Και η ανακοινωση της υποψηφιοτητας του με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ποιανού;
Ωπα λαθος βιντεο το κανω εντιτ
…ακόμα αμφιταλαντεύομαι που να ρίξω τη ψήφο μου
από τη στιγμή
που διαπιστώνω πόσο παλιόπαιδα είναι
που δεν ακούνε τους ώριμους
που κάνουν του κεφαλιού τους
και βυθίζουν με τα καμωματα τους μια
ολόκληρη χώρα!:lol:
[I]βρε παππού-Ελλάς τι κάθεσαι έτσι
και δεν τους ρίχνεις κανά σκαμπίλι
μπας και σοβαρευτο[/I]ύν…;
Ξαναπροσπάθησε, μας έχει φάει η αγωνία.
#-o
Αντίθετα με τον eNick δεν έχω ζήσει στη Γερμανία. Και με την ακροαριστερά έχω τόση σχέση όση και με τον βάζελο. Έχω όμως επισκεφθεί την Γερμανία πολλές φορές, έχω Γερμανούς φίλους και ξεκοκκαλίζω αρκετό διεθνή τύπο ώστε να γνωρίζω τι είναι και τι δεν είναι το NPD. Σε βαθμό που να γνωρίζω ακόμα και λεπτομέρειες όπως ότι τα μπουμπούκια του φοράνε φούτερ μάρκα Lionsdale,γιατί όταν το φοράνε με ξεκούμπωτο μπουφάν φαίνονται μόνο τα γράμματα NSD, αν σου λένε και αυτά κάτι…
Εκτός και αν προτιμάς μαζί με το 70% που λες να μην σε απασχολεί το θέμα και προτιμάτε να ασχολείστε μόνο με τι βυζιά είχε σήμερα η bild στο εξώφυλλο και ποιούς μπακ θα βάλει απόψε ο Λεβ πάνω στον Κριστιάνο.
Και άσε αυτό το υφάκι “εσείς στην Ελλάδα έτσι” και “εσείς στην Ελλάδα αλλιώς” γιατί δεν ξέρεις ούτε που ζεί ο καθένας μας (όπως φάνηκε στην ερώτηση προς τον eNick για το που ζεί) ούτε τι κάνει στη ζωή του.
Αν δηλαδή εγώ έχω ανδρωθεί σε καμία χώρα που φρόντισε και η Γερμανία να χάσει τους πολέμους που έπρεπε να χάσει αλλά και να μην μιλάει σήμερα… ρώσικα, πρέπει να σου το τρίβω στη μούρη και να σου γράφω με υφάκι;
Ή να σου ευχηθώ και εγώ περαστικά όταν η Γερμανία για να είναι βιώσιμη οικονομικά τον επόμενο αιώνα έχει ανάγκη από κάτι εκατομμύρια πληθυσμό που δεν μπορεί να τον αποκτήσει παρά μόνο με μαζική υποδοχή/ένταξη μεταναστών αλλά η ηλίθια βγάινει και δηλώνει πως “η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε”; #-o
Ξέρω πως μέχρι και την περασμένη δεκαετία, λόγω ενός αναχρονιστικού νόμου για την ιθαγένεια, η Γερμανία δεν έδινε ιθαγένεια σε όποιον είχε γεννηθεί στην χώρα και ολοκλήρωνε το εκπαιδευτικό της σύστημα, σε αντίθεση με άλλες χώρες υποδοχής μεταναστών. Πουθενά αλλού δεν φάνηκαν τόσο καθαρά οι συνέπειες αυτής της πολιτικής όσο στο ποδόσφαιρο όπου όταν η γειτονική Γαλλία σήκωνε παγκόσμιο και Eυρωπαϊκό με μία ομαδάρα με παιδιά με καταγωγή από κάθε σχεδόν άκρη του κόσμου, η “αρεία” ομάδα της Γερμανίας έτρωγε πούτσες/αποκλεισμούς σε κάθε διεθνή διοργάνωση από όλα τα Βαλκάνια και κάτι μικρά νέα κράτη που προήλθαν από την διάλυση της ΕΣΣΔ. Εν όψει της διοργάνωσης του μουντιάλ το 2006 άλλαξαν τον νόμο της “βασισμένης στο αίμα” εθνικότητας και είδαν ξανά ημιτελικό με Τούρκους, Πολωνούς, Πέρσες και μαύρους στην ενδεκάδα, αφού όλα τα πρωσσόπουλα μας βγήκαν τσουρουκάδες ή προτιμούσαν καμία θέση στη Siemens όπου το χρήμα βγαίνει χωρίς να τρως κλωτσιές… :lol:
Aν ασχολήθηκα με σύγκριση ΧΑ-ΚΚΕ είναι γιατί από άλλους είχε τεθεί. Και τελικά διαχωρίζω όπως βλέπεις το ΚΚΕ, άρα πάτημα δίνω μόνο σε ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τι διαβάζουν.
