αν γουστάρεις εμπνευσμένο ηγέτη μιχαλολιάκο μη ντρέπεσαι αγόρι μου,εκφράσου ελεύθερα. τίποτα δεν είναι ντροπή, εδώ υπάρχουν μεταλλάδες που δεν ακούνε manowar και το λένε έτσι ελαφριά τη καρδία:!:
Εσύ γιατί χτυπιέσαι να αναδείξεις τις απόψεις ενός νεοναζί;
Να γίνει ανέγερση τζαμιών και να κλείσουν οι Εκκλησίες. Θέλει η… να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…
οι χριστιανοί πως γκρέμισαν τους ναούς που βρήκαν στη γη που μετοίκησαν και έχτισαν χριστιανικούς ναούς? σου φαίνεται δλδ υπερβολικό να γίνει το ένα από τα δύο πράγματα που ήδη έχεις κάνει?
Eπίσης τα τζαμιά έχουν καλύτερη αισθητική και πιστεύω ότι θα εδιναν έναν πιο κοσμοπολίτικο αέρα στις γειτονιές της Αθήνας.
Εγώ γουστάρω να εκφράζει ο καθένας την άποψή του και να κρίνεται γι’ αυτό. Μίλησα για το αυτονόητο ότι δεν πρέπει να υπάρχουν αδικήματα γνώμης. Το να βάζει ο καθένας ταμπέλες είναι παλιά αποτυχημένη μέθοδος που δεν βγάζει πουθενά. Γιατί κάθε φορά που προκύπτει μια πλειοψηφία θα απαγορεύει τις μειοψηφίες κοκ
Οι manowar είναι για τον πούτσο. Απαράδεκτο δε να ακούγονται από αριστερούς που ψηφίζουν Τσίπρα καθώς είναι σεξιστές, γελοίοι, δήθεν και ένα κάρο άλλα θέματα που δεν θέλω να αναφέρω.
Απάντησα στον αποπάνω.
ντάξει τώρα εκφράζεσαι άκομψα και χρησιμοποιείς λέξεις που δε θά πρεπε,ντροπή σου. η παναγίτσα και ο χριστούλης τι θα πουν όταν σε ακούν από ψηλά να μιλάς με αυτό το τρόπο? [-X
Μου φαίνεται υπερβολικό αριστεροί που το παίζουν αντιεθνικιστές να είναι υπέρ όλων των άλλων εθνικισμών (Τουρκικού, Σκοπιανικού, Αλβανικού κτλ) πλην Ελληνικού και παρότι άθεοι υπέρ όλων των άλλων θρησκειών (Ισλαμ, Μάρτυρες του Ιεχωβά κτλ) πλην Ορθοδοξίας.
Γενικά μου φαίνεται υπερβολικό όποτε μας συμφέρει να επικαλούμαστε την πλειοψηφία και όποτε μας βολεύει τα δικαιώματα της μειοψηφίας.
Το πιο λογικό θα ήταν κάποιος να πει απλά να χτιστούν τζαμιά για να καλυφθούν και οι μουσουλμάνοι της χώρας. Πέραν τούτου ουδέν γιατί έτσι φανερώνουν τον κομπλεξισμό τους.
Και τα λιμάνια που θεωρούνταν τα κατεξοχήν κοσμοπολίτικα μέρη, ήταν και είναι γεμάτα από λογιών λογιών οικήματα που είχαν τις δικιές τους ιέρειες… 8)
Ἄρθρο 59 τοῦ Συντάγματος:
- Οἱ βουλευτές πρίν ἀναλάβουν τά καθήκοντά τους δίνουν στό Βουλευτήριο καί σέ δημόσια συνεδρίαση τόν ἀκόλουθο ὅρκο:
“Ὁρκίζομαι στό ὄνομα τῆς Ἁγίας καί Ὁμοούσιας καί Ἀδιαίρετης Τριάδας νά εἶμαι πιστός στήν Πατρίδα καί τό δημοκρατικό πολίτευμα, νά ὑπακούω στό Σύνταγμα καί τούς νόμους καί νά ἐκπληρώνω εὐσυνείδητα τά καθήκοντά μου”.
Οἱ βουλευτές, λοιπόν, τοῦ ΣΥΡΙΖΑ (μέ ἐξαίρεση τόν Γλέζο πού ὕψωσε τό χέρι του) δηλώνουν μή συμμετέχοντας στην Ορκωμοσία πως:…
- ΔΕΝ θά εἶναι ΠΙΣΤΟΙ στή πατρίδα καί τό δημοκρατικό πολίτευμα
- ΔΕΝ θά ὑπακούουν στό Σύνταγμα καί τούς νόμους
- ΔΕΝ θά ἐκπληρώνουν εὐσυνείδητα τά καθήκοντά τους
Τελικά, σέ τί χώρα ζοῦμε ἀναρωτιέμαι πολλές φορές; Τί πρότυπα πᾶμε νά περάσουμε στά παιδιά μας;
Μέ μία φράση θά κλείσω: Ὁ Θεός νά βάλει τό χέρι του καί ἐμεῖς οἱ ψηφοφόροι τό μυαλό μας νά δουλέψει!
