Εκλογές 2012 Β' Γύρος

απο μόνος σου λες, Μπορεί να μην το έθεσα σωστά.:wink:
το να προκαλεί όπως λες η κανελη δεν σημαίνει οτι θα τις βουλώσουμε τα μάτια.(ξέρω. δεν λες αυτό).
εδω δεν έχουμε βουλώσει μάτια και μάτια τοσα χρόνια. της κανελης θα μαυρίσουμε?

Πάντως, το μεγαλύτερο ξεφτιλίκι για την Κανέλη δεν ήταν οι μάπες που έφαγε από τον ψυχοπαθή αλλά το ότι τις έφαγε γιατί υπερασπίστηκε μια ρεφορμίστρια οπορτουνίστρια ροζουλί αριστερή. Λέτε να την διαγράψει το Κόμμα ως πράκτορα του διεθνούς κεφαλαίου;

Σίγουρα είναι αρκετοί και αυτοί που το ευχαριστήθηκαν το σημερινό σκηνικό…

Ενταξει νομιζω οτι ολοι μπορουμε να παραδεχτουμε τουλαχιστον οτι η αντιδραση του Παπαδακη ηταν διασκεδαστικη :lol:

Το πρόβλημα είναι ότι εδώ μέσα κάτι διαφορετικό να γραφτεί από την “δικιά σας αλήθεια” το μόνο που κάποιοι ξέρετε να κάνετε είναι να χαρακτηρίζετε. Δεν είχα καμία όρεξη να αρχίσω τα ριπορτ όμως έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση εδώ μέσα. Γράφω τόσα χρόνια εδώ και ποτέ δεν έχω χαρακτηρίσει κάποιον, λέω την γνώμη μου, η οποία συνήθως είναι αντίθετη με την θέση των περισσοτερων, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχω βρίσει κάποιον που διαφωνώ.
Στο κάτω κάτω της γραφής βγήκα πρώτος και είπα ότι μπορεί να το έθεσα λάθος.

Σοκ στο πανελλήνιο… η χρυσή αυγή δεν χτυπάει μόνο μετανάστες τελικά…8O

μισό να ανέβω στα σύννεφα για να πέσω…

Για να διαγραφεί κάποιος από κάπου πρέπει πρώτα να έχει γραφτεί.

μαμα μαμα, τα παιδια με λενε καθυστερα

ελα οκ ορισμενοι το παραχεσαν χωρις καν να καταλαβουν τι εγραψε ο shadow…αν το θεωρεις δημοκρατικο να την πεφτουν 10 στον 1 που απλα εγραψε την αποψη του πολιτισμενα τοτε παω πασο…

ολοι καταλαβαν τι εγραψε

ετσι. δημοκρατία ειναι να δέρνουμε γυναίκες

Για πες μας τι κατάλαβες γιατί θα τρελαθούμε τελείως εδω μέσα…

βλεπεις να επιβραβευει ο shadow την κινηση αυτη?εκτος και αν διαβαζω αλλο thread…

Συνεχίστε κ. συνήγορε

Εσύ τι βλέπεις;

Το υπόλοιπο κάνουμε πως δεν υπάρχει? Το ότι μετα βγήκα και είπα ότι μπορεί να το έθεσα λάθος δεν υπάρχει? Επιλεκτικά όλα?

παιδια δεν προχωράμε με την ζωή μας όλοι ?

το παιδί εξήγησε, οκ. θα φατε τωρα 30 σελιδες να ανακυκλωνετε την ιδια φραση?

Ελα ενταξει κομμενο λεμε. Οποιος καταλαβε καταλαβε τι το κανετε παπαρα? Γραφτε αλλες 20 σελιδες για τις αποψεις του shadow περι ξυλοδαρμου γυναικων εδω μεσα please.

και οχι μονο αυτο αλλα θελει να ρουφιανεψει και το μισο φορουμ για να παρουν ποντους. τελειως κασηδιαρικη φαση, “με εβρισαν πρωτοι”, “με βαρεσε πρωτη” κτλ.

ε. παμε καλα τώρα. πως θα γινει δηλαδη? αν την ώρα που χτυπάν κάποιον(και γυναίκα) με μπουνιές, βγαίνεις και λες θέλει ενα χέρι ξύλο, ε πως θα το κάνουμε. μαλακία είπες.!!! και ας λεει δεν μου άρεσε. αφού λες τις αξίζει.!
του ξέφυγε?οκ… αλλά ολα τα τι είναι δημοκρατία, και εσείς είστε 10 και αυτός είναι ένας, είναι άλλες μπούρδες
τελος

ας ασχοληθούμε με τον καμμενο που δεν βλεπει προτεραιότητα σε υγειά και παιδεία, αλλά στην αναβίωση των αυθεντικών ολυμπιακών αγώνων