http://www.newstatesman.com/economics/economics/2012/05/chart-day-bank-jog
η μέρκελ αρχίζει και χάνει την μπάλα στην ευρώπη και εμφανίζονται οι πρώτες κινήσεις πανικού…
Αν είχαμε πρόεδρο με μπομπόλια θα της έλεγε ένα “βούλωνε ρε” στο τηλέφωνο και θα της το έκλεινε στα μούτρα…
Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή τουρκολάγνα Ρεπούση, όταν ο β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!! Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό;
ειναι προοδευτικος ανθρωπος για αυτο εφυγε…
συμφωνω 100% στο να γινει δημοψηφισμα μαζι με εκλογες…
Γιατι; Για να αποδειχθει αλλη μια φορα σε τι συγχυση βρισκομαστε; Να βγει πρωτο κομμα ΣΥΡΙΖΑ και ταυτοχρονα ενα συντριπτικο ποσοστο υπερ του ευρω;
Γέλαγε ο κόσμος όταν ο Παπανδρέου έλεγε για δημοψήφισμα, τώρα τους φαίνεται σωστή λύση? Για μένα και τότε ήταν σωστό να γίνει να καταλάβει και η επόμενη κυβέρνηση τι σταυρό έχει να κουβαλήσει, στα λόγια είναι όλα εύκολα.
Καλα κατα πασα πιθανοτητα και τοτε η Μερκελ του το επεβαλλε
Πολύ πιθανό, αν και είχε φάει κράξιμο και από τους ευρωπαίους.
Ωραία μυαλά! Να τους χαίρεστε τους “προοδευτικούς” σας
edit: sorry για το double post
Και ξαφνικά όλοι ενδιαφερόμαστε για τη γενοκτονία των Πόντιων.
Αν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο κάποιος από την “απέναντι πλευρά” θα είχατε γεμίσει σελίδες μπουρδολογίας εδώ μέσα!
Φυσικά δεν έχω κάτι προσωπικά μαζί σου.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
Ποια είναι η απέναντι πλευρά?
Κάποιος πιο “συντηρητικός”, “δεξιός” όπως θέλεις πες το
To έχω ξαναγράψει πως ο Τζήμερος είναι αδιάβαστος και μαλακάκος. Οι απόψεις που διατυπώνει εκφράζουν τον ίδιο, είνα φανερά σχεδιασμένες στο πόδι (σε βαθμό που να θυμίζουν αντίστοιχες θέσεις Καρατζαφέρη ως προς αυτό…) και σίγουρα δεν πρέπει να αντμετωπίζονται ως “βίβλος” της φιλελλεύθερης θεωρίας εκτός και αν ο σκοπός είναι να διαμονοποιείται η τελευταία…
Aν θέλεις τώρα να μιλήσουμε για το ποιά θα ήταν μία φιλελέυθερη προσέγγιση στα εργασιακά και τη μετανάστευση ας μην το κάνουμε σε αυτό το θρεντ που έχει να κάνει με τις εκλογές.
Επειδή την ξανάγραψες -και δεν πρόλαβα να σου απαντήσω- αυτή την εξυπνάδα περί “εμπάθειας”: Που να μην έγραφα σεντόνια και να μην επιχειρηματολογούσα εδώ μέσα… [-X
Δηλαδή όταν οι αριστροί είναι σταθεροί στις θέσεις τους, εκεί αυτό λέγεται σταθερότητα ενώ όταν το κάνω εγώ είναι “εμπάθεια”; :-s
Αν ήθελα να είμαι εμπαθής θα αναδημοσίευα αυτά που κυκλοφορούν στο fb για τα αγγλικά του Τσίπρα. Αλλά στα παπάρια μου -δικαίωμα του καθενός να έχει την μόρφωση και την παιδεία που θέλει και να το δείχνει- προτιμώ να εστιάζω στις θέσεις του και στα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτές…
Απλά ας ανοίξει ο κόσμος τα μάτια του και ας στέκεται κριτικά απέναντι στον κάθε υποψήφιο σωτήρα και τις “μαγικές” του λύσεις.
