Ο Μιχαλολιάκος το είχε πει ‘‘πως πιστεύει πως ο κόσμος θέλει να δει τέτοια πράγματα στην βουλή και στα παράθυρα’’. Παίζει να πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό τώρα (από αυτούς που δεν τους ήξεραν λίγοι θα δουν το πραγματικό τους πρόσωπο )… Σε τέτοιους καιρούς η βία τραβάει… παίρνει μπάλα και την αντίπερα όχθη (λογικά τώρα θα δούμε και την αριστερή βία εντονότερα και όχι μόνο από αριστερούς)
Τι να πει κανείς; ώρες-ώρες σκέφτομαι αν όντως αξίζει να μείνεις στην ελλάδα να πολεμήσεις για το καλύτερο ή είναι καλύτερο να πεις ένα “ρε αντε γαμηθείτε όλοι” και να σηκωθείς να φύγεις και να ρίξεις μαύρη πέτρα.[-X
[SPOILER]
Κάνετε λάθος και οι δύο. Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή τη στιγμή φορτηγά γεμάτα μπανάνες έχουν έρθει στην Αθήνα για να δελεάσουν τον πιθηκα να βγει από την κρυψώνα του. Ουγκ. [/SPOILER]
εγω παντως εχω καταληξει στο δευτερο.
Θελει ο φασιστας να κρυφτει και η … χαρα δν τον αφηνει .
Ενταξει τωρα που απεδειξαν ποσο μαγκες ειναι και οτι δν μασανε να δειρουνε γυναικοπαιδα θα παρουνε και διψηφιο ποσοστο .
:lol:
Εγώ πάντως γέλασα που το είδα πρωί-πρωί
Sorry κιόλας αλλά η Κανέλλη γυρεύοντας πήγαινε
Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τον ουρακοτάγκο που τραμπουκίζει γυναίκες
εεεμ τι να σε κάνω?! ακόμα εδώ είσαι όμως…:-k
Ε άμα θες να τον δεις μπαναρισμένο κάνε και συ κάτι, ξέρω γω, πάτα ριπόρτ, γράψε και στην υποσημείωση “με είπε καθυστέρα, δεν έχει ξαναγίνει στο φόρουμ” ή κάτι τέτοιο.
Αν γινει τωρα καμμια κρυφη δημοσκοπηση και τους βγαλει αυξημενα ποσοστα,μην εκπλαγειτε αν τους δειτε να ξαμολιουνται στους δρομους και να κυνηγανε “αριστερες” γιαγιαδες και μωρα λογω του κομμουνιστη παππου τους …
To έκανα γι αυτό αναρωτιέμαι… :-s
είσαι καθυστερημένος, εντελώς καθυστερημένος
Να σαι καλά αγαπητέ εν χριστω αδελφέ!
Γμστ… Δεν βρίσκεις το δίκιο σου σε αριστεροκρατούμενο φόρουμ ρε συ shadow. Δημοκρατία σου λέει μετά…
Κάνε sign up εδώ καλύτερα: http://forum.axishistory.com/
Ρε πάτε καλά όλοι εδω μέσα? Αλήθεια τι δεν καταλαβαίνετε? Το ότι δεν συμπαθώ την Κανέλλη είναι δικό μου θέμα, το ότι λέω ότι είναι απαράδεκτο ότι την χτύπησε το βλέπετε? Η βλέπετε ότι θέλετε? Τι να πω, ειλικρινά ώρες ώρες απορώ…Μπορεί να μην το έθεσα σωστά οκ αλλά το νόημα είναι ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι την χτύπησε. ΚΑΙ ότι πέταξε νερό στην άλλη. Τα συμπεράσματα δικά σας.
ε αφού λες οτι τις αξίζει το ξύλο, τι περιμένεις να σου πουν οι άλλοι? μπραβο?!
οντως απαραδεκτο να βαρας γυναικες και ηλιθια νοοτροπια του τυπου κτλ κτλ κτλ οτι και να λενε,αλλα χαλαρωστε ολοι οι και καλα δημοκρατες που τα βαζετε με ενα ατομο χωρις καν να καταλαβετε τι εγραψε #-o
Δεν είπα να πείτε μπράβο, άλλα το να βλέπετε ότι θέλετε απέχει πολύ. Δηλαδή τι να πω “κρίμα την καημένη την κυρα Κανέλλη” ??? Λες και δεν την ξέρουμε τι είναι κι αυτή. Τόσα χρόνια μέσα στα σκατά και με τον απαράδεκτο τρόπο που μιλάει σε όλους κάποια στιγμή θα τις έτρωγε.
Όπως και να έχει και δίκιο να έχει κάποιος με τέτοιες τακτικές απλά το χάνει. Και ξαναλέω είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χτυπάς μια γυναίκα.
shadowking η φράση σου ήταν ατυχής κ δικαίως σε παρεξηγήσανε
λοιποί πληζ μην συνεχίσετε με τους χαρακτηρισμούς
ευχαριστώ
Δεν παίζει να κερδίσει η ΧΑ μετά το σημερινό!Για εμένα θα είναι έκπληξη αν μπει στην βουλή!450.000 φασισταριά δεν υπάρχουνε στο Ελλάντα!Τους ψήφισε πολύς κόσμος που δεν ήξερε τις μούρες τους καν!!!Ήδη μετά το “εγέρθητω” και την περιφορά των μουτσούνων τους στο γυαλί είχανε μεγάλες απώλειες σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις!Το σημερινό ήτανε το βατερλώ τους!!!Αν το είχανε κάνει σε κάνα Γιωργάκη ή στον Πάγκαλο μπορεί και να κερδίζανε κάτι…αλλά απέναντι σε γυναίκες και μάλιστα στην Κανέλλη που έχει και αρκετές συμπάθειες δεν παίζει κατά τη γνώμη μου κάτι τέτοιο!!!
αυτο το θρεντ ειναι ενα επιπεδο πανω απο σχολια γιουτουμπ και φεισμπουκ.
δεν νομιζω οτι ειναι τοσο συμπαθης η Κανελλη σε πολλους παντως…παλια μπορω να πω οτι μου αρεσαν αυτα που ελεγε,απο τοτε που εκανε τα καραγκιοζιλικια με κατι καρβελια στην Βουλη επεσε τελειως στα ματια μου…