Το business plan του τυπου αλλα μαι ολοκληρου τλυ fb, ειναι το rage bait, τι ακριβως συζηταμε ;
Εμένα μου φαίνεται φοβερό που υπάρχει κόσμος που τριγκάρεται με τέτοια.
Εμενα με τριγκαρει το οτι μια εμετικη σελιδα σαν κι αυτην εχει τοσο μεγαλο κοινο, και θεωρω οτι προσβαλει το συλλογικο IQ ολοκληρης της κοινωνιας η υπαρξη της.
Κατι Τσιλι Καφενεια, Χατζημεταλλαδες κι ενα σωρο αλλες πιπες στο ΦΒ ποτε δεν καταλαβα γιατι εχουν γινει δημοφιλη… βεβαια μετα θυμαμαι οτι μια σημαντικη μεριδα ανθρωπων πηγαν σημερα με καραβι στην Τηνο, βγηκαν απο το λιμανι ερποντας, και εφτασαν μεχρι την εκκλησια με πληγες στα γονατα, και φευγει οποιαδηποτε απορια.
Αυτή την απορία την είχα και εγώ! Πως είναι δυνατόν να “τσιμπάνε” κάποιοι με τέτοιες δημοσιεύσεις που είναι προφανές ότι εκλιπαρούν για λίγη προσοχή, θες λόγω ιντερνετικής…ματαιοδοξίας, ίσως επειδή βγάζουν κάποιο όφελος όπως λέει και ο @jonkyr , σε κάθε περίπτωση ο όρος μπουρδολογίες του τοπικ είναι απόλυτα ταιριαστός ή ακόμη ακριβέστερα πρόκειται για…
(χρησιμεύει και ως σταχτοδοχείο το παραπάνω)
Όσο πάει και χειροτερεύει, κρίμα και είχε υπάρξει καλό άτομο.
Μ’ αρέσει που αναρωτιέστε για το φβ και τα γκρουπς/rage bait κλπ, συνήθως εμείς εδώ μέσα είμαστε έτσι
Γιατί ρέητζ μπέητ βρε παιδιά, μήπως απλά τριγκάρετε που θίγουν τα τοτέμ σας.
10 ΔΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑ.
- Black Sabbath - Heaven and Hell
- Manowar - Fighting the World
- Iron Maiden - Fear of the Dark
- Blind Guardian - Nightfall in Middle Earth
- Sepultura - Chaos A.D.
- Accept - Metal Heart
- Celtic Frost - Into the Pandemonium
- Savatage - Edge of Thorns
- Slayer - Seasons in the Abyss
- Motörhead - Orgasmatron
Ο Βασίλης Στεργίου θέλει οπωσδήποτε σωσιμο
Εγώ είμαι ο Βασίλης Στέργιου
Παραδοξως το σχολιο του Βασιλη Στεργιου ειναι πιο ευστοχο απο οποιαδηποτε αναρτηση της σελιδας.
Δεν το κράτησα τυχαία
Λυπαμαι αγαπητοι που δεν μπορειτε να απολαυσετε ολοκληρο γαμιστερο ιδιωμα επειδη εχετε τρυφερα αυτακια.
Γενικά πάντως σ’ αυτό το ιντερνετικό καταγώγι έχει επικρατήσει ένα βάιμπ “πες ό,τι χοντράδα θες και όποιος ενοχληθεί λέμε μετά ότι είναι ή θρησκευτικά φανατισμένος ή άδειος από ΧΙΟΥΜΟΡ”.
Και υπεροψία. Πολλή υπεροψία.
Ναι γιατί λίγα έχουμε γράψει εδώ
Ε σαν αυτά εκεί δεν νομίζω
αχ οι παλιές καλές μέρες με Κάργια Κουρουνεν και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…
Γενικά δεν υπάρχει ψηφιακό καφενείο χωρίς μαναφούκια, trolling και rage baits. Εκτός αν only print is real που λένε και στο αναλογικό καφενείο. ![]()
Μετράει για την υπερασπιστικη μου γραμμή ότι αγαπώ τους blood incantation?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΥΦΕΡΆ ΑΥΤΆΚΙΑ. ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΑΚΟΥΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΈΝΑ ΑΥΤΊ ΑΚΟΎΩ 100%
Θα μετρήσει όταν αγαπήσεις και τους BLOOD και -κυρίως- τους INCANTATION
Μια χαρα ειναι το ιδιωμα για αυτους που γουσταρουν και καλα κανουν δηλαδη…τωρα το να λεει κανεις οτι το ντεθμεταλ ειναι αυτο που “θα σωσει τα αυτια καποιων” ισως μαλλον να ειναι λαθος οτοκορεκτ αντι για “ματωσει” ![]()