Γινε Private Snowball να μεγαλωνει σιγα σιγα το καστ του Full Metal Jacket εδω μεσα:p
ξεθαβα τμηματικα το dark third των pure reason revolution τελευταια και εχω να πω οτι εξι χρονια μετα [εντωμεταξυ, αυτο το 2006 πρεπει να ειναι η καλυτερη μουσικη χρονια του παντοντε] οι τελειες ποπ μελωδιαρες τους στα φωνητικα παραμενουν τελειες :!:
με αυτο το pop-prog-κστι πρεπει να εχω να ασχοληθω απο το night των gazpacho ομως, οποτε αν ψηνεται κανεις σχετικος ας κανει μια συλλογη με κομματαρες τυπου bullitts dominae, massive illusion κ.λπ.
λογικά ο Ντικέυς θα μπορέσει να κάνει μία
θελω και εγω :bounce:
δεκαυ, pretty please;;;
[SPOILER][/SPOILER]
επισης,
τι δισκος!
Θα δω τι μπορώ να κάνω μόρτες, αλλά είμαι λίγο busy τελευταία (σοβαρά) και έλεγα να κάνω τη 60s-70s για Καναδά. Να πάει ο Καναδάς πρώτα;
[SPOILER]edit: θα είναι ωραία η συλλογή του Καναδά (σοβαρά) :)[/SPOILER]
ok
Ευχαριστώ πολύ. Να κάποιος που καταλαβαίνει τι θα ακούσει.
Αναμένουμε, σίγουρα εξαιρετική θα είναι για άλλη μια φορά!
ρε μλκ προσκυνώ :lol:
αβε!
Oποιος μπορει να σκεφτει πιο σουρεαλιστικο σεναριο απο το να αγοραζεις την ιδια μερα βινυλιο Wishbone Ash και εισητηριο για συναυλια Alitiz ας μου το πει και εμενα…
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή δεν έχει καν πλάκα ο τύπος.
Καπως άκυρο(για εδω), αλλά σιγα τα αυγά. μέσα στην ακυρωσυνη ειμαι…
χθες το βράδυ που άκουγα τις μπλουζιες του Ηopeto, σκεφτόμουν…
ποτε κανει κάποιος μεγαλύτερη τέχνη? οταν απο το πουθενά και με μια χαρά ψυχική κατάσταση και ολα καλα στην ζωή του σου φτιάχνει ενα εργο, ή όταν είναι μέσα σε μια κατάσταση που ολα ειναι χάλια και εχει πιάσει πάτο και δημιουργεί??
σε ποια απο τις 2 περιπτώσεις πρεπει να υπάρξουν περισσότερα εύσημα? στο παίρνω το τίποτα και το κάνω κατι, ή στο εμπνέομαι απο κατι??:-k
…:lol::lol::lol:άπαικτος:):!:
:!::!::!::!::!:
ο sebastian bach στο children of the damned. ο sebastian bach. στο children of the damned. τελεια.
Πω ρε Ιγκνοραντ, τι αφισόνι/συναυλιόνι είναι αυτό ?! Σου δίνει και flexi-cd λέει για δωράκι :’)
Κι εμείς βλέπουμε Nightstalker τα Χριστούγεννα…
somnambulist : [I]http://youtu.be/PEjyho4qPi4?t=2m45s[/I]
[SPOILER]
[SPOILER]Αχ, το φχαριστήθηκα![/SPOILER][/SPOILER]
αχαχαχα, πεθαινω
σεμπαστιαν μονο απο παπακωνσταντινου ομως :!:
χωρις σποηλερ, απενοχοποιημενα
Τι Διασκευή ΈΠΟΣ ειναι αυτη από converge. Γενικότερα τρελή σειρά αυτή της Hydrahead όπου κυκλοφορούσε εφτάρια με διασκευές σε σαμπαθθθθθ