Όχι. Απλά βολικό.
δεν ξαναμπαινω σε τρυπακια να μαλωνω με 5-6 για ψυλλου πηδημα. η συζητα η ασχολησου με κατι καλυτερο.
Μα ούτε γω δε θέλω να μαλώσω. Απλά θεωρώ ότι η στάση σου είναι “έχω μια συγκεχυμένη εικόνα στο μυαλό μου για το τί πρέπει να γίνει κι επειδή κανένας δε φροντίζει να τη συγκεκριμενοποιήσει για πάρτη μου, κράζω τους πάντες”. Με άλλα λόγια, ισοπέδωση που σε απαλλάσσει από τις ευθύνες σου. Εκεί πάει το “βολικό”.
Εάν τα προγράμματα ΟΛΩΝ είναι μη υλοποιήσιμα (που σημαίνει ότι έρχεται ο αρμαγεδδών στη χώρα), έχει επιλογές:
-
Μιλάς με κόσμο γύρω σου, βρίσκεις αυτούς που συμφωνείτε, φτιάχνεις ένα κόμμα, μια οργάνωση, κάτι τέλος πάντων και προτείνεις κάτι υλοποιήσιμο.
-
Κοιτάς την πάρτη σου και σε ακραία περίπτωση μεταναστεύεις από τη χώρα και ρίχνεις μαύρη πέτρα.
Εάν επιλέξεις το πρώτο, τότε αναγκαστικά πρέπει να εμπλακείς σε κουβέντες, να εκφράσεις συγκεκριμένες απόψεις για διάφορα ζητήματα κτλ, πράγμα το οποίο δεν βλέπω να έχεις κάνει τουλάχιστον εδώ. Βέβαια εδώ ένα φορουμάκι είμαστε, οπότε δεν σε κρίνω κατ’ ανάγκη από τις εδώ παρεμβάσεις σου, η πραγματικότητα μετράει.
Αλλά εάν επιλέξεις το δεύτερο, τότε απλά το κάνεις και δε λες κουβέντα. Οι αφορισμοί του στυλ “σας παρατηρώ και βλέπω ότι δεν έχετε ιδέα, χάνετε το δάσος, δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει γύρω μας, μόνο να τσακώνεστε θέλετε, πιάνουμε πάτο, ξυπνάτε” είναι το τέλειο άλλοθι για να κράζεις τα πάντα και να μη λες τίποτα ουσιαστικό.
δεν εχω καν κατασταλαξει 100% σε κατι. απλως δεν βλεπω κανενας να δηλωνει οτι εχει ενα σοβαρο πλανο το οποιο και να βλεπω οτι εχει καποιες καλες βασεις. επισης ολοι ασχολουνται με το συριζα και τη ΧΑ αντι να ασχοληθουν με τη χωρα που βουλιαζει. (και τα μιντια, και τα κομματα αλλα και εμεις). τελος, δεν μου αρεσει αν το παιζω προπονητης στα πολιτικα και να λεω “απλα τα πραγματα, πρεπει να γινει αυτο κ αυτο και βγηκαμε απο την κριση”. βλεπω οτι τιποτα δεν ειναι τοσο απλο ωστε να εχει τοοοσο ευκολη λυση με λιγοστες απωλειες.
και τι θες να κανω ρε κρισπ εδω εχει βυθιστει ολη η ευρωπη στο χαος εγω θα δωσω τη λυση? καλως η κακως αυτη τη στιγμη βλεπω εναν γκρεμο και ενα ρεμα και ουτε κ εγω εω κατασταλαξει στο τι ειναι πιο καλο. δεν μπηκα εδω μεσα για να κραξω τοσο τους πολιτες η τους συμφορουμιτες μου οσο τους πολιτικους κ τα κομματα για τον τραγικο-καιροσκοπικο τροπο με τον οποιο αντιμετωπιζουν τις εκλογες χωρις, απ οτι φαινεται, να ασχολουνται ουτε λιγο με αυτα που θα επρεπε.
Deadmeat στην ουσία μ’ αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις αυτά που σου είπα. Και μην το βλέπεις ως επίθεση. Περισσότερο προσπαθώ να σε φέρω προ των ευθυνών σου. Και ο Κρις νομίζω το ίδιο κάνει.
καταλαβαινω τι θες να πεις και δυστυχως η κατασταση στη χωρα τα τελευταια πολλα χρονια ειναι τετοια που αυτο π λες εχει βαση. ποιες ομως ειναι οι ευθυνες μου που αποποιουμαι? το να εχω επιγνωση του τι θα ψηφισω και να μην ειμαι αλλος ενα μαλακας που “βοηθησε τη χωρα να βυθιστει πιο βαθια στα σκατα”? αυτη πχ ειναι μια ευθυνη μου. οσον αφορα στη συγκεκριμενη ευθυνη μου βλεπω τον γκρεμο και το ρεμα και φτανω στο σημειο να πρεπει να διαλεξω οχι την πιο “καλη” αλλα τη λιγοτερο οδυνηρη λυση. ποιες ειναι οι αλλες ευθυνες μου? να επαναστατησω σαν νεο αιμα και να βοηθησω στον ξεσηκωμο? να το κανω κ το εχω κανει αλλα μονο αν μπορω να ταχθω ιδεολογικα με αυτον που “ξεσηκωνει”. αλλες?
