Εκλογές 2012 (ποστάρουμε ΜΟΝΟ άρθρα, χωρίς σχόλια)

Έχω καταλάβει ότι σοβαρή συζήτηση στο forum για τα πολιτικά δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Συνάντησα πολύ κόσμο που μη έχοντας αντίλογο απλά ειρωνευόταν, έβριζε, έβαζε φωτογραφίες πιθήκων κτλ κτλ. Μέχρι και φωτογραφία της φάτσας μου στο σώμα της Μέρκελ είδα. Κάποιες φορές παρασύρθηκα και εγώ και ζητώ συγγνώμη από όλους για αυτό. Επειδή όμως με ενδιαφέρει να διαβάζω άρθρα όσο αναφορά τις εκλογές, την πολιτική κτλ κτλ. θα σας παρακαλούσα σε αυτό το thread να ποστάρουμε μόνο άρθρα ή links από άρθρα σε σχέση με το θέμα αυτό. Χωρίς κανένα σχόλιο για τον συγγραφέα ή για το κείμενο το ίδιο. Έτσι όποιος θέλει θα μπορεί να διαβάζει και να μην χρειάζεται και να διαβάζει επεξηγήσεις, σχόλια ή βρισιές, ή να βλέπει φωτογραφίες που δεν τον ενδιαφέρουν. Αν θέλεις κάποιος να λέει σχόλια κτλ κτλ ας το κάνει σε ένα από τα υπόλοιπα thread. Ευχαριστώ

[U]Brady Kiesling H καθοδική δημοκρατία[/U]

Το νόημα ενός φόρουμ είναι να γίνονται σχολιασμοί και ανταλλαγές απόψεων. Αν το φοβάσαι, ή/και δεν σε βολεύει, να βάζεις τα άρθρα σου σε κανένα μπλογκ ή στο τουίτερ σου ή όπου αλλού θέλεις. Από τη στιγμή που το παραθέτεις σε φόρουμ, θα το σχολιάσουμε άμα λάχει 8)

Αν θες μπορείς να το κάνεις copy paste και να το σχολιάσεις όσο θες σε ένα άλλο thread. Το νόημα εδώ είναι να μπορεί κάποιος να διαβάσει κάποια άρθρα που προτείνουν διάφοροι χρήστες χωρίς περιττή άλλη πληροφορία. Το θέμα αυτού του topic είναι αυτό. Αν θες το σέβεσαι. Αλλιώς μπορώ και εγώ να πάω να κάνω πουτάνα όλα τα thread του forum. Kάνε ότι καταλαβαίνεις. Είναι και το μοναδικό post με σχόλιο μου σε αυτό το thread.

Y.Γ: Κυρίως το έκανα το thread για να διαβάζω την αντίθετη στη δική μου άποψη. Οπότε θα ήθελα συμμετοχή από όλο το φάσμα. Να διαβάσω τί διαβάζει ο κομμουνιστής, ο σοσιαλιστής, ο δεξιός, ο ακροδεξιός, κτλ κτλ Πιστεύω αν σεβαστούμε τον κανόνα θα βοηθήσει όλους

Δεν βρηκα λινκ αλλα θα παραθεσω 2-3

der, die, das

[U]Ληξουριώτης από Δράση για ασφαλιστικό, εργασιακά[/U]

Το βάζω και στο Εκλογές 2012 για να σχολιάσετε ότι θέλετε. Θα τα βάζω όλα και εκει για να μην έχουμε παράπονα

Τους σπασικλες να φοβαστε λαμογια
http://nikosmoraitakis.com/2012/04/28/revenge-of-the-nerds/

Άντε, άντε, θα συμβάλλω κι εγώ. :slight_smile:

Γιατί δεν ονομάστηκε το θέμα “Προπαγάνδα υπέρ της Δράσης και του κίναιδου” ;:-k 8)

γιατί έχεις τη δυνατότητα να το μετατρέψεις σε προπαγάνδα υπερ του κοκκινοφασισμού υποθέτω!

Γενικά μιλάς ή αναφέρεσαι σε εμένα;

[B]Από τι ακριβώς ??θα ξεβρομίσει ο τόπος?? με ψήφο στη Χρυσή Αυγή;[/B]

Άρθρο των Κώστα Γούση,Παναγιώτη Μαυροειδή

http://aristeroblog.gr/node/695

Ελευθεροι ειναι ολοι να ποσταρουν. Απλα παρακαλεσα να βαζουμε μονο links. Επισης να πω οτι διαβαζω και ανταρσυα, συνασπισμο, κτλ κτλ. Ο μονος λογος που δεν ποσταρω ειναι γιατι φοβαμαι οτι θα θεωρηθει οτι διαλεγω τα χειροτερα αρθρα για την αριστερα για να την μειωσω.

Μπραβο otinane. Ζητω ακομη μια φορα να σταματησουμε την κουβεντα για να ειναι το thread καθαρο. Αντιγραψτε τα link στο εκλογες 2012 και αναλυστε τα. Δεν ειναι δυσκολο