Και η Κόρινθος έιχε τον πιο badass ναό όλων των εποχών. Να το επαναφέρουμε άμεσα.
Πωπω, γουστάρω πολυτονικό! όμως, το οτι ορκίστηκαν στους φανταστικούς τους φίλους δεν πάει να πεί κάτι.
Πολυτονικό πληκτρολόγιο;
ελεος με τα χριστιανοεθνικοσαιτ εδω μεσα
Απαιτώ πιο καθαρή φώτο Καιάδα από την ορκωμοσία
Λολ στο λινκ ΡωμΝιος που έχει στο sidebar. :lol:#-o
οκ πάμε ένα ένα
- Ναι, πρέπει να υπάρχουν εν έτη 2012 εγκλήματα γνώμης. Είναι εγκληματικό να δηλώνει κάποιος οπαδός ενός δολοφόνου. Ειναι εγκληματικό κάποιος να υποστηρίζει μια ιδέα που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία εκατομυρίων ανθρώπων, με χιλιάδες από αυτούς τους νεκρούς να είναι συμπατριώτες του. Μερικές γνώμες πρέπει να είναι εκτός από ηθικα και δικαστικά καταδικαστέες.
2)Εγώ δε θα σου πω τι κάνουν αριστεροί που το παίζουν αντιεθνιστές, θα σου πω τι λέω εγώ που δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε αντιεθνιστής. Αρχικά θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι είναι σχήμα οξύμωρο να δηλώνεις έλληνας και χριστιανός μαζί. Αν δε το ξέρεις μπορείς να διαβάσεις κάποια πράγματα για να καταλάβεις το λόγο, δε θα στο αναλύσω εγώ εδώ.Θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως κάποιος είναι ανθέλληνας επειδή δεν είναι χριστιανός. Ίσως έχεις μπερδευτεί και θεωρείς ότι όποιος δεν ψηφίζεις χα-λάος-νδ-πασοκ είναι άθεος/ανθέλληνας/αριστερός/. Δε ξέρω πως τα έχεις στο μυαλό σου ειλικρινά, γιατί παρόλο που βροντοφωνάζεις έλληνας δηλώνεις και υποστηρίζεις το κίνημα που κατέστρεψε τον ελληνισμό :-k help me with that please!
Last but not least, θα ήθελα να δηλώσω κατά των θρησκειών γενικότερα. Ζώντας όμως στην ελλάδα της ορθοδοξίας κι έχοντας ζήσει την προπαγάνδα και τον ψυχολογικό πόλεμο που γίνεται στους κάτοικους αυτής της χώρας από τους χριστιανούς, είμαι μέγας πολέμιος της συγκεκριμένης θρησκείας συγκριτικά με τις υπόλοιπες. και για το γμτ της υπόθεσης κάνε μια πρόσθεση με τα θύματα των χριστιανών και με τα θύματα των άλλων θρησκειών μαζί.
Πολυ σωστος!
[SPOILER]
Οποτε μην τσιτωνετε οταν καποιος πιανει στο στομα του τον Super Joseph…
[/SPOILER]
είμαι σίγουρος ότι δε με έχεις δει να τσιτώνω με αυτό το θέμα, οπότε στον πληθυντικό που χρησιμοποιείς δεν εμπεριέχομαι
Edit: αν και όχι οπαδός του, δε νομίζω να είναι και ότι ορθότερο να ισοσκελίζεις τον κομμουνισμό με το ναζισμό ε?
Ο elric ανοιξε ωραίο θέμα περί Ελληνισμού χριστιανισμού που όμως δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ και χρειάζεται ολική και όχι μερική ανάλυση της ιστορίας.By the way ετοιμάστε το νέο πολλ για τις εκλογές…Είμαστε σε προεκλογική περίοδο…Άντε και θέλω να ψηφίσω…
Οι 10 πιο σατανικές φυσιογνωμίες στην ιστορία
http://www.dinfo.gr/οι-10-πιο-σατανικές-φυσιογνωμίες-στην-ισ/
Μάντεψε ποιος είναι πρώτος…
Και επειδή μπορεί να μην σαρέσει η σελίδα πάρε και άλλη μια…http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/10/blog-post_5240.html Οι πιο «θανατηφόροι δικτάτορες»