πως το ξερεις αυτο??? ξερεις σε ποιο βαθμο ενταζονται οι ξενοι στη γερμανια??? πως στανταρ ξερεις οτι θεωρουν τους ξενους αυσλεντερ ??? εσυ εχεις ζησει στη γερμανια εχεις ερθει σε επαφη με ανθρωπους νεους που ζουν εδω???
οταν συναντησω νεοναζι θα τον συγκρινω με ελληνα αριστερο που εχω συναντησει και εχω βιωσει τι ειναι… θα ειναι πιο γονιμη συγκριση.
Περαστικα και σε σας στην ελλαδα αν και εχει πολυ δρομο ως τον πατο ακομα…
οποτε καλυτερα η ευχη ειναι : καλο κουραγιο!
:D:D:D
:D:D:D
Από τα έως τώρα στοιχεία που προκύπτουν από καταθέσεις του παθόντα και άλλων μαρτύρων [B]καμία εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση δεν προκύπτει.
[/B]
Ο αλλοδαπός ανασύρθηκε άμεσα από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών [B]χωρίς [/B]να έχει τραυματιστεί.
Για την υπόθεση ενεργείται [B]προανάκριση από το Δ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών υπό την εποπτεία του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών’’, [/B]
[B][I][I][U]Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?[/U][/I][/I][/B]
[B][I][SIZE=“4”]ευτυχώς υπάρχει η τρόμπα. αλλιώς δεν θα φυσούσε με τίποτα[/SIZE][/I][/B]
επειδη περίμενα τοσες ώρες να κάνεις το ποστ αυτό, το ίδιο λεμε και σε αυτα που ποσταρεις εσύ.
στα μισά που εχεις ποσταρει εχει βγει η αστυνομία και τα εχει διαψεύσει.
[B][I][I][U]Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?[/U][/I][/I][/B]
Nαι.
Ακόμα και στις χαιρετούρες Γερμανός είσαι. Είπες μια φορά γεια, φτάνει.
ο χαιρετισμος ποτε δεν εβλαψε κανεναν…
οποτε εχεις ερθει στη γερμανια εζησες εδω και σου την επεσαν νεοναζι?
αν εχει γινει αυτο , τοτε πραγματικα λυπαμαι γιαυτο , και σε καταλαβαινω … αυτο ομως δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι
όχι δα, μερικοί μοιράζουν λουλούδια στον δρόμο από ότι έχω μάθει
Άσε την τρόμπα και πάρε ανεμιστήρα.:lol::lol:
Τι έχω ποστάρει εγώ που έχει διαψεύσει η αστυνομία?Πάω να πάρω τσιπραλεξ πονάνε τα μυαλά μας ρεεεεεεεεε#-o
έχεις αναφερθεί τόσες φορές σε γεγονότα που 2-3 μέρες μετα λόγο της φασαρίας που γινεται η αστυνομία βγαίνει και τα διαψεύδει. βιασμός ζευγαριού, δολοφονίες απο μεταναστες χωρίς να υπάρχει καν γεγονός τις μέρες τις είδησης, και γενικά ιστορίες που είναι απο μπλογκ.
οτι κάνεις έκανε.
*εχω a/c αλλά δεν το ανάβω λογο χρηματων. περιμένω τον αλεξη. τότε θα πάρω και άλλα 3 να τα βάλω να δουλεύουν όλα μαζί.
Αν μου τα αναφέρεις έστω και πριβε θα τα διαγράψω αμέσως.Και δεν το κάνω για εντυπώσεις.
Για αυτό που έγραφα για Ψωμιάδη βρήκα αυτό.
Γενικά οι δηλώσεις του παίζουν σε πολλά blog αλλά προς το παρόν δεν τις βρίσκω σε κάποια πιο αξιόπιστη πηγή.
χμ… είναι δυο κολλητές ειδήσεις [U]απο μπλογκ[/U] για επιθέσεις μεταναστών. λιγες μέρες μετά σε εφημερίδα διάβασα και για τις 2 διαψεύσεις απο την αστυνομία. η μια είδηση κιόλας ήταν κάπως βάρβαρη από οτι θυμαμαι.
(και μαζι υπήρξε και διάψευση για αρπάγη 18χρονου στη λαρισα που τον απήγαγαν ξενοι και του πήραν τα όργανα.#-o καμια σχέση τελικά. βρέθηκε πνιγμένος στον βολο)
μα δεν λεω οτι το κάνεις για εντυπώσεις. ούτε καν οτι το κάνεις επίτηδες να βαλεις μια ψεύτικη είδηση(οχι σε τέτοιο βαθμό).
αλλά οτι κάνεις αυτό που ειπες για τον άλλον, ε ετσι είναι.
ολα τα μπλογκ παίζουν στο σύστημα. απο όποια πλευρά. το οτι δεν είναι Mega δεν λεει τίποτα. μπορεί να ειναι και χειρότερα