στανγκερ, ρώτησες γιατί δεν έχει άλλο τίτλο το θέμα και πρότεινες ταυτόχρονα ένα συγκεκριμένο (τίτλο), βγάζοντας συμπέρασμα προφανώς από τα πρώτα 6-7 άρθρα που ποσταρίστηκαν. σου απαντάω πως έχει γενικό τίτλο κι όχι ειδικό υπέρ ενός σχηματισμού, γιατί μπορώ άνετα εγώ ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε να ποστάρει 15 άρθρα υπερ κοκκινοφασίστων, φρικιών, ναζιστών και να αποκτήσει διαφορετική τροπή το θέμα. οπότε, ανά διήμερο και ανάλογα με τα κέφια της κάθε ομάδας θα έπρεπε να αλλάζει ο τίτλος, κάτι το οποίο είναι παράλογο από τη στιγμή που μπορείς να έχεις έναν τίτλο που περιλαμβάνει τα πάντα. θα μπορούσες απλώς να ρωτήσεις γιατί οι μαρξιστές λενινιστές του φόρουμ δεν απαντούν στη προπαγάνδα με δική τους αντιπροπαγάνδα. επίσης, δεν είμαι σίγουρος αν εσύ συγκεκριμένα είσαι κοκκινοφασίστας. εκτός από κομμουνιστής (αν είσαι) είσαι και ρατσιστής όπως αφήνει να εννοηθεί το κίναιδος; αν ναι, τότε ναι, πάει και σε σένα.

σομναμμπουλιστ σχολίασα επειδή είδα ολόκληρη σελίδα να ασχολείται με ένα συγκεκριμένο κόμμα και μόνο. Όσο για τα υπόλοιπα που σχολιάζεις για μένα, δεν αξίζει καν να ασχοληθώ (επίσης μάθε την ετυμολογία της λέξης “κίναιδος” και πότε πρωτοχρησιμοποιήθηκε, και μετά έλα να μας κάνεις μαθήματα ρατσισμού, όταν μεγαλώσεις). Δεν θα σχολιάσω άλλο εδώ, αν είναι θα παραθέτω μόνο κανένα άρθρο, όπως το παρακάτω:

[Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια (όσο κι αν επί μακρόν τα μάκρυνε ο Προκρούστης)](http://www.enikos.gr/stathis/37609,To_yema_exei_konta_podaria_(oso_ki_an_.html)

οπότε συμφωνούμε μάλλον ότι δε χρειάζεται να αλλάξει ο τίτλος μια που δεν είναι ανάγκη το θρεντ να μείνει στη μία σελίδα που αφορούσε ένα συγκεκριμένο κόμμα. για το “κίναιδος”, όταν καταφέρω να ζήσω στην αρχαία ελλάδα όπου ίσως είχε κάποια άλλη σημασία η ετυμολογία της λέξης, θα αρχίσω να την εκλαμβάνω βάσει της τότε σημασίας της (όποια κι αν ήταν αυτή), στο τώρα, στη συγκεκριμένη χώρα, στο συγκεκριμένο θρεντ (το οποίο σε εξέπληξε που ξεκίνησε ως προπαγάνδα υπέρ κόμματος ηγετικό στέλεχος του οποίου είναι ομοφυλόφιλος), των συγκεκριμένων άρθρων (της πρώτης σελίδας), εκλαμβάνω το κίναιδος ως υβριστικό χαρακτηρισμό κατά των ομοφυλόφιλων, γιατί έτσι χρησιμοποιείται. αν εσύ το χρησιμοποίησες διαφορετικά, χαίρομαι που δεν είσαι ρατσιστής. απλώς προσπάθησε να επεξηγήσεις την επόμενη φορά, γιατί, όπως βλέπεις, στο τώρα, η λέξη έχει συγκεκριμένο νόημα.

για την ιστορία…

κίναιδος (ο) (αρχαιοπρ. ?μειωτ.) άνδρας που συνουσιάζεται με ομόφυλό του, ο παθητικός ομοφυλόφιλος ΣΥΝ. (!) πούστης
[ΕΤΥΜ. αρχ. αβεβ. ετύμου. Σύμφωνα με αρχ. ετυμολογικό λεξικό «παρά το κινείσθαι την αιδώ ή παρά το κινείσθαι τα αιδοία» εκδοχή που θεωρεί τη λ. ως σύνθετη των λ. κινώ και αιδώς ή αιδοίον. Εντούτοις, σημαντικό πρόβλημα εξακολουθεί να συνιστά η ποσότητα του ?ι- (κίναιδος-κινώ)]

όπου “μειωτ.” = μειωτικός

8O8O

[SPOILER]Παίζει τίποτα με αυτή τη Μαριλού; :lol::p[/SPOILER]

Περί “κίναιδου”: Το θέμα με αυτόν είναι πως εαπό φίλος του Λαλιώτη με πόστο στο υπουργείο του στην πρώτη 8ετία ΠΑΣΟΚ μας προέκυψε πρόεδρος φιλελεύθερου κόμματος. Στο κρεββάτι του ας κάνει ό,τι θέλει, δικός του είναι ο κώλος.

http://www.techiechan.com/?p=1623

Λιγα για τους τρεντι νεοφιλελευθερους.

Επισης ειναι μεγιστη μπουρδα η παραθεση μονο λινκς. Δεν ειμαστε ουτε προκελογικο κεντρο ουτε τραπεζακι στην Πανεπιστημιου.

Ο Τάκης Μίχας σε κάθε άρθρο του ξεπερνάει τα δυσθεώρητα επίπεδα μαλακίας που ο ίδιος θέτει κάθε φορά.

Τι πάει να πει: “Εδώ το έγκλημα παραπέμπει στο ερμηνευτικό σχήμα «λαός εναντίον λαού».” Έπιασαν ποτέ κανέναν για το έγκλημα; Μάθαμε αν αυτοί που πυρπόλησαν τη Μαρφίν ήταν αναρχικοί, πράκτορες της αστυνομίας ή κάτι άλλο; Για τις ευθύνες της διοίκησης της τράπεζας αγρόν ηγόραζε ο Μίχας.

Πάλι καλά που στο τέλος δηλαδή θυμήθηκε να ρωτήσει και το Χρυσοχοϊδη.