Ποσο σημαντικο να εχεις βρει αυτον τον ενα καλλιτεχνη (θαρρω πως ολοι εχουμε απο καποιον) που στη μουσικη του αποτυπωνει το ατομο σου (τις σκεψεις, τα ονειρα, τις φιλοδοξιες και τις εγνοιες) οπως αυτο εχει διαμορφωθει στο παρον βεβαια και μελοποιει τις σκεψεις που τρεχουν στο μυαλο σου με τα τραγουδια του. Και δεν φανταζομαι ποσα πραγματα εχω να μαθω ακομα απο τον κυριο Young, καθως εχω ακουσει αρκετους δισκους του ωστε να εχω δεθει με αυτον και να μπορω να τον αξιολογησω μεν αλλα η δισκογραφια του εχει τοσο ευρος και βαθος που ειναι τοσα πολλα αυτα που δεν εχω εξερευνησει ακομα…
[I]Is it hard to make arrangements with yourself when you’re old enough to repay but young enough to sell?[/I]
(Ποστάροντας σε random topic ελπίζοντας πως θα το δουν αυτοί που πρέπει) Dirty Three έχει δει κανείς live να μου πει δυο λόγια? Φανατικός τους οπαδός δεν είμαι, αλλά το ψήνω για συναυλία. Δυο μέρες πιο πριν θα έχω δει και gybe, οπότε η σύγκριση θα’ναι αναπόφευκτη, ας ξέρω αν την αντέχουν
Ακούγοντας την γέφυρα στο Negasonic Teenage Warhead των Monster Magent μου ήρθε στο μυαλό το Tales of Brave Ulysses των Cream…#-o H μελωδία των φωνητικών.Φαντάζομαι αυτό και ένα εκατομμύριο ακόμα κομμάτια έχουν κάτι παρόμοιο αλλά…μπουρδολογίες λέγεται το θρεντ.
Υπάρχουν κάποιοι δίσκοι που δεν θα τους συγκατάλεγα αναγκαστικά στους αγαπημένους μου (κάποιους από αυτούς ναι) αλλά όταν τους ακούω νιώθω ένα δέος…Δεν ξέρω πως να το περιγράψω.Νιώθω πως ακούω κάτι τεράστιο. Ωραίο συναίσθημα.
Αν και έχω φάει ήδη κράξιμο για αυτό από μέλη του φόρουμ, έρχομαι να το ανακοινώσω και δημόσια:
Τα καθαρά φωνητικά του τρισμέγιστου Mikael Stanne (Dark Tranquillity), μου θυμίζουν Βασίλη Καρρά. Δεν είπα ότι μοιάζουν, είπα ότι μου θυμίζουν. Κράξτε με
Σωστός.
Επίσης. Γουστάρω metal με χίλια. Αλλά ακούω τα ίδια και τα ίδια. Δεν έχω όρεξη να ψαχτώ. What’s wrong with me? Μάλλον τίποτα αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται.
οσο γελοίος ακούγεται κάποιος που τραγουδάει ενα αλλο κομμάτι των ίδιων και ξαφνικά κοκαλώνει γιατι διαπιστώνει οτι εχει πέσει σε στίχο που απλά ειναι σαν να σε χτυπάει το ρεύμα αυτόν τον καιρό. απλά δεν το είχα δει να έρχεται μέσα στο κομμάτι.