Εκλογές 2012 Β' Γύρος

Οποιος μπορει παντως ας πλακωσει αυτη:

sorry για το offtopic :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντως κλαίω που τέτοια περιστατικά χρίζουν τέτοιας αντιμετώπισης.Ελπίζω να μην γελάς εσύ και κάθε ένας που γέλασε όταν έρθουν και κάνουν κάτι παρόμοιο σε εσένα.

Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι έχουν πάρει σβάρνα εκπομπές (πρώτα στο μεγκα όπου έφυγε,τώρα στον αντέννα με την κανέλλη) και κάνουν ότι θα ήθελε να κάνει ο κάθε “αγανακτισμένος” νοικοκυραίος ρίχνοντας μία μπουνιά στο σάπιο πολιτικό σύστημα και βρίζοντας τους δημοσιογράφους και λέγοντας τους ρουφιάνους.Τέτοια περιστατικά μάλλον ηδονίζουν το φαντασιακό του κάθε Έλληνα αγανακτισμένου που θα ήθελε να τα κάνει αλλά τα κάνουν άλλοι γι’αυτόν.
Γι’αυτό [B]δεν πιστεύω καθόλου στην τυχαιότητα αυτή[/B],ειδικά όταν έχει βγει και πολύ έντονη διαμαρτυρία έναντι στη δούρου , αλλά και γνωρίζοντας ότι κάνοντας αυτό στην κανέλλη θα γουστάρουν πολλοί??

ρε crimson νοιωσε λιγο ρε φιλε…εκφραση ειναι αυτο…κανεις λες και ειναι η γυναικα σου πια #-o

Δεν εμπίπτει στα καθήκοντα ή τις υποχρεώσεις των ενόπλων δυνάμεων να παραθέτουν σχόλια πολιτικού ή κομματικού ενδιαφέροντος διότι παρεμβαίνουν έστω και εμμέσως στα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας και έτσι επαναφέρουν στη συλλογική μνήμη τα γνωστά γεγονότα του μαύρου παρελθόντος…

με αποστόμωσες

η πατρίδα μου να ειναι καλά
η θρησκεία μου να ειναι καλά
και η οικογένεια μου να ειναι καλά.
όλοι οι άλλοι να πάτε να γαμηθείτε

μαλλον δεν συνεννοουμαστε…δεν ειπα να σε αφησει αδιαφορο το σκηνικο…και δεν νομιζω να αφηνει κανεναν αδιαφορο ειτε θετικα ειτε αρνητικα.Αλλα ξεκολλατε,εγραψε κατι ο shadow καποιοι καταλαβαμε τι ειπε καποιοι οχι…ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ και μετα για οσους δεν καταλαβαν…δεν μπορω αλλο μυξοκλαμμα για αυτο το θεμα…οπως ειπαν και αλλοι παμε παρακατω…

ρε συ crimson προφανώς δεν θα έδερνα την Κανέλλη αν την έβρισκα μπροστά μου, είναι απλά μια έκφραση!

Όπου να ναι σου ρχομαι με το ερπυστριοφόρο έξω απ’ το σπίτι σου ρε. Θα πεθάνεις.

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ!

είναι απλά μια έκφραση

Άντε ρε νούμερο. ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.

Παλιοκομμούνι…

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά για ένα χρόνο σκοπιά και ΚαΨιΜί…

ξεχνάς τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω… παραπάνω περίμενα crimson…παραπάνω…

το καψιμι ειναι ωραιο ρε :stuck_out_tongue:

Κλάην μωρέ

Μην ανακυκλώνεστε γύρω από μια φράση ρε παλιοκομμούνια, πηγαίντε στο θρεντ των γκανς που κάνουν σοβαρή συζήτηση.

msn παρακαλώ

καταγγελω οτι ο eNick τα παιρνει απο τον threadstarter του Guns n’ Roses

Τι να κάνω φίλε μου να κλαίω?
Σε μένα γιατί να κάνουν κάτι παρόμοιο?
Γυρεύοντας πήγαινε
Γιατί δεν χτύπησε τον Παυλόπουλο δηλαδή και χτύπησε την Κανέλλη?

Τον τσιγκλούσαν για να του τη σπάσουν και τα κατάφεραν, τι περίμεναν?
Δεν κάνει για πολιτική ο Ράμπο του γλυκού νερού τελικά
Εκτός αν είναι στο πρόγραμμα να κάνουν τέτοια σκηνικά

Και κάτι για να ευθυμήσουμε

[SPOILER][/SPOILER]