Kαι σε αυτό το ποστ μου γράφεις και για “παροξυσμό”…
Χαλαρός είμαι εγώ, χαλάρωσε και εσύ…
Το αν σε ανέφερα είναι επειδή εσύ έκανες σειρά ποστς όπου τα χώνεις στον Κανάκη που τόλμησε να αμφισβητήσει τον Τσιπρα, σε όσους τολμούν να φοβούνται πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας βγάλει από το ? κλπ.
Αν δεν είσαι κολλητάρι του Τσίπρα δεν υπάρχει λόγος να φέρεσαι σαν να είσαι!
Κατά τη γνώμη μου δίνετε ιδιαίτερη σημασία χωρίς λόγο σε ιδεολογίες και σε μανιφέστα κομμάτων…[B]ειδικά στις μέρες μας [/B]και ειδικά σε αυτή την χώρα!Βλέπουμε πόσο εύκολα αλλάζουνε οι θέσεις των κομμάτων σε βασικά ζητήματα,πόσο κατευθυνόμενες είναι από τα μεγάλα συμφέροντα,είδαμε ένα σοσιαλιστικό κίνημα να κυβερνάει πιο “δεξιά” και από τη ΝΔ , είδαμε τον Καμμένο από σύμβολο της ΟΝΝΕΔ να γίνεται λάτρης του Ανδρέα!!!Τι ψάχνετε?
Ουσιαστικά ψηφίζουμε πρόσωπα και προθέσεις…βαρεθήκαμε κάποιους που αποδείχτηκε ότι είναι άχρηστοι και λίγοι,βαρεθήκαμε κάποιους που αποδεδειγμένα κλέψανε και δεν γουστάρουμε πια κάποιους που υποψιαζόμαστε ότι κλέψανε και βουτήξανε στην διαπλοκή!Ας φάνε και κάποιοι άλλοι στην τελική (αν και μόνο το κοκκαλάκι έχει μείνει πια)…δεν είπαμε ότι περιμένουμε τον Μεσσία!
Επαναλαμβάνω ότι αυτές οι εκλογές ήταν και είναι η ευκαιρία για να ανακατέψουμε λίγο την τράπουλα (μιας και το καράβι έτσι κι αλλιώς οδεύει προς τα βράχια) και αν κρίνω από τις αντιδράσεις των έξω αλλά και των τοπικών συμφερόντων μετά τις 6 Μαίου ένα ψιλοταράκουλο ήδη το πάθανε…
Και εκεί που κάποτε επικρατούσε η διαμάχη ανάμεσα σε πασοκ-νδ, με αμφίδρομη μαύρη προπαγάνδα… τώρα άλλαξαν άρδην οι καιροί και τους βλέπουμε να κάνουν το παν μαζί, μπροστά στον κίνδυνο του Τσίπρα, του σταλινισμού, της δραχμής και ό,τι άλλη τρομολαγνική μαλακία κατέβει στο κεφάλι των μικροαστών (γιατί αστοί πρακτικά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα).
Ένα σχόλιο για την Ρεπούση… μήπως ένιωθε συνωστισμό στη βουλή και έφυγε; Ή μήπως κατουριόταν και δεν κρατιόταν άλλο η γυναίκα; :roll:
Οι 3 μουσουλμάνοι βουλευτές ήταν παρόντες;
edit: Και για να γελάσουμε λίγο…
Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μέσω της εκπροσώπου Τύπου, Φώφης Γεννηματά, η οποία χαρακτήρισε «αντιλαϊκές και επικίνδυνες» τις προτάσεις του.
Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο ξεφεύγουν :lol:
Μήπως είναι ράδιο - αρβύλα το σκηνικό με την Ρεπούση;
Στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς προστίθενται τα εξής:
«Η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους. Η βουλευτής Α’ Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, με αφορμή τα όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται δήλωσε τα εξής: «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63659473