Είμαι η Norda ή αλλιώς η Ντίνα. Είμαι πτυχιούχος μαθηματικός (πωωω!!!).
Έγινα μέλος στο forum πριν κάνα χρόνο και έκανα μερικά posts τότε. Η αλήθεια είναι ότι με πήρατε λίγο από τα μούτρα και παράτησα το site. [-X
Αλλά αποφάσισα να μην περάσει ο φασισμός του rocking και σαν φιλελεύθερη γυναίκα σε δημοκρατική χώρα θα συνεχίσω να γράφω, χωρίς να επηρεάζομαι από τίποτα.
Γενικά μου αρέσει το χιούμορ και στα posts και στη καθημερινότητα μου, οπότε μην βιαστείτε να με κρίνετε αρνητικά, για δηθενισμό ή δε-ξέρω-τι-άλλο.
Ξεκίνησα με Old Classic Rock πολύ μικρή, σχεδόν απότομα μπήκα στο χώρο του black metal, όπου και “έμεινα” πολύ καιρό. Ψάχτηκα σε αρκετά είδη μουσικής, αλλά τα τελευταία 2.5 χρόνια κατέληξα στο death/brutal death metal και grindcore, βρίσκοντας επιτέλους τι γουστάρω περισσότερο.
Επίσης, παρακολουθώ ποδόσφαιρο, ΝΒΑ, φανατικά F1 και σειρές.
Πάμε για μια νέα αρχή χωρίς ζήλιες, γκρίνια και επικρίσεις. 8)
Έχω 5-6 γνωστούς εδώ (αν δείτε το ποστ μην γελάσετε).
Χάρηκα.
Μη μασάς ρε!!! Θα σε υποστηρίξουμε, τι γυναίκες είμαστε γαμώ?? 8)
Ωραία γούστα γενικοτερα - αν και grindcore ποτέ δεν άκουγα, οπότε μάλλον δε μπορώ να κρίνω τα τωρινά σου γούστα :p. Τι γράφω; Εν πάση περιπτώσει, αγαπάμε τα υπόλοιπα, Death aκούς ;
Γεια σου κοπελια και απο μενα.Καλως ηρθες και καλα να περασεις στο φορουμ :)[SPOILER]Βλεπεις μπαλα και nba φανατικα;;;Ανεβηκες ηδη στην εκτιμηση μου[/SPOILER]