Δεν απαυθύνομαι σε τέτοιους, μου αρκεί να καταλαβαίνετε τι γράφω όσοι καταλαβαίνετε και ας “διαφωνείτε επί της ουσίας”…
@CJ: Δε ασπάζομαι καθόλου την χαρτογράφηση σου του πολιτικού φάσματος: Για κάποιο λόγο επιλέγεις να αγνοείς εντελώς τον χώρο της Κευνσιανής σοσιαλδημοκρατίας, ενώ αναφέρεις την ακροδεξιά (ΧΑ κλπ.) ως ακραία παραφυάδα του “καπιταλισμού” τη στιγμή που αυτά τα μπουμπούκια ούτε να ακούν δεν θέλουν για ελέυθερη αγορά, ίσα-ίσα οι οικονομικές τους θέσεις είναι άκρως κρατικίστικες και λαϊκίστικα σοσιαλίζουσες.
Ακριβώς επειδή υπάρχουν τέτοιοι, γι αυτό επιμένω στα αυτονόητα.
Μακάρι να μην υπήρχαν χρυσαυγίτες και να συζητάγαμε μόνο για τα υπόλοιπα.
Η μάρκα είναι Lonsdale παρεμπιπτόντως
Επίσης να αναφέρω τον καινούριο νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγους μήνες και ο οποίος αποκλείει κάθε μη Γερμανό υπήκοο από τα οφέλη του κοινωνικού κράτους (επίδομα ανεργίας, δωρεάν ασφάλιση κλπ), αν δεν έχει εργαστεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στη χώρα.
Για τους τεμπέληδες και τυχοδιώκτες Ισπανοιταλούς που συρρέουν στη χώρα τον τελευταίο χρόνο την πληρώνουμε κι εμείς οι τίμιοι άνεργοι Έλληνες μετανάστες. :blues:
Δεν αγνοώ τη Σοσιαλδημοκρατία, θεωρώ ότι όπως έχει δείξει η πράξη βρίσκεται στον Καπιταλιστική πλευρά του διπόλου. Είναι περισσότερο προσπάθεια διαχείρισης του καπιταλιστικού συστήματος μέσω του κρατισμού παρά ένας (τρίτος;) δρόμος προς τον σοσιαλισμό. Αυτό το ξαναλέω ότι έχει αποδειχθεί στην πράξη επομένως ότι και να λέει η θεωρία δεν έχει απολύτως καμία σημασία.
Η πράξη και η ιστορία επίσης έδειξε ότι και ο ναζισμός στην εφαρμογή του κατά τον μεσοπόλεμο-Β παγκόσμιο πόλεμο στη Γερμανία, στηρίχτηκε από το μεγάλο κεφάλαιο και δεν οδήγησε σε καμία αλλαγή του συστήματος παραγωγής καθώς και σε καμία αλλαγή κατοχής των μέσων παραγωγής από την αστική τάξη από τη στιγμή που βασικές οικονομικές λειτουργίες παρέμειναν καθαρά καπιταλιστικές. Το γεγονός ότι αυτό έγινε σε συνθήκες μονοκομματικής δικτατορίας δεξιού τύπου ξεχωρίζει μόνο από πολιτική άποψη το όλο σύστημα αλλά σε καμία περίπτωση από οικονομική. Ο ναζισμός στη Γερμανία και ο φασισμός στην Ιταλία αποτέλεσαν ενα στάδιο στη εξέλιξη του καπιταλιστικού συστήματος με σκοπό να ξεπεραστούν οι ενδωγενείς ατέλειες του συστήματος στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το πείραμα απέτυχε οικτρά και η ιστορία προχώρησε.
