζώνης γιατί θα πρέπει να του ρίχνεται το ανάθεμα; Αυτό πιστεύει αυτό λέει…εκτός πια κι αν πιστεύεις πως έχει κάποιο κερδοσκοπικό όφελος εις βάρος του γενικότερου καλού.
έντιτ: στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Λαζόπουλος ε…τον οποίο θεωρώ μέγιστο λαϊκιστή