εδιτ: Κάνεις κατά τη γνώμη μου ένα λάθος που κάνουν αρκετοί αυτοπροσδιοριζόμενοι ως νεο-φιλελεύθεροι, συγχέεις εσκεμένα το φιλελευθερισμό ή τον νεοφιλευθερισμό με τον καπιταλισμό τη στιγμή που αποτελούν απλώς δύο στάδια, σχολές σκέψεις, εφαρμοσμένες θεωρίες μέσα στο πλαίσιο της ιστορικής του εξέλιξης. Με αυτή τη (λάθος) λογική η εφαρμογή του κευνσιανισμού με το νιού ντηλ στις ΗΠΑ από το 1933 μέχρι τα μέσα του 1970 δεν συνιστά καπιταλισμό άρα η Αμερική υπήρξε για σαράντα χρόνια κάτι άλλο εκτός από τη μητρόπολη του καπιταλισμού. Ας είμαστε λίγο σοβαροί…
Η μαλακια σε εχει φαει σιγουρα
Διαβάστε την [B]ανακοίνωση - διάψευση[/B] του γρ. τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για τη σχέση του με… τον Αμυρά:
«Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα»?
Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως.
Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά.
Βγάζεις άκρη?
Πως δεν βγαζεις;
Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως.
Κλασσικη δεξια κακοηθια το βιντεο, προφανες προιον μονταζ, η λασπη δεν σταματα
ΥΓ Θα μπορουσε να ειναι παντως και μονταζ, το φοντο που ειναι μονοχρωμο με βαζει σε σκεψεις
Aν πιστέψω ότι ο Αμυράς έχει τόσο σχέση με τον συριζα όσο η πραγματικότητα με την νδ τοτε η νδ θα πάρει αυτοδυναμία.:lol::lol: Θέλω να δω αν θα το κάνουν αβαβα τα κανάλια.8)
:)
Ο Φαήλος του Σαμαρά με τον Ιφικράτη Αμυρά. (backfire)
Οι θεικές δηλώσεις Ψωμιάδη είναι γεγονός πλέον αφού επιβεβαιώνονται και από άλλα site αρκετά πιο αξιόπιστα
Λίγες μόνο μέρες μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη σε Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου, έκπληξη προκαλεί η[B] δήλωση που φέρεται να έκανε ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα[/B], Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με την οποία[B] Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις.[/B]
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Θράκη, φέρεται να επιδόθηκε σε μια πρωτόγνωρη[B] “επίθεση” φιλίας προς το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντας συνολικά τον χώρο ως μια “οικογένεια”[/B] σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις 12 συνιστώσες του.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/o_pswmiadhs_kai_to_adelfo_komma_ths_xryshs_ayghs.1810323.html
:!: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o7v-qiM3nk4
…εδω ο Αμυρας παιρνει συνεντευξη απο τον Κρανιδιωτη της ΝΔ.
Αυτο ως απαντηση στο ‘‘α, εχει παρει συνεντευξη απο τον Λαφαζανη και τον Τσιπρα, αρα ειναι του ΣΥΡΙΖΑ…’’
Επισης, αυτο ειναι το μπλογκ του :
:!: http://iphicratisamyras.blogspot.gr/p/blog-page_24.html
Βλεπετε οι ιδεες του να εχουν καμια σχεση με τις ιδεες του ΣΥΡΙΖΑ ? :-s
Για χρυσαυγιτης καλα τα λεει παντως.
Μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις 9ης Ιουνίου 2012
Οι δημοσκόποι ακύρωσαν ΟΛΕΣ τις κυλιόμενες που διενεργούσαν έως την Πέμπτη και τις ξεκίνησαν από την αρχή εξαιτίας του επεισοδίου Κασιδιάρη ? Κανέλλη.
Οπότε οτι γράφεται για χθεσινές ή προχθεσινές δημοσκοπήσεις είναι μπαρούφες του χειρότερου είδους. Ο καθένας γράφει οτι του κατέβει ανάλογα με τον χρηματοδότη του.
Προ ολίγου ενημερωθήκαμε για τα αποτελέσματα και αυτή την στιγμή τα ευρήματα όλων των κυλιόμενων τηλεφωνικών μετρήσεων ΚΑΙ των ΜΜΕ (2) ΚΑΙ των κομμάτων (3) συμπίπτουν στα εξής:
-η ΝΔ είναι πρώτη με διαφορά 2-3 μονάδων (δηλ. στα όρια του στατιστικού λάθους) από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δυο είναι αρκετά ενισχυμένοι. Νέος δικομματισμός. ΝΔ 27-29%, ΣΥΡΙΖΑ 25-27%.
-το ΠΑΣΟΚ εξαερώνεται σε μονοψήφια νούμερα άνευ επιστροφής.
-Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες περί το 7-8%.
-το ΚΚΕ για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική περίοδο θα παλέψει για την είσοδο του στην Βουλή. Η προοπτική της αριστερής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει το ΚΚΕ να ματώσει και καραγκιοζιλίκια τύπου Κανέλλη δεν βοηθούν τους αριστεροσυντηρητικούς πρώην ψηφοφόρους του ΚΚΕ να γυρίσουν πίσω.
-η Χρυσή Αυγή όντας σταθερή μέχρι το επεισόδιο σε ποσοστά πρόθεσης ψήφου 5-6%, τώρα εκτινάσσεται σε ποσοστά 8-9%. Το στοίχημα για τους δημοσκόπους είναι να δούνε κατά πόσον θα επιμείνει η τάση αυτή έως την κάλπη. Φαίνεται οτι η οργισμένη ελληνική κοινωνία επικροτεί τα χαστούκια κι οτι η οργή της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ.
- η ΔΗΜΑΡ θα παλέψει να κρατήσει το ποσοστό της 6ης Μαιου με σαφή πτωτική τάση.
-Τα υπόλοιπα κόμματα δεν υπάρχουν (Οικολόγοι, ΛΑ.Ο.Σ., Τζήμερος) και δεν τίθεται περίπτωση να μπει κάποιο απο αυτά τα κόμματα στην Βουλή
http://cretanpatriot.wordpress.com/2012/06/09/μυστικές-κυλιόμενες-δημοσκοπήσεις-9η/
Τελικά δεν έχει κατέβει με τον συριζα στις εκλογές ναιτ?Έχω μπερδευτεί.
Οχι δεν εχει κατεβει. Τον εβγαλαν πολυ πριν τις εκλογες.
Ας σου πει τελος παντων καποιος που εριξε ΣΥΡΙΖΑ στην Α’Αθηνων αν υπηρχε το ονομα του στο ψηφοδελτιο.
Μπερδεμενε.
Διαβασε ρε damnation το μπλογκ του παντως, ειμαι σιγουρος οτι συμφωνειτε σε ολα οι δυο σας !
Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητός μου στην Α’ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στηριζόμενος από το ΔΗΚΚΙ
Ανακοινώνω και επισήμως σε φίλους και εχθρούς το ψηφοδέλτιο που με ανέδειξε. Θα δώσω την μάχη στις κατοχικές συνθήκες που ζούμε με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, στηριζόμενος από το ΔΗΚΚΙ.
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω.Τεσπα δικαίωμα του κάθε κόμματος να κατεβάζει όποιον θέλει.Λες και αν τον κατέβασε θα ήμουν έκπληκτος.